Jump to content

Одлука Србије о Косову и ЕУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

oces da mi kazes da nije imala para da finsira neki mali kontigent vojnika?pa el si ti stvarno toliko naivan?jedan samo jedan da je ostao....to bi znacilo prisustvo rusije na kosovu....pa ismejavamo i amerikance..ali njima igra ona stvar...vec rade ono sto im se hoce.....

Imali su naravno cak je Putin hteo da poveca kontigent 2004, ali nasa zemlja se u potpunosti okrenula EU a Briselu se nikako nebi svideo bilo koji oblik saradnje Srbije i Rusije pogotovo ne na bezbednosnom planu. Drugo u dokumentima FSB pise da se Putin odlucio na takav korak povlacenja sa Kosmeta, jer su ga Djindjic i Kostunica prevarili, obecali su da nece Milosevica da izruce Hagu a uradili su suprotno. E pa takve zajebancije ne mogu da prodju kod velikh lidera kakav je Putin.

Подели на овим сајтовима

Imali su naravno cak je Putin hteo da poveca kontigent 2004, ali nasa zemlja se u potpunosti okrenula EU a Briselu se nikako nebi svideo bilo koji oblik saradnje Srbije i Rusije pogotovo ne na bezbednosnom planu. Drugo u dokumentima FSB pise da se Putin odlucio na takav korak povlacenja sa Kosmeta, jer su ga Djindjic i Kostunica prevarili, obecali su da nece Milosevica da izruce Hagu a uradili su suprotno. E pa takve zajebancije ne mogu da prodju kod velikh lidera kakav je Putin.

ma volim ja putina i rusiju ali shvati covece da rusija nema nikakve interese za kosovo...da ih je imala  bas bi putina bolela ona stvar sta misle tadic i kostunica.....rusi hoce energetski da pokore balkan i to smo im omogucili sa juznim tokom cime postajemo deo ruske interesne sfere....u politici nema ljubavi samo interesi...nemoj da pravdas ruse nema potrebe.....

Подели на овим сајтовима

Ti Rusi na Slatini su mogli da ostanu dole i da se dogovorimo sa Rusima da se sve potrebe tih Ruskih vojnika na Kosovu plaćaju iz našeg budzeta,kad se već ne plaća naša vojska koje je morala da napusti Kosovo.Međutim tu je očigledno došlo do neke trgovine.Da li su Rusi istrgovali sa amerikancima da odu ili su sami otišli,to je pitanje.Međutim ja verujem da su Rusi lepo napravili dil sa amerima po principu-vi odete a mi vama nešto.

Plašim se da ne budem suviše ciničan,onda se postavlja i pitanje nisu li Rusi ustvari zauzeli Slatinu samo da bi imali čime da trguju sa amerima?To je sasvim normalan potez.Priče da je ruse oterao Tadić su priče za malu decu.Što Tadić ne otera ruse iz Čečenije ili amere sa kosova po istom principu greengrin

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

ma volim ja putina i rusiju ali shvati covece da rusija nema nikakve interese za kosovo...da ih je imala  bas bi putina bolela ona stvar sta misle tadic i kostunica.....rusi hoce energetski da pokore balkan i to smo im omogucili sa juznim tokom cime postajemo deo ruske interesne sfere....u politici nema ljubavi samo interesi...nemoj da pravdas ruse nema potrebe.....

Класична анти руска пропаганда. Ми смо сами искључили русе из преговора, и одгурнули их. Руси сад могу само да се стиде што су улагали толико дипломатске енергије да бране наше интересе на КиМ. Руси се већ одавно показују да су "већи" срби, од нашег државног врха.

Подели на овим сајтовима

Класична анти руска пропаганда. Ми смо сами искључили русе из преговора, и одгурнули их. Руси сад могу само да се стиде што су улагали толико дипломатске енергије да бране наше интересе на КиМ. Руси се већ одавно показују да су "већи" срби, од нашег државног врха.

ti slep kod ociju da vidis ocigledne stvari.....mi smo bili veci rusi od rusa 99.....kad to budes shvatio mozda i shvatsis ostalo do tad si uzgubljen u vremenu u kojem zivis.....opasulji se.....rusi ce ulagati u srbiju.....ziv ti meni bio pa video....

Подели на овим сајтовима

Bitno je da ti pokazuješ da si izdajnik ako si u stvari uopšte i srbin

To sto ste vi navikli da svakog ko se ne slaze sa vama prozivate izdajnikom, samo pokazuje kolike ste komunjare u dusi.

Za tebe i ostale kvazi patriote(folere) sam domacin-Srbenda. 

.....opasulji se.....rusi ce ulagati u srbiju.....ziv ti meni bio pa video....

Oni da oce da ulazu oni bi odavno ulagali. 

Nego komunjarski mentalitet ne dozvoljava nasim partizanskim patriotama da vide sta je kombinacija nacionalizma i slobode. Oni se navikli na ono nacionalizam i diktatura. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ako na uvredu odgovoris uvredom, ne samo sto si promasio, nego si jos i usro

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ako na uvredu odgovoris uvredom, ne samo sto si promasio, nego si jos i usro

Ako mislis na mene ja coveku na pitanje odgovaram odgovorom. On me pita jel sam Srbin, ja mu reko, veci od njega. Meni je do Srbije koja postoji zapravo stalo a njemu do nekih praznih ideologija.

Nije to uvreda to je cinjenicno stanje.

Подели на овим сајтовима

"Pametan covek se uci na tudjim greskama..." ;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Sve je ovo normalno i ocekivano... Sporazum je potpisan, ovi par hiljada zalutalih ce satro da prostestuju par dana, niko od gradjna nece ni da pomisli da im da podrsku i samo ce jednog dana da se zavrsi i mi svi mozemo da se vratimo mirnim zivotima... sto jedva  i cekamo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ako postajemo deo interesne sfere Rusije onda Rusija ima interese za Kosovo i Metohiju. Drugo kako ti mislis da rusi mogu da ostvaruju svoje interese recimo u Srbiji ako su na vlasti pro zapadne stranke? Moraju nasi lideri da idu u Moskvu i da mole, da pitaju sta Srbija treba da uradi da bi nas stavili pod svoj kisobran kao sto je Amerika stavila Izrael

Подели на овим сајтовима

Priče da je ruse oterao Tadić su priče za malu decu.Što Tadić ne otera ruse iz Čečenije ili amere sa kosova po istom principu

Zato sto je Cecenija sastavni deo Rusije a amerikanci su dosli kao okupaciona sila, tako da zanjih vaze drugi principi.

Подели на овим сајтовима

Zato sto je Cecenija sastavni deo Rusije a amerikanci su dosli kao okupaciona sila, tako da zanjih vaze drugi principi.

Sto je najgore nisu kosovo okupirali Amerikanci, oni su pomogli unutrasnji gradjanski sukob. Kosovo su "okupirali" gradjani Srbije albanskog etnosa...

Подели на овим сајтовима

Sto je najgore nisu kosovo okupirali Amerikanci, oni su pomogli unutrasnji gradjanski sukob. Kosovo su "okupirali" gradjani Srbije albanskog etnosa...

Siptari su saradnici okupatora kao i u vreme Drugog svetskog rata.

Подели на овим сајтовима

Siptari su saradnici okupatora kao i u vreme Drugog svetskog rata.

Samo jedan problem, kosovo nisu okupirali amerikanci. Kosovo je milosevic predao Un-u.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...