Jump to content

Video zapis tribine:"Da li je religija prevazidjena u 21 veku ".

Оцени ову тему

Препоручена порука

kamermana spalite na lomači...

Баш сам хтео да похвалим камермана. Показује амбијент тако да гледалац снимка као да је присуствовао.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Drugim recima, danas imamo jednu veliku vecinu koja uopste i ne misli (a zasto bi, kad ne mora?) i koja se sluzi produktima koje je stvorila jedna manjina. Vise ne postoji tolika potreba za kreativnoscu i originalnoscu. Niti iko za to ima vremena.

Danas? A, nekada su, satro, svi bili kreativni? Ko brani ljudima da prave video igre, crtane filmove, snimaju filmove digitalnim kamerama, izmisljaju protokole za komunikaciju medju razlicitim uredjajima na suprotnim krajevima suncevog sistema, pisu muziku, crtaju stripove, slikaju, vajaju, zalaze u nepoznate oblasti matematike, desifruju gene, ko im brani da daju prepoznatljiv izraz religioznoj umetnosti... Niko nikad nije imao dovoljno vremena za kreativnost, dan od 24h je malo, sve i da se ne spava.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

kada se ne spava može odprilike sve da se stigne.

LSD je cudo!

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

LSD je cudo!

Nije LSD. Uberman sleeping. Znaš kako drogu i cigare nikada nisam probao.

E sad akohol, paaa... ovaj pokušavao sam da budem na 0.7 promila (ko razume shvatiće :D), a inače ono što se jela i pića tiče vodi se zdrav život, ali što se fizičke aktivnosti tiče tu sam slab :P

Подели на овим сајтовима

Рече ми једна што је пробала како непогрешиво може да препозна која уметничка дела су настала под утицајем истог.

Ne znam, nazalost nisam imao prilike da probam (mada se nisam trudio da budem u prilici), mozda je stvarno nepogresiva, iskustvo je mnogo vazno. Skloniji sam da pomislim da je iskustvo gledanja umetnina koje su nastale u takvim stanjima vaznije za prepoznavanje, nego iskustvo dejstva supstance.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...