Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Naravno, a ako ne zna da dobija - treba da nauci . зашто, зар се одрасли бију међу собом па је то нешто од животне функције? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ama bre procitaj gore odgovor, sta si zapeo... gringrin Valjda se zna da se deca biju po guzi, eventualno se cupnu za kosu ako nesto bas mnogo zasvinje... па нисам запео, него питам како добијају по гузи - руком, ногом, приручним средством, ... ? рецимо, шта би била ситуација за батине? с друге стране, које емотивно или психичко стање треба да има родитељ кад бије? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340741975' post='667786] јел си се сама намештала кад би требала да добијеш или су морали да те јуре? а колико дуго трају болови док се не опорави кожа и психа? или још боље, видим да топло препоручујеш те моменте па ме занима како се осећаш кад се присећаш - јел задрхти нешто у теби, осећаш ли тугу, задовољство, мир, страх, можда нешто друго? нисам расположен да причам о било чијим родитељима, већ о педагогији батине - уколико постоји уопште. Brate, polomio joj je kuk, ajd dosta vise te hriscanske poetike . Nisam za to da se deca biju, niko nije, ali malo da poostre zakon ne bi bilo lose. Preko 200 neopravdanih, a on jos ide u tu skolu, daaaaaaaaaj!!! I to maltretiranje profesora dokle vise...znas li ti koliko je ponizavajuce da te klinac zeza, a ne mozes mu nista <_<, jos da te udari - MORE M'RS BRE DA OBRISEM PATOS TOBOM (naravno nije tebi upuceno , ali mi takav osecaj izaziva <_<) http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Срам га било. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340742035' post='667787] зашто, зар се одрасли бију међу собом па је то нешто од животне функције? Jeste od zivotne funkcije - hoces da delis udarce, e pa nauci i da ih primas . Ne mora samo fizicki da bude. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 "Samo pola sata ranije učenik je bio sa ocem kod direktora škole. Ubedjivali su ga da ja navodno nameno neću da mu popravim jedinicu. Odbila sam potom da nasamo razgovaram sa ocem učenika", dodala je profesorka, koja je danas izašla sa intenzivne nege. Ево где лежи проблем. Ипак све долази из куће. Драшко, Бартендаз, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Brate, polomio joj je kuk, ajd dosta vise te hriscanske poetike . Nisam za to da se deca biju, niko nije, ali malo da poostre zakon ne bi bilo lose. Preko 200 neopravdanih, a on jos ide u tu skolu, daaaaaaaaaj!!! I to maltretiranje profesora dokle vise...znas li ti koliko je ponizavajuce da te klinac zeza, a ne mozes mu nista <_<, jos da te udari - MORE M'RS BRE DA OBRISEM PATOS TOBOM (naravno nije tebi upuceno , ali mi takav osecaj izaziva <_<) ја то дете нигде нисам поменуо нити сам доводио казну у питање, само питам разне ствари да видим каква је свест и историја код неког ко тражи батине за другог, па и себе. сем тога, 200 неоправданих и није пуно јер је то 6 или 7 часова дневно, па је то негде мало више од месец дана одсуства а одлично се сећам да се сређују доброј деци (читај: врло добар/одличан) слични бројеви јер су мало путовали, били болесни често или учили код куће за надолазеће контролне и писмене. јел си некад предавала у основној или средњој школи, каква су твоја искуства? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ma sve ih ljubi majka <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Jeste od zivotne funkcije - hoces da delis udarce, e pa nauci i da ih primas . Ne mora samo fizicki da bude. ок, ал чему онда каиш ако се физички не обрачунавају одрасли људи? мислим, није ли то онда валидна казна и кад си одрастао - што бисмо се зауставили само на млађима, да не кажем слабијима? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Jek moze neko da mi objasni kako mogu roditelji da dozvole da im deca budu najgora u odeljenju,skoli?Da dignu ruke od njih(ono sto ta deca i hoce)?Meni je zao tih roditelja kad ih vidim na roditeljskom,a sa druge strane i drago,jer za takvo neodgovorno ponasanje i zasluzuju da im deca idu na popravne i da imaju sve jedinice?Koji su ti roditelji,gde su rasli i sta oni uopste zamisljaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340742898' post='667798] сем тога, 200 неоправданих и није пуно јер је то 6 или 7 часова дневно, па је то негде мало више од месец дана одсуства а одлично се сећам да се сређују доброј деци (читај: врло добар/одличан) ovo su ne opravdani a ovo su opravdani izostanci а одлично се сећам да се сређују доброј деци (читај: врло добар/одличан) слични бројеви јер су мало путовали, били болесни често или учили код куће за надолазеће контролне и писмене. i ja se secam tih odsustva ,bas zbog putovanja ,a pravdali su ih moji roditelji a ovaj momak se ocigledno malo otrgao kontroli roditelja ... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340742898' post='667798] ја то дете нигде нисам поменуо нити сам доводио казну у питање, само питам разне ствари да видим каква је свест и историја код неког ко тражи батине за другог, па и себе. сем тога, 200 неоправданих и није пуно јер је то 6 или 7 часова дневно, па је то негде мало више од месец дана одсуства а одлично се сећам да се сређују доброј деци (читај: врло добар/одличан) слични бројеви јер су мало путовали, били болесни често или учили код куће за надолазеће контролне и писмене. јел си некад предавала у основној или средњој школи, каква су твоја искуства? Ma sve je ucio za kontrolne i pismene . Jesam. U osnovnu ide svako i ne bih volela da predajem tamo vise (ne bih odbila, ali ne bih volela). Dva puta sam izbacila klinca koji navodno ima "poremecaj paznje" (citaj - razmazen i zasticen zakonom, nesto sto bi dobra batina resila), kad sam rekla to u zbornici, jedna nastavnica mi 'ladno kaze da ne smem to da radim. Kad se nisam slogirala, kao da me udarila mokrom krpom, bas je bilo ponizavajuce, on moze da pravi haos i ja tu ne mogu nista. Ustvari mogu da ga posaljem kod pedagoga koji ce ga vratiti na cas za 5 minuta...bole njega za pedagoga. Videlo s da klinac reaguje na kaznu, nije mu bilo bas svejedno sto sam ga izbacila,ali neeeee, prava deteta, ucenika...S***M SE NA TAKAV ZAKON <_<, zato i jeste tako kako je!!! U srednjoj je bilo super, gimnazija je u pitanju, to je ipak malo probranije drustvo . Биљана and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340743016' post='667805] ок, ал чему онда каиш ако се физички не обрачунавају одрасли људи? мислим, није ли то онда валидна казна и кад си одрастао - што бисмо се зауставили само на млађима, да не кажем слабијима? KO kaze da su mladji slabiji...evo ovaj mali je mnogo mladji od svoje profesorke, pa joj je kuk polomio . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 a ovaj momak se ocigledno malo otrgao kontroli roditelja ... чуј мало мада је питање шта је клинца натерало да помрачи и да посегне за силом пошто нема историју агресија у школи, ни са својим вршњацима, па не бих учествовао у прављењу генерализација или жртвеног јарца зарад социјалног мира, промене закона или нечег трећег. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340742147' post='667789] па нисам запео, него питам како добијају по гузи - руком, ногом, приручним средством, ... ? рецимо, шта би била ситуација за батине? с друге стране, које емотивно или психичко стање треба да има родитељ кад бије? Moj pasha koristi varjacu. gringrin Ja kad treba shljepim rukom, nista drugo. Ali to i nije bitno. Bitno je da problem ne zastari, da se reaguje odmah. Koje stanje? Pa ono domacinsko, roditeljsko... R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука