Jump to content

Ко је ко после промене имена на форуму?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мене занима за неколико људи - ко су заправо, после промене имена. Не могу да погодим и некако ми је необично.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

И мене то занима.

Неке више не виђам, а неке не препознајем. За неке опет слутим ко би могли бити али ...

Подели на овим сајтовима

Мене занима за неколико људи

А ко су ти људи!? Можда какда би написао њихов стари ник нејм, да би ти и одговорили ко су! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

malina :), on 06 Apr 2013 - 23:30, said:

То ти је два клика да сазнаш. Одеш на профил онога ко те занима, провериш хронику корисничких имена и видиш његов стари ник, тј. два последња. :)

Баш сам то хтео да напишем ... ево, ја сам бивши Пера Детлић :D
Подели на овим сајтовима

То ти је два клика да сазнаш. Одеш на профил онога ко те занима, провериш хронику корисничких имена и видиш његов стари ник, тј. два последња. :)

Ја нисам знала да се то може!  :10900:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Баш сам то хтео да напишем ... ево, ја сам бивши Пера Детлић :D

Па, баш тад кад си ти имао тај ник ја сконтам за ту хронику корисничких имена. Интересовало ме ко си, мада по стилу писања сам претпостављала, одем на твој профил и набасам на хронику.:)

Подели на овим сајтовима

@@malina :),

Да, али чудно је кад сам променио трећи пут, онда су ми нестала прва два ника ... изгледа да се не сачува цела хроника.

Кад сам се пријавио 2009. био сам Ништавило. Онда 2010-2012. сам био са правим именом. Затим Пера Детлић и ево сад Прокло Дијадох. Наравно, кад се виде теме које сам постављао, брзо се сконта :)

Подели на овим сајтовима

Трагедија форумске комуникације, што је то заправо икона пакла. Безличност.

Подели на овим сајтовима

Трагедија форумске комуникације, што је то заправо икона пакла. Безличност.

Мислиш генерално на саму интернет комуникацију, или на мењање имена?

Ја лично нисам имао утисак да сам био већа личност када сам био са правим именом и презименом, а сад мања. Али ми је ОК ако неко за себе има тај утисак ...

Подели на овим сајтовима

Мислиш генерално на саму интернет комуникацију, или на мењање имена? Ја лично нисам имао утисак да сам био већа личност када сам био са правим именом и презименом, а сад мања. Али ми је ОК ако неко за себе има тај утисак ...

Уопште на интернет комуникацију у којој се не види име и лице човека. Пакао и јесте безлично постојање. Речи, реченице без лица и имена нису комуникација живих људи.

Подели на овим сајтовима

@@malina :),

Да, али чудно је кад сам променио трећи пут, онда су ми нестала прва два ника ... изгледа да се не сачува цела хроника.

Кад сам се пријавио 2009. био сам Ништавило. Онда 2010-2012. сам био са правим именом. Затим Пера Детлић и ево сад Прокло Дијадох. Наравно, кад се виде теме које сам постављао, брзо се сконта :)

Видиш, мислила сам да се поред садашњег чувају и још два претходна ника, али не, чува се само једно.

Подели на овим сајтовима

Уопште на интернет комуникацију у којој се не види име и лице човека.

Јесте, ту нема шта, тако је, то је пораз личности - па макар и да је не знам како "корисно" и остало...
Подели на овим сајтовима

Видиш, мислила сам да се поред садашњег чувају и још два претходна ника, али не, чува се само једно.

Е, па тако ти је то ... али оде тема.

Милан је питао, па да му одговорим и да завршим са тим: ја сам узео ник Прокла, да дам себи мало одушка и слично, а иначе сам Лазар Нешић! Чим буде доступно, враћам своје име.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...