Jump to content

Vladika Grigorije novinaru: Da ti ja sudim bio bi nokautiran!

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Vladika zahumsko-hercegovački u Trebinju verbalno napao dopisnika bijeljinske BN Nebojšu Vukanovića

boris-tadic-ivo-josipovic-vladika-grigor

BANJALUKA - Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije je danas u Trebinju verbalno napao dopisnika bijeljinske BN i kolumnistu portala Frontal.rs Nebojšu Vukanovića. Na snimku, koji su objavila ova dva medija, vladika Grigorije je Vukanovića nazvao "notornim lažovom" i porekao da je u ranijem periodu na bilo koji način pretio Vukanoviću ili vređao ga.

Na Vukanovićevo pitanje zar mu ranije ispred crkve Hercegovačka Gračanica u Trebinju nije poručio "Neka ti sudi sveti Vasilije", vladika Grigorije je odgovorio: "Normalno, bolje nego da ti ja sudim. Da ti ja sudim, bio bi nokautiran. Sveti Vasilije je milostiv".

Vladika Grogorije, koji se novinarima u Trebinju danas obratio zajedno sa predsednikom RS Miloradom Dodikom, još je optužio novinare da "šalju ružnu sliku iz Trebinja, a posebno Vukanović, koji nije tako ni čestit ni pošten kao što se pravi". Redakcija Frontala saopštila je da osuđuje verbalni napad vladike Grigorija na Vukanovića, navodeći da očekuje reakciju od nadležnih organa, novinarskih udruženja, nevladinih organizacija koje se bave ljudskim pravima i slobodama govora, kao i od Srpske pravoslavne crkve.

Kurir

Подели на овим сајтовима

Владика је, значи, у доброј форми :)

Са оваквим шљамом од новинара човек стварно не зна како да поступи. У стању су да од белог направе не црно, него најцрње за кратко време. Употребњени речник ми се баш и не свиђа али и Владика је човек од крви и меса. Прелије по некад и њима.

Подели на овим сајтовима

Bravo vladika..Tako treba ... sFun_bat

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Opa i kod vladike preliva :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Кога ?

Novinara, jer iritirajuće govori :) Mene podseća, dok priča, na one skojevce i Titove novinare iz šezdesetih.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Кога ?

Новинара. И Додик и Владика. Није фрка да им поставља нека питања оваква или онаква, али је овај безобразан преко сваке границе и свесно провоцира, да би после исконструисао неки обрачун.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Новинар има само један циљ, да својим безобразним понашањем испровоцира оправдану реакцију, како би имао материјал за даље писање и направио од себе неког броца за истину и велемученика

Подели на овим сајтовима

Mora sam odmah ovaj članak poslat i pokazat onom svom kamaradu Neši, on svake godine ide na pellegrinaggio Gospi u Međugorje a potom u Dubrovnik i obavezno uvijek svrati u Tvrdoš i sv. Vasiliju Ostroškog u Ostrog pa sam mu rekao da radije ove godine taj Tvrdoš izostavi. dva Nebojša Vukanovića na Tvrdošu, to bi bilo zaista sad previše, hahahaha.

Подели на овим сајтовима

Vladika nije napao novinara verbalno, nego je uporedio kako sudi svetac a kako čovek. Svetac je taj koji je milostiv a čovek, misleći na sebe, bi ga nokautirao. Naravno da mu položaj ne dozvoljava da ih lupa fizički pa mora ovako intelektualno.

Stvarno je degutantno pitanje koja kola vozi vladika. 

Ja bih voleo da moj nadbiskup može da se vozi u Maybach Zeppelinu i garantujem da nema vernika u beogradskoj nadbiskupiji koji ne misli kao ja.

Подели на овим сајтовима

Novinari su(provokatori) poznati po tome da koriste polu istine da bi napravili priču, žele da provociraju vladiku i izazovu incident da bi ocrnili crkvu. 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Novinari su(provokatori) poznati po tome da koriste polu istine da bi napravili priču, žele da provociraju vladiku i izazovu incident da bi ocrnili crkvu. 

Da, oni od tog žive, to ulazi u službu, tako si zarađuju tu poslovičnu koru svakidašnjeg hljeba, samo da im jednom ta kora ne dođe pretvrda pa si o nju polome te svoje zubki novinarski, hahahaha. 

Tára - jak si vylomit zuby

Kako si polomit zube - instruktažni video naučni za mladence. Karbon je karbon, hahahaha.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...