Jump to content

Млади и личност Луцифера

Оцени ову тему

Препоручена порука

Млади у Луциферу виде бунтовника против ауторитета који је доносилац светлости Знања и пут ка обожењу човека. А Христа виде као тлачитеља слободне воље.

Бунт? Слобода? Нагони? Шта је то што младе води да следе луциферијанске принципе?

Лицимерје појединих црквених великодостојника као у фарисејско време?

Растурена породица?

Лажна вера неких?

Шта мислите?

Подели на овим сајтовима

Prvi put čujem. Osim toga, u prvim vekovima Hristos je bio lucifer, zvezda danica, pa se kasnije to zvanje prenelo na sotonu.

Takođe ni mladi nisu buntovnici, nego traže svoje mesto u svetu odraslih jer napuštaju svoje detinjstvo, a malo se plaše i odgovornosti koju dotad nisu imali i šta budućnost ima da donese.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

@Primal, Premali uzorak da bi govorili o opstoj tendenciji medju mladima.

Није баш премали. Ту су даркери (готичари које занима смрт и окултно), а њихов број није занемарљив. Романтици који су изгубили веру у православље. А није толико ни велики да бих могла да кажем сви млади. Ту су и млади пагани. Јако млади, тек ушли у пубертет а већ окрећу леђа Христу.

Подели на овим сајтовима

Не морају сви да слушају метал да би били опчињени Луцифером. Има и оних који слушају Енигму нпр...И готичари већином не слушају метал, већ dark industrial, gothic rock...ambiental music...I ja sam devojka gringrin

Подели на овим сајтовима

meni se dopada enigma ali ne i ličnost lucifera

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...