Баба Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Da, jesi, u tom trenutku. Biti glup nije trajno stanje, kao sto biti lazov u odredjenoj situaciji nije trajno stanje. Nemoguce je kvalifikovati ljude uopste, niti kao lazove. Ako sam danas lazov u odredjenoj situaciji ne mora znaciti da cu sutra biti. Ako danas ispadam glupak za odredjene stvari mozeda se sutra naucim iskustvu nekom ili znanju pa ne budem. Biti glup jeste trajno stanje. И поседују га свом власништву глупи људи. Глуп или недовољно интелигентан човек је стање. Али и такав повремено може да искочи из "стања" и каже или уради нешто паметно. Исто тако и обратно може да се деси паметном човеку. Рећи за некога ко је заиста глуп да је глуп није увреда већ констатација. Рећи паметном човеку да прича глупости зато што се не слажеш са његовом причом јесте увреда. Рећи паметном човеку да је рекао нешто глупо када је то рекао је констатација, али је увреда означити га као глупог човека ако је претходно показао да је паметан. Рећи глупоме човеку да је паметан ако је нешто паметно урадио или рекао је лаж. Али констатовати да је то паметно је истина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 мој другар у публици ладно ал изгледа као "гост" атеиста добар лик свеједно Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 DankaM, Лазар Нешић, Manolis and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Jos koji lavic pa da vidis drugarstva! Аурор, Sherlock H., grigorije22 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Jos koji lavic pa da vidis drugarstva! Није моје пиво. Пио сам кафу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Није моје пиво. Пио сам кафу. Hau jes nou Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Је л ово наш Петар поставио прво питање? Da. Hteo sam da se malo vremena posveti i tome, ali s obzirom na ograniceno vreme nije bilo moguce. Inace, kad vec postavljamo slike, evo mene i Pedje. Milan Nikolic, Драшко, Ignjatije and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Sve neki lep svet ovde sa ŽRU-a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Nego gledam nešto svi se hvale kako se slikali sa Peđom. Nisam znao da je toliko poznata ličnost ono VIP, crveni tepih i slično Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Da. Hteo sam da se malo vremena posveti i tome, ali s obzirom na ograniceno vreme nije bilo moguce. Inace, kad vec postavljamo slike, evo mene i Pedje. Na ovoj slici izgleda kao da si se slikao sa Srdjanom Mileticem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Jos koji lavic pa da vidis drugarstva! Slikali se partizani i cetnici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Nego gledam nešto svi se hvale kako se slikali sa Peđom. Nisam znao da je toliko poznata ličnost ono VIP, crveni tepih i slično Slikaću se i ja jednog dana,čisto da uporedim ko ima veću glavu od nas dvojice Juan Valdez, DankaM, Odahviing and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Odlicna tribina! Sve pohvale organizatorima i ucesnicima. Mnogo je bolje i konstruktivnije kada se ne nastupa u formi klasicne debate nego sa prostimiznosenjem misljenja na neku temu. To smo veoma lepo videli i kad je bio divan sa Pedjom i o.Golijanom a narocito sada. U ovakvom formatu bi bilo dobro kad bi bili svi buduci i divan dijalozi i tribine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Хаха, почео сам да гледам трибину а не могу а да не приметим (и притом се не насмејем поштено) да онај други говорник понавља једну те исту реч 100 пута у року од 10 минута хахаха шта то каже? "Мислим зове"? Хахахаха Hahahahahahahahahahahahahahah da to je taj njegov verbalni tik. U punom kontekstu on glasi "Mislim ovaj kako se zove" a kad bas jako ubrza pricu onda preskace sa "Misl'l ov's zove" LOL. Ko slusa "Radio Galaksiju" pre ili kasnije se navikne na taj njegov tik drvce, Sir Oliver and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Још само фали да "самурај" окачи слику са својим идолом и фото албум биће комплетан :0104cheesy: Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука