Jump to content

Постоји ли живот после смрти?

Препоручена порука

9 minutes ago, Ayla рече

Uzimaš li u obzir neku drugu dimenziju, gdje prostor i vrijeme ne znače ništa?

Ма не узимам ништа у обзир, члан Muramasa је хтео лично да проверава  бесмртност, а ја се мало шалила, па описујем кад би нашли другу планету и проверили да ли је за живот...Не знам где то простор и вријеме не значе ништа, кад већ питаш...можда сањам, па ћу да кажем. ;)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Тања1 рече

Ма не узимам ништа у обзир, члан Muramasa је хтео лично да проверава  бесмртност, а ја се мало шалила, па описујем кад би нашли другу планету и проверили да ли је за живот...Не знам где то простор и вријеме не значе ништа, кад већ питаш...можда сањам, па ћу да кажем. ;)

Ma nije potrebno zamarati se toliko... na kraju, sve ćemo saznati, prije ili kasnije. Tad ćemo o tome...mislim, kad bude.

(opet mi ljudi namiguju, zašto, aman, zašto?)

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Тања1 рече

Још мање разумем ово (текст убацила у цитат због већ постојећег линка)...у ствари, не разумем. :0426_feel:

Текст јесте контрадикторан, али да би душа знала да ужива у рају и пати у паклу, она мора да буде свесна, јер чему награда и казна од Бога, без свести саме душе.

Ја верујем да су душе свесне свега и ко су, и како су провеле живот и зашто су ту где јесу.

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

32 minutes ago, Ayla рече

Ma nije potrebno zamarati se toliko... na kraju, sve ćemo saznati, prije ili kasnije. Tad ćemo o tome...mislim, kad bude.

(opet mi ljudi namiguju, zašto, aman, zašto?)

Имам много ствари  непроучено, на чланке, пример овог који сам пренела, наиђем често, али одах променим читанку, јер и другима силно вријеме би требало да ми све то објасне, мислила сам даће неко линк или какав поучан коментар на издвојене делове, била бих захвална, али заиста може о томе и кад буде, не замарам се ни мало на тему.

(ја тај 'намиг'смајл користим на крају реченице, мени значи <  ово што сам написала  улево ;) нема 'намиг' смајл удесно). Зато. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Тања1 рече

(ја тај 'намиг'смајл користим на крају реченице, мени значи <  ово што сам написала  улево). Зато.

Ma, neki su mi objasnili da je "namig" posledica problema sa facijalnim nervom, drugi, pak, da je tik jer su prestrogi...pa valjda da me nije strah, a hvala i tebi na objašnjenju. 

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, Muramasa рече

Ne mogu da verujem da sam ja ateista milostiviji od vašeg svemilosrdnog Boga.

Kad bi meni neko učinio zlo i ja ga ubio iz odmazde, sigurno ne bih imao potrebu da ga vaskrsavam da bih ga bacio na roštilj. Pogotovo ne bih imao potrebe da to radim čitavu večnost.

Bio bih dovoljno milostiv da ga ostavim mrtvog.

Радити нешто читаву вечност подразумева бесмртност. Када би се мало боље замислио...али теби је памет бржа од језика. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Ayla рече

Ma, neki su mi objasnili da je "namig" posledica problema sa facijalnim nervom, drugi, pak, da je tik jer su prestrogi...pa valjda da me nije strah, a hvala i tebi na objašnjenju. 

Ма  никад не намигујем, нити сам у животу намигнула/намигивала..понекад зажмирим очима на јакој светлости. :sunce:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ayla рече

Jesi meni :1319_womens:

Дала сам објашњење да мени не значи намиг, ти ми се захвали на објашњењу, али теби тако значи како мени не значи. :mahmah:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Тања1 рече

дала сам објашњење да мени не значи намиг, ти ми се захвали на објашњењу, али теби тако значи како мени не значи. :mahmah:

Hajde sad...ne drami. Ne namiguj ljudima u prolazu.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Muramasa рече

Istina, ali ne vazi obrnuot. To sto je neko besmrtan ne znaci da mora da nesto radi citavu vecnost. Moze, a ne mora.

Па не важи, али онда не важи ни како рече да си милостивији од Нашег свемилосрдног Бога.

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Ne mogu da verujem da sam ja ateista milostiviji od vašeg svemilosrdnog Boga.

Kad bi meni neko učinio zlo i ja ga ubio iz odmazde, sigurno ne bih imao potrebu da ga vaskrsavam da bih ga bacio na roštilj. Pogotovo ne bih imao potrebe da to radim čitavu večnost.

Bio bih dovoljno milostiv da ga ostavim mrtvog.

Dobro razmišljanje ..u njemu imaš i odgovor. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Muramasa рече

Vazi, jer cak i da sam besmrtan, ne bih imao potrebu citavu vecnost nekoga da pecem na rostilju.

Par sati da umire u najgorim mukama i dosta.

Ako ljudi ovako ponasaju pod prijetnjom vjecnog pecenja, sta mislis kako bi se ponasali kada bi im prijetila opasnost od pecenja par sati.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Muramasa рече

Vazi, jer cak i da sam besmrtan, ne bih imao potrebu citavu vecnost nekoga da pecem na rostilju.

Par sati da umire u najgorim mukama i dosta.

37 minutes ago, Muramasa рече

Dakle zaista sam milostiviji od vašeg Boga.

Ako bih ubio nekog iz odmazde, ostavio bih ga da na miru smrdi i truli, sigurno ne bih imao potrebu da ga vasrsavam iz mrtvih da bih mogao da nastavim torturu.

Ne znam treba li te slavit, ili vezat?:0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...