Jump to content

PayPal стигао у Србију

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

pa nismo mi otisli zato sto se ovde drtzava prilagodila Paypalu vec bas obrnuto ali ti to ne kontas ...

Погледај кину која се "прилагодила" и која "цени туђ џеп више од свог" исто важи и за Русију после путина.. како је кренула да цени свој џеп више од свог.

Не разумеш ти бароне зашто су те земље богате, нити ћеш икад... 

Ovde ljudi zive bolje upravo zbog toga sto stavljaju svoje interese ispred interesa Paypala ( kada vec pricamo i njjemu a vazi i za sve ostalo )  ...

Ово је већ злонамерно подметање лажи. Нико не ставља пејпалов интерес уместо Српског у овој ситуацији. Оно што кочи пеј пал није ништа што штити наш интерес. 

Да си искрен саговорник, лепо би знао да таквог закона нема ин у Немачкој ни у Италији, а ти нам овде продајеш причу како овај закон штити Српски интерес. ПА шта су швабе и жабари луди, неће да штите свој интерес? А срби паметни штите?

Зато што нам такви генијалци штите "интерес" ко што га ти штити зато смо јад, чемер и беда...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Поставим, али...законодавство Данске се није прилагодило PayPal систему, а ја нисам побегла да радим у Данску,

Законодавство Данске није имало потребе да се прилагођава пеј пал систему јер је слободном тржишту прилагођено одавно. Ови закони су "оставштина" комунистичке логике и затвореног тржишта. 

живим овде од малих ногу а касније зато што се данско законодавство не прилагођава ником осим себи!  

Законоданство данске се прилагођава интересима СВОЈИХ ГРАЂАНА. Законодавство Србије ради ПРОТИВ интереса својих грађана. Овај закон управо ради ПРОТИВ ИНТЕРЕСА ГРАЂАНА СРБИЈЕ. 

Ми немамо овде само пеј пал, него немамо и apple store и још много тога што коче управо овакви закони. Јел си способна то да скапираш или треба да почнем да ти цртам?

Дакле не ради се о прилагођавању Србији пеј палу, него прилагођавају србије модерном интернет тржишту!

Е сад ако ти мислиш да модерно интернет тржиште треба да се прилагоди Србији, то је већ онда одлика нечег што је за стручњаке.

И изнервирао сам се да вам објашњавам да је знак црвене боје. Ако то нисте способни да разумете - ваш проблем. 

Подели на овим сајтовима

Законодавство Данске није имало потребе да се прилагођава пеј пал систему јер је слободном тржишту прилагођено одавно. Ови закони су "оставштина" комунистичке логике и затвореног тржишта. 

Законоданство данске се прилагођава интересима СВОЈИХ ГРАЂАНА. Законодавство Србије ради ПРОТИВ интереса својих грађана. Овај закон управо ради ПРОТИВ ИНТЕРЕСА ГРАЂАНА СРБИЈЕ. 

Ми немамо овде само пеј пал, него немамо и apple store и још много тога што коче управо овакви закони. Јел си способна то да скапираш или треба да почнем да ти цртам?

Дакле не ради се о прилагођавању Србији пеј палу, него прилагођавају србије модерном интернет тржишту!

Наравно да сам способна да схватим. Нема се салвета да се обрише слинав нос а хоће се висока технологија.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Наравно да сам способна да схватим. Нема се салвета да се обрише нос а хоће се висока технологија.

Држите се ви гастабајтери ваших земаља, а нас у Србији оставите на миру. 

Смучило нам се да нас ви учите шта треба за нас. Дођите овде па живите и онда може да причамо.

Ћао здраво. 

Подели на овим сајтовима

Држите се ви гастабајтери ваших земаља, а нас у Србији оставите на миру. 

Смучило нам се да нас ви учите шта треба за нас. Дођите овде па живите и онда може да причамо.

Ћао здраво. 

Ћао здраво. Држим се. Али не због Србије, смучило ми се од вас који знате СВЕ.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Стварно је смешно да највеће замерке на ово имају гастабајтери који су збрисали да раде управо тамо где то државе раде. 

smjesno je tebi zamisliti da ako neko radi u inostranstvu automatski se ne slaze sa tim sistemom u inostranstvu.... inace ja sam gastarbajter i u srbiji, moja je zemlja okupirana ako se sjecas, ja i ti nismo isto kad bi ti otisao u inostranstvo, tebi rat nije unistio kuce i porodicu, pa ukljuci to u svoje logicke funkcije, previse jednostavno postavljas problem kad trazis odgovor sto te cesto vodi u predrasude, eto sinoc si se cudio zasto paypal bi radio protiv sebe, pa mnoge cuvene firme imaju poslovnu politiku koja im pravi direktnu stetu sa ekonomskog stanovista, nisu uvjek pare najbitnije nit sa njima mozes sve kupiti, ima nesto i u principima, evo dacu ti primjer firme koju ti volis , apple, sta mislis zasto apple ne omogucava IOS x da se instalira na PC racunarima, gubi milijarde svake godine zbog toga, sve gledas kroz pare, mora da ti mnogo toga na svjetu cudno i nelogicno, jel da? 

Подели на овим сајтовима

Majke mi mi je fascinantno da vec stranicama trubite o paypaly kao servisu za placanje kad je problem u swrvisu za PRIMANJE novca.

Batalite vuse tu pricu jer nije u tome problem. Neverovatno kolko ste tvrdoglavi a ja sam budaletina sto ne slusam Juanov savet od pre par stranica...

ja nisam ni potegao tu pricu vec sam se osvrnuo na besmislen komentar, stoga tu poruku si poslao na pogresnu adresu, trebao si citirati ovog gospodina sto ti dao lajk, koji tvrdi to sto tvrdi a ja napisao da nema bjele veze o tome dok je to napisao

Подели на овим сајтовима

smjesno je tebi zamisliti da ako neko radi u inostranstvu automatski se ne slaze sa tim sistemom u inostranstvu.... 

Није ми смешно него је просто лицемерно. Ти сам, својевољно одеш у систем који ти се не свиђа..... причаш да ти се не свиђа али ти се зато свиђају плодови тог система. Једно причаш друго радиш.

ja i ti nismo isto kad bi ti otisao u inostranstvo, tebi rat nije unistio kuce i porodicu, pa ukljuci to u svoje logicke funkcije, previse jednostavno postavljas problem kad trazis odgovor sto te cesto vodi u predrasude

То што те је здесила несрећа не даје ти за право да будеш лицемеран нити мене обвезује да ти ћутим на твоје лицемерје. Дакле дођи у Србију, бави се послом преко нета.... па ми онда причај какви закони требају а какви нетребају.

Просто и јеноставно. Put your money where your mouth is. 

Подели на овим сајтовима

sve gledas kroz pare, mora da ti mnogo toga na svjetu cudno i nelogicno, jel da? 

Да, све гледа кроз новац, хоће да каже он има сво знање овог света...учи по интернету...а Срби који живе ван граница имају новац, али немају његово свезнање.

Лисици кисело грожђе јер га се не може дохватити.

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Па знамо, учимо.. не лупетамо по интернету ко неки. 

Није ми смешно него је просто лицемерно. Ти сам, својевољно одеш у систем који ти се не свиђа..... причаш да ти се не свиђа али ти се зато свиђају плодови тог система. Једно причаш друго радиш.

То што те је здесила несрећа не даје ти за право да будеш лицемеран нити мене обвезује да ти ћутим на лицемерје. 

ajd mi matere ti definisi licemjerje, ti meni kazes da sam licemjeran, po cemu!? to kao kad bi ja tebi rekao da si licemjeran jer ko liberal zivis u neliberalnom sistemu, bar po tvojim standardima i kad bi ti svaki put nabijao to na nos kad god pomenes liberalizam , kakve to veze ima sa licemjrjem, zar ti mislis da se ja pretvaram nesto? 

Подели на овим сајтовима

Да, све гледа кроз новац, хоће да каже он има сво знање овог света...учи по интернету...а Срби који живе ван граница имају новац, али немају његово свезнање.

Лисици кисело грожђе јер га се не може дохватити.

Капирамо ми Срби вас гастабајтере, ваше знање и искреност одлично. Нашироко су нам познати. 

10583949_874985502541773_663436035617371

Подели на овим сајтовима

ajd mi matere ti definisi licemjerje, ti meni kazes da sam licemjeran, po cemu!? to kao kad bi ja tebi rekao da si licemjeran jer ko liberal zivis u neliberalnom sistemu, bar po tvojim standardima i kad bi ti svaki put nabijao to na nos kad god pomenes liberalizam , kakve to veze ima sa licemjrjem, zar ti mislis da se ja pretvaram nesto? 

Ти нећеш да радиш у нелибеларном систему, већ у либеларном али зато причаш да је нелибеларни систем бољи. Зато си лицемеран. 

Дакле једно причаш друго радиш. То се зове лицемерје. Ако је нелибеларни систем бољи, зашто не радиш у њему? ( а имаш избор за разлику од мене) 

Подели на овим сајтовима

Капирамо ми Срби вас гастабајтере, ваше знање и искреност одлично. Нашироко су нам познати. 

10583949_874985502541773_663436035617371

Ја сам гледала из око 200 м квадратних у центру Кбх. :)

Одма ту до врата краљица Данске. :) Eх којим све висинама и високим друштвима ниси занесен!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

По томе што ти сметају либеларни системи а својевољно си отишао тамо да живиш да купиш плодове либеларног система. Јел капираш сад. 

А ја не могу да будем лицемеран јер тај нелиебларни систем хоћу да мењам, а ти са друге стране хоћеш да остане какав јесте а зарађујеш паре у либеларном систему.

opet imas predrasude o meni, odakle ti matere ti da ja ocu da sistem ostane isti, pa ja ocu da se takvi ko ti pohapse odma dao bi i zivot za takav sistem....

inace o tom liberalizmu te neko lago na televiziji, ja ovdje gdje sam toga nema, a srpski sistem je gotovo kopija ovog ovdje

Подели на овим сајтовима

Да си искрен саговорник, лепо би знао да таквог закона нема ин у Немачкој ни у Италији, а ти нам овде продајеш причу како овај закон штити Српски интерес. ПА шта су швабе и жабари луди, неће да штите свој интерес? А срби паметни штите?

Kakvog zakona nema? Nije utvrdjena zvanicna valuta u nemackoj ili italiji? I Paypal ne obracunava transakcije u njihovoj valuti odnosno evrima?

Jok bajo, obracunava itekako u evrima i evre skida sa racuna i ja nemam nikakav devizni racun u italiji niti mi treba niti placam bilo sta i bilo gde u svetu ili italiji osim sa svojom valutom, evrom, sa jedinog racuna koji imam ovde.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...