Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Да баронспинује.Одржаваш га у спиновању, скретању са теме. Управо и то јесте фора на коју он дискутује. Промени мало речи тако да изгледа да ја оћу да нам странцци мењају законе, што ја нигде нисам рекао, нити је то разлог што пејпал неће у србију и ти онда дођеш и подржаваш га у томе. А то је спин и лаж. Наши закони нису прилагођени модерном интернет тржишту и зато не могу ни ГуглСтор ни ЕјплСТор нити Пејпал да раде у Србији како треба. То је радио и са тобом на теми "тв претплате" смо му ј то тад нисм дозволио. Нисам дозоволио да обрће и окреће твоје аргументе. Већ сам се убацао сваки пут кад је то покушао да њега критикујем а не тебе. Ја нисам био лењ, да не читам целу дискусију и да не пратим све аргументе. Ja то поштовање од тебе изгледа не могу да добијем. Онлајн тржиште је широк појам за све што се тиче тржишта производа на мрежи. Широк спектар дисциплима, канала и још много тога – управо као што се може офлајн медијима. Једна ствар је да ради, друга је да не ради како треба. Онда радити на томе да ради како треба. Oстало рекла - казала да коментаришем, једноставно не занима ме. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Е видиш, када лупиш овакву глупост треба те бити срамота. Али тебе није, јер ниси свестан колико 2 благе немаш. Постоји једна једина област у којима је Србија либеларнија од Немачке то су права радника. Ту су немци тешки социјалисти. У свему осталом немци су светлосним годинама либеларнији од нас. u cemu to a tice se zivota obicnih gradjana , ti u srbiji mozes da radis sta ti padne na pamet, ti nemas pojma koliko se u srbiji slobodnije i opustenije zivi, ne mozes ni imati pojma dok ne okusis ovo ovdje ,istina je da u srbiji nema novca jer su lopovi opljackali sve do temelja, al sta ces kad je takva drzava, sam ju je narod rodio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Онлајн тржиште је широк појам за ве што се тиче тржишта производа на мрежи. Широк спектар дисциплима, канала и још много тога – управо као што се може офлајн медијима. Једна ствар је да ради, друга је да не ради како треба. Онда радити на томе да ради како треба. Oстало рекла - казала да коментаришем, једноставно не занима ме. О томе и дискутујемо. У Србију постоје идаље поједини закони који отежавају да онлине тржиште ради како треба. Међутим барон и горица су то спиновали да "стране фирме хоће да мењају законе Србије".. не неће, већ хоће да имамо тржиште ко и све друге земље, па ће онда доћи да послују. Просот и једноставно. То је најобичнији спин од стрне људи са мањком реалних аргумената. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 u cemu to a tice se zivota obicnih gradjana , ti u srbiji mozes da radis sta ti padne na pamet, ti nemas pojma koliko se u srbiji slobodnije i opustenije zivi, al sta ces kad je takva drzava, sam ju je narod rodio Опет спиновање. Рекох, научи шта је либеларизам, не дискутује ми се офтопик. То да ли се живи опуштено или не, нмеа везе са либеларизмом и економским правима. ne mozes ni imati pojma dok ne okusis ovo ovdje ,istina je da u srbiji nema novca jer su lopovi opljackali sve do temelja, То је смо део истине. Новца нема и јер немамо развијено уређено слободно тржиште које је "плодно тле" за сваку зрелу привреду и економију. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 О томе и дискутујемо. У Србију постоје идаље поједини закони који отежавају да онлине тржиште ради како треба. Међутим барон и горица су то спиновали да "стране фирме хоће да мењају законе Србије".. не неће, већ хоће да имамо тржиште ко и све друге земље, па ће онда доћи да послују. Просот и једноставно. То је најобичнији спин од стрне људи са мањком реалних аргумената. Онда ми реци који "поједини" закони отежавају да онлине тржиште ради како треба и у контексту PayPal ако може прецизно колико је могуће. kordun је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 уређено слободно ovo uredjeno slobodno ti je vrh, treba ti dati nobelovu medalju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Онда ми реци који "поједини" закони отежавају да онлине тржиште ради како треба и у контексту PayPal ако може прецизно колико је могуће. Зато см ти лепо рекао да прочиташ дискусију од почетка, што си ти тврдила да си урадила. Да си читала знала би да се о томе дискутује. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Онда ми реци који "поједини" закони отежавају да онлине тржиште ради како треба и у контексту PayPal ако може прецизно колико је могуће. juce su pominajli neki zakkon o deviznim racunima u inostranstvu sto veze sa paypalom nema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ovo uredjeno slobodno ti je vrh, treba ti dati nobelovu medalju Уређено није супротно од слободно. Затворено је супротно од слободно. Ти бре царе и српски кренуо да заборављаш... цццц oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 juce su pominajli neki zakkon o deviznim racunima u inostranstvu sto veze sa paypalom nema Не, то је био баронов спин. Прочитај и ти од почетка. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Зато см ти лепо рекао да прочиташ дискусију од почетка, што си ти тврдила да си урадила. Да си читала знала би да се о томе дискутује. Ни ти сигурно не памтиш целу дискусију од речи до речи, па те молим да ми укажеш на страницу где си говорио о тим "појединим" законима и колико је све то прецизно колико је могуће и у вези са PayPal. Који "поједини" закони ометају да све ради како треба? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ни ти сигурно не памтиш целу дискусију од речи до речи, Памтим о чему ко прича и ко коју страну аргументује и како. па те молим да ми укажеш на страницу где си говорио о тим "појединим" законима и колико је све то прецизно колико је могуће и у вези са PayPal. Који "поједини" закони? Још пре пет страна сам те замолио лепо да прочиташ све. На шта си ти одгворила да си "прочитала" не пада ми на памет да те испоштујем сада да ти јурим после тога. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Уређено није супротно од слободно. Затворено је супротно од слободно. Ти бре царе и српски кренуо да заборављаш... цццц ne, nego si milion puta bio protiv uredjivanja icega u ekonomiji,jesi to promjenio kurs. ali dobro, popravice se stvari, evo sad ces moci "brze " paypalom da radis nego do sad sa karticom, bice bolje, bice bolje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Памтим о чему ко прича и ко коју страну аргументује и како. Још пре пет страна сам те замолио лепо да прочиташ све. На шта си ти одгворила да си "прочитала" не пада ми на памет да те испоштујем сада да ти јурим после тога. Опет рекла-казала. Који су то "поједини" закони Србије који ометају PayPal? Тачка 1. - ? Тачка 2. - ? Тачка 3. -? итд. п.с. плавим обојено је твоје писаније. Не пада ти на памет јер су закони које помињеш измишљени? Ајд' информиши се код тете Википедије па ми јави. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Mladjo, kad rezimiras suprotnu stranu ma ovoj temi dolazis do dva njihova zakljucka: - paypal srbiji ne treba - paypal je iz srbije otisao zato sto nas mrzi I ti sa "takvima" upinjes diskusiju... samo to imaj na umu. Ja kazem da je iz srbije komplikovano naplatiti elektronsku uslugu ili posao a Bilbija mi odgovara kako on kevi bez problema salje kintu na racun... Nema tu svesti rodjace, samo botovanje i ono sa gloginjama i mlacenjem, sto si lepo primetio malopre. Überbezobrazluk, da se izrazim razumljivo i u kontekstu sagovornika... Juanito, Млађони and Плутон је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука