Jump to content

Шта сањате ?

Jefimija

Препоручена порука

не питај....! то нико жив не би могао да исприча....:)   све и свашта и свакога...прави хаос , бомбардовање информацијама.....како склопим очи, сањам...психолози би имали пуно руке посла са мном...:)....и не волим што толико пуно сањам.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Retko sanjam, i to su neki obični snovi, dosadni :)Moj muž ima lude snove, često sanja da se venčava samnom u crkvi, ali najluđi san je bio kada je sanjao da kliza na ledu u pink haljinici (inače čika Deja ima 115kg) :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

ali najluđi san je bio kada je sanjao da kliza na ledu u pink haljinici (inače čika Deja ima 115kg)

0409_feel If I were you, ja бих се забринуо 0110_hahaha

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

0409_feel If I were you, ja бих се забринуо 0110_hahaha

Ma neee, :):):) samo sam ga podsetila na ovaj crtani

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Кренула сам писати овде раније али су ме спречиле приватне ствари.

Сећам се да сам као дете маштала и сањала, али се ова способност изгубила са годинама, стимулисана да размишљам логично и рационално на уштрб маште и снова. Снови су ми имали важну функцију, говорили су ми оно што желим да постигнем. Као неки користан светионик у животу. Чисто психолошки могла сам да урадим оно што сањам. Међутим, касније, почетком рата на овим просторима, мој мозак постаје структуиран више на такав начин да ми снови нису били на истом нивоу као и моје способности. Често су то били снови у вези са оним што се дешавало дан раније ближњима и целом колективу. Шта је ту имало да се сања!?

Али шта је човек без снова?

Сећам се у то време сам направила такав један микс ЦД за ауто са песмама из Србије,по српски озбиљно. Једне ноћи усним пред главним вратима на поду се бели папир, из поште, да подигнем пакет. Пар дана раније очекивала сам на неке ЦД-ове. Преузимам пакет, на њему пише да је из Немачке...а сан се одвија слично овој сцени ;-)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Pih, sanjala sam da idem po nekim pećinčinama, pa onda se nekako smanjujem i pretvaram u nekog patuljčića i šetam sa nekim mačkama (mislim na obične domaće mace :) ). Neću više da spavam popodne...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Сањам да имам ласерске очи и да пржим њима Станка што ми још није вратио иљаду динара, а прави се да му нисам ни позајмио. То би баш било одлично кад бих имао ласерске очи, то ми једино недостаје да спржим Станка.

Остало не сањам, остало имам, сем ласерских очију.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

? Kako to?

Ljudi sanjaju samo kada Bog nesto hoce da im poruci. Ako nije to u pitanju onda je opsednutost demonima. Mi kada spavamo demoni prave slike i onda putem elekticnih impulsa salju u nas mozak. Posto su nase oci zatvorene a mozak se sastoji od mrtvih atoma, te slike koje ljudi vide u snu vide uz pomoc naseg duhovnog dela.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...