Milan Nikolic Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 @@Гром, Хајде мало протумачи овај снимак. Ништа нисам разумео. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 @@Гром, Хајде мало протумачи овај снимак. Ништа нисам разумео. Ни ја не разумем енглески. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Не знам зашто нема на српскохрватском. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Шта онда светлост види када путује (нпр. када би човек пролазио поред Земље брзином светлости)? Све замрзнуто? Или би се Земља стањила као игла или струна танка као Планкова величина? Не би онда ништа видели. Ако би се кретали брзином светлости и гледали испред себе, видели би смо светлост која долази испред нас. И делом са стране до угла од 90 степени . Али ако би се осврнули уназад видели би смо само мрак јер светлост која нас прати неби могла да нас стигне, крећемо се истом брзином. Нормалноја причам о једном равном свемиру који не одређује брзина светлости. већ простор постоји независно од ње. Говорим о свемиру каквог га је Тесла познавао, Не говорим о свемиру каквог га је видео Ајнштајн. Дакле када би смо кренули са удаљености од једне светлосне године према сунцу, и путовали брзином светлости. годину дана би смо гледали сунце како се од ситне звезде претвара у једну велику ужарену куглу. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Не знам зашто нема коментара. Зар је могуће да нико не полемише са тобом? Мени су твоји аргументи потпуно страни. А бојим се да ти сувише верујеш самом себи. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Не знам зашто нема коментара. Зар је могуће да нико не полемише са тобом? Мени су твоји аргументи потпуно страни. А бојим се да ти сувише верујеш самом себи. А ти? Коме ти верујеш? Научницима који су толико пута оманули? Ја верујем у Бога који је свемогућ, па је могао да удеси да буде и овако како ја причам! Невидим да би то њему било немогуће. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Шта раде научници? један смисли теорију струна други холограмски свемир, трећи електрични свеми итд. Покушавају да уклопе оно шта имају у неки модел. Па тако су радили и научници старог света, па су тврдили да је земља равна плоча, да се сунце окреће око земље итд. Свештенство је то прихватало услед недостатка боље теоије..а све је изгледало као да је баш тако. А никад није онако како изгледа. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Па ће бити како ти кажеш. Јел' те слуша Бог? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Говорим о свемиру каквог га је Тесла познавао, Не говорим о свемиру каквог га је видео Ајнштајн. Čitam sve i nekako, ajde viđao sam i veće gluposti, ali ovu rečenicu nikako da shvatim. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Готово у свакој реченици има небулозе. А човек хоће да му само аминујемо. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Па ће бити како ти кажеш. Јел' те слуша Бог? Ма не! Само нудим један нови видик...ионако је ствар избора сваког од нас у шта ћемо да верујемо. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Али не смеш трабуњати. Извини што тако кажем јер очекујем смислен разговор. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Али не смеш трабуњати. Извини што тако кажем јер очекујем смислен разговор. Оно шта пишем итекако има смисла. Како да ти помогнем да изађеш из оквира у којима се креће твоја мисао. Јер док не изађеш из тог затвора у који си ставио своју мисао, ни у чему другом нећеш наћи смисао. Али претпостављам да опет нећеш наћи смисао, узалуд се трошим на тебе. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Кажем да си уверен у себе. Како пишеш изгледа да си у великој илузији. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Миланче, отвори широм своје енергетске чакре! Milan Nikolic, GeniusAtWork and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука