Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 @ dejantri na klinju a? na kraju, da li si siguran da si napravio vaspitnu meru ili frustraciju koju ce on dalje da kulminira novom zrtvom ?Vidi,ja sam sam cesto ulazio u konflikte sa 3 ili vise odraslih ljudi,i ne osecam se prozvanim "TRI NA KLINJU".A dali je imalo vaspitnu meru,pa ako sve nase molbe i moljenja da se urazume nisu urodile plodom onda izvini,sad kad se svega setim sad mi je bas krivo sto ga jos nismo tukli.nije poenta u prozivci, vec u broju, zar nije dovoljno jedan na jedan, ako vec do toga dodje. poenta je u onom 7x77 ...zbog toga sto si stao u odbranu slabijeg, a ovamo pravilo nisi potvrdio. ne sudim samo obracam paznju, razumem bes i da se svakome od nas uzburkala krv pri gledanju. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Tacno, Dejane, samo dusa da boli... Medo, istina je da je ucenik zeleo dnevnik a ne uciteljicu a zagradoi ju je kako ova ne bi pobegla sa denvnikom. Tako da, da je ona spustila dnevnik ovaj bi dobio sta je hteo i ona bi mogla da se udalji, jer da nije tako, to bi znacilo da ju je ovaj uzeo kao taoca pa je samim tim ne bi ni pustio do ostvarenja svojih zahteva. Zato se uzimaju taoci. Kao sto znamo on nije imao zahteve kao sto ni uciteljicu nije zadrzao naokn toga sto je uspeo da se domogne dnevnika. Mada je sada svaka prica o tome suvisna a ako dodamo celokupnoj slici i reci g-dina Dejana o narkomaniji, dilerima i kriminalu... tesko da ce u pojedinim skolama u bliskoj buducnosti profesor i biti neki autoritet, ako vec sada to jeste. Sve pocinje od malog, ponovo cu se pozvati na reci g-dina Luke o oblacenju, zanemario se sam pristup skoli kao hramu nauke, obrazovanja... ovo su samo posledice obezvredjivanja toga.Bog vas blagoslovio - Ugrinnije oce meda, vec ivica, ali nema veze sve u redu :cheesy2:cuo sam na TV-u da postoje reperkusije valjda po profesora ako ostavi dnevnik, posto na neki nacin odgovara za njega, pogotovo u ovakvim situacijama, al da je otislo predaleko, otislo je stvarno.danas samo profesor koji se cima i ima ljubavi prema tim ljudima ispred sebe, i ne obraca paznju na pripadnost ili orjentaciju, pa bila ona i kriminalne vrste, moze da bude autoritet. znam jednog polukrimosa kog je profesor informatike obrlatio tako sto mu je sam upisivao ocene i nije ga mucio, vec seo pored njega i pokazao mu svoje glediste na predmet. na kraju je sam otvorio knjigu, naucio nesto i sam izasao da odgovara, javila mu se zelja. cak je i pesnicama branio "sramotu" sto je sedeo na casu i pratio nastavu. ne znam, da li je nesto pametno ispalo na kraju od svega toga, ali to je bio u tom trenutku svakako tracak nade.imao sam drugog profesora matematike koga smo svi voleli i davao nam je potpuno nestandardne zadatke za resavanje, nista "klasicno". nikad to nije bilo ni standardno predavanje na casu. tad niko nije imao losiju od trojke jer su SVI pratili a to je bilo '90. godina opet u vreme najgoreg kriminala po skolama, sankcija i krize.tako da uvek postoji i ta humana strana koja vrti burgiju.neko pomenu da smo svi krivi. slazem se, najgore je neodreagovati ili imati stav "to nije moj problem". клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 @ dejantri na klinju a? na kraju, da li si siguran da si napravio vaspitnu meru ili frustraciju koju ce on dalje da kulminira novom zrtvom ?Vidi,ja sam sam cesto ulazio u konflikte sa 3 ili vise odraslih ljudi,i ne osecam se prozvanim "TRI NA KLINJU".A dali je imalo vaspitnu meru,pa ako sve nase molbe i moljenja da se urazume nisu urodile plodom onda izvini,sad kad se svega setim sad mi je bas krivo sto ga jos nismo tukli.nije poenta u prozivci, vec u broju, zar nije dovoljno jedan na jedan, ako vec do toga dodje. poenta je u onom 7x77 ...zbog toga sto si stao u odbranu slabijeg, a ovamo pravilo nisi potvrdio. ne sudim samo obracam paznju, razumem bes i da se svakome od nas uzburkala krv pri gledanju.?????? ??? ?????? ???? ? ???? ?? ????? ???? ??? ????? ?? ????.???? ???? ????????,??? ???? ???????? ???? ?? ?? ????.? ???? ?? ???? ????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????.??? ?? ????????? ???? ?? ?? ?? ????????.???? ?? ????,???? ???????,???????,?? ??? ??? ???? ?? ????? ? ??? ????.??????? ?????? ?? 21 22 ?????? ?????????? ????? ????? ? ????? ??? ????????? ??????.??????? ?? ???????? ?????? ????,? ????? ?? ???? ?????? ???? ?? ???? ?? ???.???? ?? ? ??? ????? ????????? ???? ?? ??? ????? ?????? ? ?????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 @ dejan tri na klinju a? na kraju, da li si siguran da si napravio vaspitnu meru ili frustraciju koju ce on dalje da kulminira novom zrtvom ? Vidi,ja sam sam cesto ulazio u konflikte sa 3 ili vise odraslih ljudi,i ne osecam se prozvanim "TRI NA KLINJU".A dali je imalo vaspitnu meru,pa ako sve nase molbe i moljenja da se urazume nisu urodile plodom onda izvini,sad kad se svega setim sad mi je bas krivo sto ga jos nismo tukli.nije poenta u prozivci, vec u broju, zar nije dovoljno jedan na jedan, ako vec do toga dodje. poenta je u onom 7x77 ...zbog toga sto si stao u odbranu slabijeg, a ovamo pravilo nisi potvrdio. ne sudim samo obracam paznju, razumem bes i da se svakome od nas uzburkala krv pri gledanju. ?????? ??? ?????? ???? ? ???? ?? ????? ???? ??? ????? ?? ????.???? ???? ????????,??? ???? ???????? ???? ?? ?? ????.? ???? ?? ???? ????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????.??? ?? ????????? ???? ?? ?? ?? ????????.???? ?? ????,???? ???????,???????,?? ??? ??? ???? ?? ????? ? ??? ????.??????? ?????? ?? 21 22 ?????? ?????????? ????? ????? ? ????? ??? ????????? ??????.??????? ?? ???????? ?????? ????,? ????? ?? ???? ?????? ???? ?? ???? ?? ???.???? ?? ? ??? ????? ????????? ???? ?? ??? ????? ?????? ? ?????? ????. ???? ?? ????,???? ???????,???????,?? ??? ??? ???? ?? ????? ? ??? ???? ... mislim stvarno brate moj preterujes ...murija im vec deli udarnu dozu, pa nista ne postizu, vec su dobili grafite po Srbiji tipa ACAB (all cops are bastards - svi murkani su kopilad) ... ne kazem da su to sve fina i vaspitana deca, ali klinja te je izmanipulisao da dobije sta je hteo ... isto kao i klinja iz snimka, provokacija mu je prosla i dobio je snagu i podrsku za ono sto je nameravao. samo nepristajanjem na slicne situacije i izmisljanjem novog/drugacijeg izbora se one mogu zaobici i da rezultat ne bude krv. urazumio, pa nemam pojam ali da je bilo ispred mene, ako bi do toga doslo, bilo bi jedan na jedan, a vec 14 godina uspevam da prodjem sa ili bez batina. mozda je vec bilo lakse da mu se samo ego slomi, ne i telo, kad vas je vec bilo trojica, strahopostovanje je kudikamo bolja opcija ... ako vec ljubav ne funkcionise na keca ... svi znamo kako je Karadjordje prosao, a nije svetitelj. mi svi ovde zelimo da se udostojimo Raja zar ne? ma koliko to nemoguce bilo, ali postoji samo jedan nacin, ne da ja znam da su to batine niti batinanje. ne zelim da pomislis da te ponizavam, mrzim ili prozivam, al stvarno mislim da mogu drugacije da se resavaju bilo koje situacije, uvek od hladnog, nikad usijano. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anec Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 @ dejan tri na klinju a? na kraju, da li si siguran da si napravio vaspitnu meru ili frustraciju koju ce on dalje da kulminira novom zrtvom ? Vidi,ja sam sam cesto ulazio u konflikte sa 3 ili vise odraslih ljudi,i ne osecam se prozvanim "TRI NA KLINJU".A dali je imalo vaspitnu meru,pa ako sve nase molbe i moljenja da se urazume nisu urodile plodom onda izvini,sad kad se svega setim sad mi je bas krivo sto ga jos nismo tukli.nije poenta u prozivci, vec u broju, zar nije dovoljno jedan na jedan, ako vec do toga dodje. poenta je u onom 7x77 ...zbog toga sto si stao u odbranu slabijeg, a ovamo pravilo nisi potvrdio. ne sudim samo obracam paznju, razumem bes i da se svakome od nas uzburkala krv pri gledanju. ?????? ??? ?????? ???? ? ???? ?? ????? ???? ??? ????? ?? ????.???? ???? ????????,??? ???? ???????? ???? ?? ?? ????.? ???? ?? ???? ????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????.??? ?? ????????? ???? ?? ?? ?? ????????.???? ?? ????,???? ???????,???????,?? ??? ??? ???? ?? ????? ? ??? ????.??????? ?????? ?? 21 22 ?????? ?????????? ????? ????? ? ????? ??? ????????? ??????.??????? ?? ???????? ?????? ????,? ????? ?? ???? ?????? ???? ?? ???? ?? ???.???? ?? ? ??? ????? ????????? ???? ?? ??? ????? ?????? ? ?????? ????. ???? ?? ????,???? ???????,???????,?? ??? ??? ???? ?? ????? ? ??? ???? ... mislim stvarno brate moj preterujes ...murija im vec deli udarnu dozu, pa nista ne postizu, vec su dobili grafite po Srbiji tipa ACAB (all cops are bastards - svi murkani su kopilad) ... ne kazem da su to sve fina i vaspitana deca, ali klinja te je izmanipulisao da dobije sta je hteo ... isto kao i klinja iz snimka, provokacija mu je prosla i dobio je snagu i podrsku za ono sto je nameravao. samo nepristajanjem na slicne situacije i izmisljanjem novog/drugacijeg izbora se one mogu zaobici i da rezultat ne bude krv. urazumio, pa nemam pojam ali da je bilo ispred mene, ako bi do toga doslo, bilo bi jedan na jedan, a vec 14 godina uspevam da prodjem sa ili bez batina. mozda je vec bilo lakse da mu se samo ego slomi, ne i telo, kad vas je vec bilo trojica, strahopostovanje je kudikamo bolja opcija ... ako vec ljubav ne funkcionise na keca ... svi znamo kako je Karadjordje prosao, a nije svetitelj. mi svi ovde zelimo da se udostojimo Raja zar ne? ma koliko to nemoguce bilo, ali postoji samo jedan nacin, ne da ja znam da su to batine niti batinanje. ne zelim da pomislis da te ponizavam, mrzim ili prozivam, al stvarno mislim da mogu drugacije da se resavaju bilo koje situacije, uvek od hladnog, nikad usijano. Zar ne progovara ovo o.Ugrin iz Mede? Eto o cemu pricam!!! Pomenite i oprostite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Zar ne progovara ovo o.Ugrin iz Mede? Eto o cemu pricam!!! Pomenite i oprostiteBog ti pomogo ! :)cime sam te uvredio ? :Dizvini ne mogu da ocenim jesi li musko ili zensko iz nadimka клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anec Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 sta te vredja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 sta te vredja?Hristos posredi nas ! :cheesy2:ja se ne uvredih, nego se bojim da tebe nisam necim uvredio ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Zbog keca polomio kuk profesorki Izvor: Beta Vladičin Han -- Učenik prvog razreda gimnazije "Jovan Skerlić" u Vladičinom Hanu osumnjičen je da je nogom udario u leđa profesorku matemetike, koja je pri padu polomila kuk. Pretpostavlja se da je A.K. (15) profesorki Tikici Ilić (59) naneo teške povrede zbog jedinice iz matematike. "A.K. je osumnjičen za nanošenje teške telesne povrede, postupak je u toku i protiv njega će biti podneta krivična prijava, a biće uključen i Centar za socijalni rad u Vladičinom Hanu", kazao je portparol policije u Vranju Dragan Stamenković. Profesorki matematike Tikici Ilić (59) ugradjen je juče veštački kuk na Ortopediji Kliničkog centra u Nišu. "Videla sam da me je pratio. Jednog momenta se izgubio iz mog vidokruga, ali sam pet minuta kasnije osetila jak udarac nogom u predelu bubruga, pala sam i polomila kuk. Povredila sam i desnu ruku. Strašno se osećam. Sa učenicima imam korektne odnose, a njemu sam dan ranije pokušala da popravim jedinicu, ali nije znao odgovor ni na jedno pitanje", ispričala je profesorka agenciji Beta. Napad na profesrku desio se 22. juna u prepodnevnim satima, 500 metara od škole. "Samo pola sata ranije učenik je bio sa ocem kod direktora škole. Ubedjivali su ga da ja navodno nameno neću da mu popravim jedinicu. Odbila sam potom da nasamo razgovaram sa ocem učenika", dodala