Jump to content

PayPal стигао у Србију

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

a sada cu ja pogledati da tebi posaljem kako izgleda Paypal listing u italiji, da vidis kako konvertuju u dolare evre ... a ovo sto si stavio mozes da okacis macku o rep ...

Конвертујеш ти кад подижеш али на твој пејпал рачун ти морају стићи паре у ДОЛАРИМА. 

Instaliraj ti keylogere na sajt .... Hahahah

I daj mi primer gde se to desilo ....hahahahahah

Не могу да ти ископавам пример, ал гледај мало дефкон па ћеш свашта да чујеш и видиш. Набрутују сајт, наместе "дупла" поља, и онда ти кад подигнеш сајт назад уопште не приметиш да имаш дупла поља за унос података.

А на пејполу је немогуће то урадити. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Конвертујеш ти кад подижеш али на твој пејпал рачун ти морају стићи паре у ДОЛАРИМА. 

:)):))

U kakvim dolarima?

hahahahahahah

ja na racunu imam samo evre ..

Uz put i vracali su mi pare jednom prilikom, necega nije bilo na lageru pa su mi vratili ...naravno sta su oni poslali mene ne zanima, meni su stogli evri na racun a ne dolari ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Не могу да ти ископавам пример, ал гледај мало дефкон па ћеш свашта да чујеш и видиш. Набрутују сајт, наместе "дупла" поља, и онда ти кад подигнеш сајт назад уопште не приметиш да имаш дупла поља за унос података.

А на пејполу је немогуће то урадити. 

hahahahahahahahah

daj neki takav slucaj leba ti, mora da ih ima lom ...

Подели на овим сајтовима

:)):))

U kakvim dolarima?

hahahahahahah

ja na racunu imam samo evre ..

На пеј пол рачуну сигурно не примаш новац у еврима кад продаш нешто. Већ у доларима. Дакле пеј пол ти на рачун уплаћује доларе. 

Е можда ти имаш неки специјални пеј пол само за тебе који ти шаље новац у еврима.. 

daj neki takav slucaj leba ti, mora da ih ima lom ...

А како да ти дам? Не пишу о томе по вестима па да ти дам чланак из новина да читаш.

Подели на овим сајтовима

На пеј пол рачуну сигурно не примаш новац у еврима кад продаш нешто. Већ у доларима. Дакле пеј пол ти на рачун уплаћује доларе. 

Е можда ти имаш неки специјални пеј пол само за тебе који ти шаље новац у еврима.. 

Hahahahahahaha...

ma mene bajo ne zanima Paypal, ja uopste nema racun na Paypalu niti mi treba, imam samootvoren nalog, a kako oni rade i sta rade da bi meni omogucili da ja komotno placam sa evrima sa mog jedinog racuna a ne u dolarima i nemam potrebe deviznim racunom je njihov problem. Sve moje transakcije su u evrima a sta radi paypal mene ne interesuje uopste. Moze da ga konvertuje i u pustinjski pesak sto se mene tice ...

:))  :))  :))  :))

Vidis kako oni konveruju evre u dolare ili u jene po potrebi kada kupujem nesto u jenima na primer?

E to moraju da rade i u Srbiji ako zele da rade, ako ne zele sta da se radi, nisu obavezni ...

U svakom slucaju srbi mogu da koriste kreditne kartice i za placanje i za primanje novca a one im trebaju i inace jer bez njih i sam Paypal je ogranicen ...

Подели на овим сајтовима

А како да ти дам? Не пишу о томе по вестима па да ти дам чланак из новина да читаш.

To ne pise nigde jer se ni ne desava...

Generalno ljudi se plase pacanjem sa karticama kada placaju na netu ali nema nikakve razlike kada das svoje podatke sa kartice prilikom kupovine ( mislim naravno na davanje podataka sajtu koji se bavi internet trgovinom ) ili kada das karticu konobaru u restoranu da platis veceru. I jedan i drugi mogu da te pokradu ali te ne kradu jer i jedan i drugi se bave poslom a ne kriminalom..

A te price o opasnosti su bez osnova, opasnost postoji ako das podatke sa kartice nekom trecem, koji te izvoza i prevati poput pishinga na primer ..

Ili postojala bi opasnost kada bi sajtovi cuvali podatke sa kartica pa im neko provaliu u bazu pèodataka , ali stvar je u tome sto se ti podatci ne cuvcaju ..

Ili kada tvoja komunikacija sa sajtom ne bi bila zasticena, enkriptovana, ali jeste i nema sansi da to neko provali dok komuniciras i saljes svoje podatke ...

Ali treba znati, naravno da ne treba nikada placati karticom kada si WIFI jer se lako moze provaliti sve na takvoj vezi ali to vazi i za Paypal u tom slucaju 

Подели на овим сајтовима

Kreditna kartica je opasnija u svakodnevnom zivotu nego na netu..

Svaki put kada platis, tj das nekom karticu, on moze da vidi sve potrebne podatke da bi platio i na internetu nesto sa njom ...Ilo neko pored tebe ko stoji u redu recimo ..

Na internetu sve prevare sa karticama se ticu phishinga i laznih sajtova, kopija stvarnog sajta ne koji se ode posle maila koji te obavestava o necemu pa kao trebas da kliknes na link ..koji te vodi na fals sajt koji je ozgledom identican stvarnom..

I to je sve od prevara na netu sa karticama.

Подели на овим сајтовима

ajd mi kazi kako si to uspio zakljuciti????

inace paypal je obicni servis a ne banka i radi sa tvojim rodjenim racunom iz banke, bez njega je beskoristan, problem je sto ste vi umislili da je paypal ne znam sta pa cak izmisljate i neke devizne racune u inostranstvu....

drugo, juce si zvao pej-pal, pa onda pejpal, danas na nekim mjestima kazes pejpol, a na drugim pej-pol, jesi se odlucio kako ces ga zvati, tako i za apple kazes ejpl, umjesto epl :)

Подели на овим сајтовима

ajd mi kazi kako si to uspio zakljuciti????

Зато што је долар "резервнаа валута" која се користи у међународној трговини. Скоро сва међународна трговина се обавља у доларима. 

Пеј пал обавља међународну трговину у доларима. И свуд и сваком исплаћује у доларима. Банке су те које то конвертују у "валуту земље" а не пеј пал. 

To ne pise nigde jer se ni ne desava...

Дешава се, а ти имаш право да верујеш у шта оћеш.

Na internetu sve prevare sa karticama se ticu phishinga i laznih sajtova, kopija stvarnog sajta ne koji se ode posle maila koji te obavestava o necemu pa kao trebas da kliknes na link ..koji te vodi na fals sajt koji je ozgledom identican stvarnom..

I to je sve od prevara na netu sa karticama.

Није, има још гомила проблема и експлоита.

Изволи:

http://www.techrepublic.com/article/poodle-vulnerability-hastens-the-death-of-ssl-3-0/

тазе.... толико о безбедности на нету... 

Подели на овим сајтовима

Зато што је долар "резервнаа валута" која се користи у међународној трговини. 

Сва међународна трговина се обавља у доларима. 

Medjunarodna da ali ja kada sedim u italiji i na internetu kupujem nesto ne obavljam medjunarodnu trgfovinu vec kupujem na teritoriji italije.

A bez ozira na to ja opet sve placam u evrima. Dolar sam video poslednji put pre 15-ak godina ...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Зато што је долар "резервнаа валута" која се користи у међународној трговини. 

Сва међународна трговина се обавља у доларима. 

aha, znaci paypal u pozadini radi u dolarima , zato sto je on rezervna valuta za medjunarodni platni promet ( ne smijem reci medjunacionalni,internacionalni, tvrdio si da nacija u nasem jeziku se ne odnosi na narod, a eto ti dokaza da se odnosi...) dakleN paypal radi u dolarima, u pozadini, da niko ne zna, korisnici kad gledaju svoje stanje racuna u evrima to je samo iluzija, isto ko i cjene usluga istaknute u evrima, to nisu evri neg dolari jel tako? nego samo na monitoru evoluiraju u evre u tacno datom momentu

Подели на овим сајтовима

Medjunarodna da ali ja kada sedim u italiji i na internetu kupujem nesto ne obavljam medjunarodnu trgfovinu vec kupujem na teritoriji italije.

A bez ozira na to ja opet sve placam u evrima. Dolar sam video poslednji put pre 15-ak godina ...

Кад год купујеш преко пејпала, обављаш међународну трговину. Небитно да ли купујеш из италије од италијана.

Каписко? Значи ти даш паре пејпалу који је у америци, он из америке плати паре оном коме их ти шаљеш. 

aha, znaci paypal u pozadini radi u dolarima , zato sto je on rezervna valuta za medjunarodni platni promet ( ne smijem reci medjunacionalni,internacionalni, tvrdio si da nacija u nasem jeziku se ne odnosi na narod, a eto ti dokaza da se odnosi...) dakleN paypal radi u dolarima u pozadini, da niko ne zna, korisnici kad gledaju svoje stanje racuna u evrima to je samo iluzija, isto ko i cjene usluga istaknute u evrima, to nisu evri neg dolari jel tako? nego samo na monitoru evoluiraju u evre u tacno datom momentu

Не брате, знају људи да пејпал ради у доларима. То што ти не знаш, то је зато што не читаш о тим сварима. Али није то нека тајна. 

Само ти конвертују доларе у евре и напишу ти у еврима колико имаш. Али то не значи да ти уплаћују новац у еврима. 

nego samo na monitoru evoluiraju u evre u tacno datom momentu

Па врло је тешко да направиш софтвер који ће да ти претвори 10 долара у 9 евра и тако да ти прикаже.  :))

Подели на овим сајтовима

Кад год купујеш преко пејпала, обављаш међународну трговину. Небитно да ли купујеш из италије од италијана.

Каписко? Значи ти даш паре пејпалу који је у америци, он из америке плати паре оном коме их ти шаљеш. 

Не брате, знају људи да пејпал ради у доларима. То што ти не знаш, то је зато што не читаш о тим сварима. Али није то нека тајна. 

А не знам како је "илузија" када глледаш стање рачуна у  еврима? Само ти конвертују доларе у евре и напишу ти у еврима колико имаш. Али то не значи да ти уплаћују новац у еврима. 

brate ovdje kod mene paypal radi sa evrima, ne sa dolarima, pretpostavljam da u australiji radi sa australijskim dolarima, ne mozes ti poslovati u nekoj zemlji sa stranom valutom, kako je to moguce?

paypal naplacuje svoje usluge, sigurno ne trazi od nekog iz EU americke dolare

Подели на овим сајтовима

brate ovdje kod mene paypal radi sa evrima, ne sa dolarima, pretpostavljam da u australiji radi sa australijskim dolarima, ne mozes ti poslovati u nekoj zemlji sa stranom valutom, kako je to moguce?

Може, не знам одакле теби идеја да не може...... 

одем у продавницу у евро-земљи која прима доларе, и без проблема платим у доларима...нико ми не брани..... 

то је само у Србији проблематично због закона из комунистичке оставштине. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...