Сефора Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 У питању је Љубав ! Љубав према Цркви ! Hahahahaha sala komika. Izgleda toliki podviznici koji su se izolovali u pustinje, kolibe i pecine nisu umali ljubavi prema Crkvi jer eto bavili su se sa sobom a nisu glancali plocice, serpe i lonce. Ali ne, moram priznati dobar je humor. shuntavilo2 Наиме, ја сам писала о општежићима ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Ovo zaista postaje lakrdija. shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 У питању је Љубав ! Љубав према Цркви ! Hahahahaha sala komika. Izgleda toliki podviznici koji su se izolovali u pustinje, kolibe i pecine nisu umali ljubavi prema Crkvi jer eto bavili su se sa sobom a nisu glancali plocice, serpe i lonce. Ali ne, moram priznati dobar je humor. shuntavilo2 Наиме, ја сам писала о општежићима ! Баш зато и им треба помоћи ! Да би они имали времена да се баве собом. mense0198626478946378946 Pa u tome i jeste poenta da smo svi mi ali bas svi pozvani da se bavimo sobom a ne samo oni. A sve to zarad zajednice. Kako ce neko dobra dela u zajednici ostvariti da li glancajuci plocice u manastirima ili tako sto ce popraviti ogradu i pokositi travu kod nekog bolesnog dede je stvar izbora pojedinca. I tu je vise nego smesno uvoditi pricu, treba ici u manastire. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Molim te akvilio, ići u manastire svakog vikenda i jednu nedelju mesečno je Ljubav prema Crkvi! Ostalo NE! shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 У питању је Љубав ! Љубав према Цркви ! Hahahahaha sala komika. Izgleda toliki podviznici koji su se izolovali u pustinje, kolibe i pecine nisu umali ljubavi prema Crkvi jer eto bavili su se sa sobom a nisu glancali plocice, serpe i lonce. Ali ne, moram priznati dobar je humor. shuntavilo2 Наиме, ја сам писала о општежићима ! Баш зато и им треба помоћи ! Да би они имали времена да се баве собом. mense0198626478946378946 Pa u tome i jeste poenta da smo svi mi ali bas svi pozvani da se bavimo sobom a ne samo oni. A sve to zarad zajednice. Kako ce neko dobra dela u zajednici ostvariti da li glancajuci plocice u manastirima ili tako sto ce popraviti ogradu i pokositi travu kod nekog bolesnog dede je stvar izbora pojedinca. I tu je vise nego smesno uvoditi pricu, treba ici u manastire. Наравно, да треба да идемо и помажемо. Ја сам само навела неке од послова. Можеш рецимо и да правиш иконице, тамјан, итд. Не видим шта је ту лоше ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 У питању је Љубав ! Љубав према Цркви ! Hahahahaha sala komika. Izgleda toliki podviznici koji su se izolovali u pustinje, kolibe i pecine nisu umali ljubavi prema Crkvi jer eto bavili su se sa sobom a nisu glancali plocice, serpe i lonce. Ali ne, moram priznati dobar je humor. shuntavilo2 Наиме, ја сам писала о општежићима ! Баш зато и им треба помоћи ! Да би они имали времена да се баве собом. mense0198626478946378946 Сестро драга, данас немаш општежића, а ти да живиш само мало раније у 18 или 19 веку, не би ти видела унутрашњост монашког живота неколико пута у животу, можда и никад. Тако је обављање свакодневних послова за монаха такођер бављење собом, а не само побожно стајање на молитви у келији, него исихазам и кроз рукодеље. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Molim te akvilio, ići u manastire svakog vikenda i jednu nedelju mesečno je Ljubav prema Crkvi! Ostalo NE! shuntavilo2 Нико То није рекао ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 У питању је Љубав ! Љубав према Цркви ! Hahahahaha sala komika. Izgleda toliki podviznici koji su se izolovali u pustinje, kolibe i pecine nisu umali ljubavi prema Crkvi jer eto bavili su se sa sobom a nisu glancali plocice, serpe i lonce. Ali ne, moram priznati dobar je humor. shuntavilo2 Наиме, ја сам писала о општежићима ! Баш зато и им треба помоћи ! Да би они имали времена да се баве собом. mense0198626478946378946 Pa u tome i jeste poenta da smo svi mi ali bas svi pozvani da se bavimo sobom a ne samo oni. A sve to zarad zajednice. Kako ce neko dobra dela u zajednici ostvariti da li glancajuci plocice u manastirima ili tako sto ce popraviti ogradu i pokositi travu kod nekog bolesnog dede je stvar izbora pojedinca. I tu je vise nego smesno uvoditi pricu, treba ici u manastire. Наравно, да треба да идемо и помажемо. Ја сам само навела неке од послова. Можеш рецимо и да правиш иконице, тамјан, итд. Не видим шта је ту лоше ! SEKTAŠENJE , eto šta je tu loše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Molim te akvilio, ići u manastire svakog vikenda i jednu nedelju mesečno je Ljubav prema Crkvi! Ostalo NE! shuntavilo2 Нико То није рекао ! Реч је о љубави према ближњима ! Aj nemoj sama sebi u usta da uskačeš. Malopre si lepo na direktno pitanje o pravilu odlaska u manastir rekla da je to ljubav prema Crkvi. Samim tim impliciraš da ostalo nije Crkva, što nije u manastiru. A eto, ovim odgovorom i kažeš da su ti samo monasi bližnji, ostali ne. SEKTAŠENJE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Molim te akvilio, ići u manastire svakog vikenda i jednu nedelju mesečno je Ljubav prema Crkvi! Ostalo NE! 0110_hahaha Нико То није рекао ! Реч је о љубави према ближњима ! Aj nemoj sama sebi u usta da uskačeš. Malopre si lepo na direktno pitanje o pravilu odlaska u manastir rekla da je to ljubav prema Crkvi. Samim tim impliciraš da ostalo nije Crkva, što nije u manastiru. A eto, ovim odgovorom i kažeš da su ti samo monasi bližnji, ostali ne. SEKTAŠENJE! Сваки човек је Црква. shuntavilo2 Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Molim te akvilio, ići u manastire svakog vikenda i jednu nedelju mesečno je Ljubav prema Crkvi! Ostalo NE! shuntavilo2 Нико То није рекао ! Не њене сестре су у манастиру и она иде да им помаже! И у реду је! Али неко ето помаже даљњима, неко болесном детету, мајци, деди у кући, неко у комшилуку! Ово је све спам у односу на тему!!! Јер имам утисак да хоћеш да нам кажеш да се благодат постиже ако помажемо браћи и сестрама који су нам у манастиру или шта ти и ја знам! Спам нас било!!! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Наравно, да треба да идемо и помажемо. Ја сам само навела неке од послова. Можеш рецимо и да правиш иконице, тамјан, итд. Не видим шта је ту лоше ! E hvali ti ali od srca. Super je ovo zasjmejavanje. Masu gluposti sam procitao vec na ovom forumu ali ovo je zaita jako dobro. Haahahahahahahahah svak cast na smislu za humor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 лакше мало са епитетима, постоје и бољи начини да се некоме објасни странпутица. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Molim te akvilio, ići u manastire svakog vikenda i jednu nedelju mesečno je Ljubav prema Crkvi! Ostalo NE! 0110_hahaha Нико То није рекао ! Реч је о љубави према ближњима ! Aj nemoj sama sebi u usta da uskačeš. Malopre si lepo na direktno pitanje o pravilu odlaska u manastir rekla da je to ljubav prema Crkvi. Samim tim impliciraš da ostalo nije Crkva, što nije u manastiru. A eto, ovim odgovorom i kažeš da su ti samo monasi bližnji, ostali ne. SEKTAŠENJE! Сваки човек је Црква. shuntavilo2 Ne? Svaki čovek je DEO Crkve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 лакше мало са епитетима, постоје и бољи начини да се некоме објасни странпутица. Kao admin, mogao bi da budes primer. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука