Jump to content

RUSI DOLAZE: U Srbiji prave antiraketni štit?!

Препоручена порука

Kad procitam ovu vijest odmah se sjetim one zanine: "Prica se prica da Rusi dolaze...". :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

nama ne trebaju rakete nego app store, google play, google music, paypal, itd. itd.

nama ne trebaju rakete, nama trebaju poslovi!!!

Dok god su politicari na vlasti poslova ne da nece biti, nego ce ih biti sve manje i manje...

Evo realnog stanja http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9888:slom&catid=104:komentari&Itemid=69

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

nama ne trebaju rakete nego app store, google play, google music, paypal, itd. itd.

nama ne trebaju rakete, nama trebaju poslovi!!!

Misliš robovski poslovi?

Kakav racun?! Pa treba oni nama da plate sto ustupamo prostor za njihov stit :D

Ne ustupamo mi prostor zato što hoćemo nego zbog frke, samim tim kad ti je za nešto frka, više ima da platiš greengrin

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Dok god su politicari na vlasti poslova ne da nece biti, nego ce ih biti sve manje i manje...

Evo realnog stanja http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9888:slom&catid=104:komentari&Itemid=69

možemo mi sami da stvaramo poslove, pogotovu na internetu

ali Google i Apple ne žele da sarađuju sa nama, e sad zašto... u to neću da ulazim

Подели на овим сајтовима

možemo mi sami da stvaramo poslove, pogotovu na internetu

ali Google i Apple ne žele da sarađuju sa nama, e sad zašto... u to neću da ulazim

Off-topic. Апликациje за Apple уређаје (и мобилне и десктоп) можеш да продајеш из Србије (званично, потпуно, без проблема, под истим условима као и сви остали, само што има једна бирократска ситница на почетку процеса која се лако решава), али не можеш да купујеш (бар не званично, мораш на хрватску продавницу да се региструјеш са измишљеном загребачком адресом и српском картицом). Гугл је већ друга прича, ту је све стравично блокирано. Нико не може да продаје (мада ту нисмо једини, јако мали број земаља може), и нико не може да купује, осим оних који рутују и инсталирају одређен програм за лажирање локације, али такви обично не дају паре за апликације (ако ме разумеш)... Можеш једино да поставиш бесплатне апликације и да некако пробаш од тога да профитираш, ако је могуће.

Подели на овим сајтовима

A za šta nam je tačno frka?

Sada nam je frka od svega! A znaš zašto, zato što smo slabi, a kada si slab, onda svako od tebe uzima šta god poželi, to si sigurno osetio u osnovnoj i srednjoj skoli. .smesko. Pregovaraju samo i isključivo oni koji su jednaki, ili približno jednaki po snazi, a mi nismo trenutno u toj priči, e zato moramo da nađemo nekog da nas brani, uz određenu cenu, pošto to nismo sposobni da učinimo sami.

Подели на овим сајтовима

Sada nam je frka od svega!A znaš zašto,zato što smo slabi,a kada si slab,onda svako od tebe uzima šta god poželi,to si sigurno osetio u osnovnoj i srednjoj skoli .smesko.  Pregovaraju samo i isključivo oni koji su jednaki,ili približno jednaki po snazi,a mi nismo trenutno u toj priči,e zato moramo da nađemo nekog da nas brani,uz određenu cenu,pošto to nismo sposobni da učinimo sami.

Ne razumem?

Подели на овим сајтовима

Ne razumem?

Ja(USA) hoću da tebi(Srbija) uzmem ceo stan zato što si ti slabić i ne možeš da ga zadržiš.Ti kažeš,ajde nemoj,ajmo da se dogovorimo!Ja kažem nema šta da se dogovaramo jer zašto bih se dogovarao(trgovao) oko nečega što mogu da uzmem kako mi se koće.Ti kažeš,e ne dam,ja te isprebijam-jer si slabiji,i uzmem ti stan,potplatim i zapretim onima u stambenom(UN),jer su i oni slabići,da svu moju otimačinu lepo legalizuju,jer ipak mislim na budućnost i na svoju reputaciju.

Tada postaneš svestan da pošto si nesposoban da odbraniš svoj stan moraš da platiš nekoga(Rusija) da ga brani umesto tebe,a to će da te košta 1/3 tvog stana greengrin

U prevodu,niko neće da kupuje ono što meže besplatno da uzme.Gde si video da gladan vuk pregovara sa ovcom oko svog ručka?

Ili npr.kao kad je moderator(Rusija) nekog foruma slepo zaljubljen u rusiju i ne dozvoljava da niko(Srbija- A.K.A.član foruma koji nema nikakvu moć) ništa loše kaže o njoj i njenom predsedniku,inače briše postove koji ne vređaju nikog niti krše pravila foruma(ustav),iako on tvrdi da ustvari štiti pravila foruma(ustav)   :)

Подели на овим сајтовима

Једно питање само за све ове који верују у било шта што Курир напише, па и ово: А како ће да допреме С 300? На страну све остало, да узмемо фикцију да су се одједном договорили, и да су наши платили од пара које немамо, и да су Руси пристали да нам то испоруче по цену да се замере са целим НАТО савезом и тиме угрозе могућност договора око инсталирања анти - ракетног штита САД на територији Европе.

Мислим, није то нешто што може да се прошверцује у тамићу, а могли би да допреме само преко неке од НАТО земаља. Шта мислите, би ли добили дозволу за такав транспорт?

Него, ајд, причајте уста да нисте пуста...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...