je profesorka, koja je danas izašla sa intenzivne nege. Direktor gimnazije Ivica Marković je rekao da sličan slučaj u toj školi sa oko 300 učenika nije zabeležen i da je A.S. isklučen iz škole posle tog incidenta. A.S. je imao nekoliko jedinica i bio je pred isklučenjem zbog 222 neopavdana izostanaka, ali nije pokazivao agresivnost. Nastavničko veće je osudilo napad na našu koleginicu, a učenika smo isklučili iz škole, ne zbog napada jer se to desilo van škole, nego zbog neopravdanih izostanaka sa časova", kazao je direktor Marković. On je dodao da je profesorka Ilić dobar kolega i da nikada nije imala problema sa učenicima. Link Dobro da su uspeli da ga isključe posle 222 neopravdana i nanošenja teških telesnih povreda... Ламех, obi-wan, Sophrosyne and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Joj kako bih ja to fekalnom motkom sFun_bat sFun_bat Dragi, Sophrosyne, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Страшно. Још један резултат реформације у образовању. рече ми један што ради као наставник да клинцу који се понаша као кретен не смеш да подвикнеш, не смеш да га истераш са часа, не смеју да га избаце из школе, смеш само да му даш јединицу, мислим и неоправдани. И онда се питамо што нам је вако. DYNABLASTER, drvce, Dragi and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Pa bre kako je mogo tako jako da je sutne da polomi kuk. I to balavander od 15 godina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Pa bre kako je mogo tako jako da je sutne da polomi kuk. I to balavander od 15 godina Profesorka je u Fight Clubu, i sama je sebi to uradila, ali prvo pravilo fajtklaba je da se ne prica o fajtklabu... RYLAH, Срђан Шијакињић and antics је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Шта ли такав мамлаз тражи у школи... Још сад неки планирају да средња школа буде обавезна. Sophrosyne and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Данас су клинци веома чудни... Ни моја генерација није била сјајна; професору математике су једном наместили врата учионице, треснула га по глави, човек се онесвестио, крали су се дневници, и такве ствари... Али, овако нешто, овако отворен напад... То баш не памтим да се догодило, нити сам чуо. Остала је урбана легенда с почетка деведесетих, да је у техничкој школи (а одатле су се тих година регрутовали дизелаши и прочи) добио јединицу из математике, па је пришао до катедре, извадио скакавац, забо га у сто и дрекнуо: "Двојка!" А професор извадио ТТ, спустио руку на сто и рекао: "Јединица". Ал то је урбана легедна... Овако нешто... Претњи има, што од ученика, што од родитеља, са тиме се сви просветари суочавају. Али, очекивало би се да је у гимназији квалитетнији инпут. Иначе, данас сам био на седници, једно одељење првог разреда има 2900 оправданих и око 450 неопрадвадних изостанака, па ви видите... А заштићени су ко бели медведи. Само што та врста "заштите", коју министарство промовише уопште није на корист деци. Фаворизује се насилна и формална једнакост међу децом, охрабрује се игнорантски приступ градиву, критичко мишљење не да се не развија, него се потискује. На пример - оцењивање. Закључна оцена не може бити мања од просека збира свих оцена рубрици, то стоји у закону. И сад, имате неког ко је имао све јединице, једном је добио двојку. Шта да му се да? Двојка? Да ли је то реално стање, на страну да ли је поштено према ономе ко се можда трудио за ту двојку? Имате значи неког са 11 јединица и једном двојком. Збир је 13. 13 подељено са 12 није јединица, тако да му се јединица по закону не може дати. И ко је ту луд? Да не говоримо о количини изостанака. То су ове године нешто променили, а претходне две године је био хепи аур. Повлађивати некоме ко нема изграђену свест о одговорности том неком није на корист, него не штету, али не само њему, него широј друштвеној заједници. DYNABLASTER and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука