Jump to content

Nema dogovora Beograda i Prištine; Vučić ponudio ostavku

Оцени ову тему

Препоручена порука

Za to je potrebna dobra organizacija i jaka opoziciona partija koje nema.

Овај филм, са сведоцима учесницима, показује да 27.ог марта 1941.е ништа од тога није постојало, него да је народ самоиницијативно изашао на улицу. Да су комунисти били против демонстрација, и Рифат Бурџевић, који је био њихов представник на унивезитету, него да им је став био да треба чекати боље време. Просто је воља народа избила на видело и огромно незадовољство владавином кнеза Павла, коју је народ у Србији доживљавао као противну интересима српског народа.

Подели на овим сајтовима

A ja eto, veliki antiSrbin imam dnevnike mojih dedova i pradedova iz ratova iz logora raznorazne dokumente i svasta nesto sto je ostalo za njima.... poprilichno sam siguran da niko od njih ne bi podrzao bilo kakav rat i bilo kakvu nesrecu za svoje potomstvo. 

Au, ista priča ovde :)

Подели на овим сајтовима

Просто је воља народа избила на видело и огромно незадовољство владавином кнеза Павла, коју је народ у Србији доживљавао као противну интересима српског народа.

Nego, kako je to što je knez Pavle namerio bilo "protiv interesa srpskog naroda", a ovo drugo "u interesu srpskog naroda"?

Подели на овим сајтовима

Zna li neko koliko bi poslanika albanaca da ne kazem ne srba, bilo u Skupstini Srbije,

ako bi danas sutra USA rekla evo vam Kosovo?

Mislim sve zajedno sa Presevskom dolinom, Raskom oblasti Sandzak, kao i ostalim nacionalnim manjinama sirom Srbije?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Ti preci koji su dali zivote za grumen zemlje dali su jer je zemlja znacila zivot. Na zemlji si orao, ona ti je donoisila hranu, zemlja je bila izvor rudnika oni su ti donosili materijale da mozes da ores. Nema u grumenu zemlje ama nista sveto. 

Моји су преци 1912.е слободно орали земљу у Поцерини, а гинули су за тамо неко Косово и Метохију, за тај њима свети грумен земље, на коју би падали, и целивали, када би ногом својом крочили на њу.

Данас ништа није свето, све је бруто и нето, све је забава, што каже једна модерна песма.

Подели на овим сајтовима

I glavni argument im je da sam ja domaci izdajnik, strani placenik, los hriscanin jer sam "protiv" slobode, da ce odbrana kosova da mi da ucini da me Hristos voli vise... da pricam protiv Srbije, da sam anti Srbin i slichno...

Nije bitno je da ne lajkujemo vredjanja po temama, da se ne prozivamo  i da uvazimo misljenje coveka sa kojim pricamo. Sto ste ti i tvoj drugar bilbija radili meni celu temu. 

Ti eto prvi nijedan moj argument oko UN-a i Eu nisi ispostovao. A na pitanje koje sam ti postavio u privatnoj poruci me nisi udostojio da mi odgovoris.

E da i da mu ne stavljamo reci u usta koje nije rekao.

jesam li ti dokazao jednom u vezi goluba da si paranoican sto se mene tice i nisi mi rekao hvala na trudu . nebitno

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Zar nije i Milošesku hunta pominjala "nastavljanje staze cara Lazara" beše?   Koja небеска priča, sunce ti. 

U kom li samo svetu svi vi živite, voleo bih kad bi moglo da mi bude jasno, o КОСОВСКИ ЈУНАЦИ!

:)

Pa mozes misliti u kakvom svetu zivi kad dokaz/pokaz za bilo sta nalazi u nekom zaosinutom "dokumentarcu". Koji je dokumentarac koliko i Zeitgeist i slicne trla baba lan price.

Подели на овим сајтовима

Sta ima to da se pominje kada je tada na vlasti bio onaj pijani Jeljcin koji je i zdao naredbu za ulazak ruskih snaga na Kosmet. Ja govorim o povlacenju rusa 2003 sa celog Kosmeta a ne samo sa aerodroma Slatina.

Онда се Ви и ја очито нисмо разумели, али свеједно, зашто су се онда повукли 2003. године? 

Подели на овим сајтовима

Онда се Ви и ја очито нисмо разумели, али свеједно, зашто су се онда повукли 2003. године? 

Zvanicno zato sto Rusija nije imala para da drzi baze van svoje zemlje, pa su pored Kosova se povukli i sa Kube i Vijetnama gde su takodje imali vojne jedinice. Nezvanicno pise u dokumentima ruskog FSB-a  da je to uradjeno zbog isporucivanja Milosevica Hagu, a Kostunica

i Djindjic su obecali Putinu da nece da ga izrucuju.

Подели на овим сајтовима

Nego, kako je to što je knez Pavle namerio bilo "protiv interesa srpskog naroda", a ovo drugo "u interesu srpskog naroda"?

Не ради се о томе шта је намерио, него шта је урадио. Пре свега како је решио хрватско питање. Био је много виђенији гост у Хрватској, и на западу, него у Србији. Има о томе у филму, ка ком сам поставио линк у овој теми. Он је знао да га у Србији не воле, и радио је све за добробит Југославије, и да сачува народ, и државу од рата и немира. А при том је потпуно занемарио осећања српског народа. И догодило се неорганизовано, и спонтано, народно незадовољство, које су његови противници искористили за преврат. А краљ који је доведен, о томе ништа није знао.

Подели на овим сајтовима

Не ради се о томе шта је намерио, него шта је урадио. Пре свега како је решио хрватско питање. Био је много виђенији гост у Хрватској, и на западу, него у Србији. Има о томе у филму, који сам окачио. Он је знао да га у Србији не воле, и радио је све за добробит Југославије, и да сачува народ, и државу од рата и немира. А при том је потпуно занемарио осећања српског народа. И догодило се неорганизовано, и спонтано, народно незадовољство, које су његови противници искористили за преврат. А краљ који је доведен, о томе ништа није знао.

Ne razumem, majke mi...

Подели на овим сајтовима

Zvanicno zato sto Rusija nije imala para da drzi baze van svoje zemlje, pa su pored Kosova se povukli i sa Kube i Vijetnama gde su takodje imali vojne jedinice. Nezvanicno pise u dokumentima ruskog FSB-a  da je to uradjeno zbog isporucivanja Milosevica Hagu, a Kostunica

i Djindjic su obecali Putinu da nece da ga izrucuju.

I trebalo im je 2 godine da sve to rasciste sa sobom?  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...