Драшко Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Људи, будимо реални и признајмо себи да сам образовни систем, сама држава генерише и стимулише овакво понашање. ТАЧНО! Нас већ уче у школи да су деца "закон" да нема дизања гласа на њих, итд.... Родитељ сме не знам шта све, муштерија је увек у праву'...........итд Ја се сећам свог школовања, каква права деце? какви парламенти? Мене су и приватни професор (кад сам имао 15 година) и професор са академије (већ 23) избацили са часа,јер сам код првог режао (само мало) а код другог (односно друге) сам летео јер јој је пуко филм што не умем да потрефим тачне хармоније у каденци То су били плаћени часови и ја сам био избачен, мислите да ми је пало на памет да се жалим некоме? Ма какви Моји ученици су хвала Богу јако лепо васпитани, када мало "усталасају", ја те "таласиће" лепо "расталасам" по потреби (речима наравно) У основној школи па и у гимназији професори су за нас били ЗАКОН! И поштовали смо , а кад нисмо зна се како се пролази....... и шта? Лепе успомене осташе, сви постали нормални људи feeble, Natasa. and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340726211' post='667645] ах, та радост праведничке агресије DAMN RIGHT sFun_bat !!! Krajnje je i vreme 301 ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340738325' post='667727] имаш нека омиљена места на телу, преферираш удовима или приручним средствима? каква су ти искуства до сад, јел су тебе тукли, јел ти бијеш? Pricamo ovde o vaspitnim batinama za decu, a ne o kikboksu. Svoje dete sam vrlo retko imao prilike da izbatinam, isto je bilo i sa mnom kad sam bio mali. Kolicina tu ne igra nikakvu ulogu, nego pravovremenost i usmerenost - ne sme nikad dete da se bije iz gneva i srdzbe... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Све је то тачно, само да се не оде у ону другу крајност да су професори увек у праву. ... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Pricamo ovde o vaspitnim batinama za decu, a ne o kikboksu... неко је поменуо кикбокс? питање и даље стоји: [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340738325' post='667727] имаш нека омиљена места на телу, преферираш удовима или приручним средствима? каква су ти искуства до сад, јел су тебе тукли, јел ти бијеш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340738325' post='667727] имаш нека омиљена места на телу, преферираш удовима или приручним средствима? каква су ти искуства до сад, јел су тебе тукли, јел ти бијеш? http://vukajlija.com/caletov-kais obi-wan је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340740324' post='667758] ............ питање и даље стоји: Pa odgovorio sam ti, procitaj... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 http://vukajlija.com/caletov-kais дупе, леђа, бутине, дланови, стопала? неки други део тела? шналом или меканим делом? имаш неке физичке, емотивне, психичке ожиљке да покажеш? неке упамћене батине, враћаш ли им се радо? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Pa odgovorio sam ti, procitaj... види, ја се распитујем како и где бијеш, нико није помињао кикбокс. или намерно избегаваш питање? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340740532' post='667764] дупе, леђа, бутине, дланови, стопала? неки други део тела? имаш неке физичке, емотивне, психичке ожиљке да покажеш? неке упамћене батине, враћаш ли им се радо? Dupe naravno, ipak je kais u pitanju, dovoljna je pozadina. Naravno, ali ih ne pamtim rado. Ti? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340740580' post='667766] види, ја се распитујем како и где бијеш, нико није помињао кикбокс. или намерно избегаваш питање? Ama bre procitaj gore odgovor, sta si zapeo... gringrin Valjda se zna da se deca biju po guzi, eventualno se cupnu za kosu ako nesto bas mnogo zasvinje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ако зна да бије, знаће и да добије. Naravno, a ako ne zna da dobija - treba da nauci . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ako u mojoj bivšoj gimnaziji imaš ako 35 neopravdanih, isteran si iz škole, bez izuzetka. Ako napraviš neki incident ozbiljniji, direktor šalje dopis svim ostalim školama u gradu da te ne prime. feeble, Драшко, Juan Valdez and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 ma taj novi zakon, ista stvar i sa forom kod cuvara, drugar radi kao nocni cuvar i ne sme sam da reaguje nego samo da zove miliciju, i gleda on kako gilipteri skidaju klimu sa firme i ne sme da izadje ni da im vikne da se razbeze, nego je zvao miliciju koja je dosla posle 15min pola sata, a ovi lepo odneli klimu, znaci hyper nebuloza Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Dupe naravno, ipak je kais u pitanju, dovoljna je pozadina. Naravno, ali ih ne pamtim rado. јел си се сама намештала кад би требала да добијеш или су морали да те јуре? а колико дуго трају болови док се не опорави кожа и психа? или још боље, видим да топло препоручујеш те моменте па ме занима како се осећаш кад се присећаш - јел задрхти нешто у теби, осећаш ли тугу, задовољство, мир, страх, можда нешто друго? нисам расположен да причам о било чијим родитељима, већ о педагогији батине - уколико постоји уопште. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука