Gandalf Sivi Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Pa dobro nek neko tebi u buducnosti kaze da je najstarija ova koja je u smederevu jer se zavrsila po njima u jednoj potpuno novoj Drzavi. O čemu ti to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 O čemu ti to?Covek se sa punim pravom zapitao da li je vojvodina posle takve izjave sastavni deo Srbije. Ne spominju se Crkve iz vojvodine nego samo Crkva iz Kragujevca. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Jaromír NOHAVICA Těšínská Divné století Cieszyńska Těšínská Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ma Marko13 je potpuno u pravu dok nam pokazuju Crkvu u kragujevcu zatvaraju oci pred njihovim crkvama u vojvodini jer znaju da nikad nece priznati Srbiju sa vojvodinom jer su je toboz nemci i madjari gradili i nikad te Crkve nisu ni gradjene da budu na Srpskoj teritoriji zato ce im biti ova Kragujevacka jedina koju su sagradili u srbiji. i kad neko pocne da lupa nebuloze ja cu ih lupati jos vise. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
filotej Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Najstarije izgrađena naša crkva u Srbiji jeste u Kragujevcu, ukupno je izgrađeno u Srbiji dve crkve, ta u Kragujevcu i u Nišu, ostalih pet koje su izgrađene u centralnoj Srbiji, izgrađene su neke za vreme KSHiS neke već u Kraljevini Jugoslaviji. Katoličke Crkve u Srbiji na teritoriji Vojvodine nisu nikad jurisdiktički ni pripadali nama, sve do dolaska nadbiskupa Hočevara koji uviđa nelogičnost da biskupije na teritoriji Srbije pripadaju Mađarima , Hrvatima i Makedoncima i praktično objedinjuje te biskupije, osnivanjem i Biskupske konferencije Srbije. Уколико се тако посматра слажем се са тобом 100%! На најбољи начин си објаснио проблем о којем се говори. Са почетка сам мислио да је заиста намерно направљеха грешка а сада видим да је могуће у другачије, по мени нормалније објашњење. Лајковао сам ти сваки одговор! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ne znam čemu takve kvalifikacije... ja sam prvo bio skeptičan ali si me ubedio... jer sam se setio da je osnovno sredstvo borbe svih separatista da u javnim nastupima iznose bizarne istorijski netačne podatke, koje može da primeti izuzetno mali broj ljudi, visoko obrazovanih patriota sa izuzetnim afinitetom za razotkrivanje zavera katolika, muslimana i ateista... to je (za separatiste) sjajan model borbe jer tako naprave razdor među nama, budući da običan narod ovim patriotama ne poveruje kada ukažu na opasnost, već ih smatra za najobičnije frustrirane idiote... ali bitno je istrajati u razotkrivanju istine... imaš moju punu podršku... takvi što iznose netačne podatke (kao ovaj sveštenik) su daleko opasniji od običnih separatista. Двојка си... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Covek se sa punim pravom zapitao da li je vojvodina posle takve izjave sastavni deo Srbije. Ne spominju se Crkve iz vojvodine nego samo Crkva iz Kragujevca. Управо тако. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Јадни, стари Стипе... Пред пензијом па се бави овако нечасним стварима. Или су злоупотребили старца за своју пропаганду. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ne znam čemu takve kvalifikacije... ja sam prvo bio skeptičan ali si me ubedio... jer sam se setio da je osnovno sredstvo borbe svih separatista da u javnim nastupima iznose bizarne istorijski netačne podatke, koje može da primeti izuzetno mali broj ljudi, visoko obrazovanih patriota sa izuzetnim afinitetom za razotkrivanje zavera katolika, muslimana i ateista... to je (za separatiste) sjajan model borbe jer tako naprave razdor među nama, budući da običan narod ovim patriotama ne poveruje kada ukažu na opasnost, već ih smatra za najobičnije frustrirane idiote... ali bitno je istrajati u razotkrivanju istine... imaš moju punu podršku... takvi što iznose netačne podatke (kao ovaj sveštenik) su daleko opasniji od običnih separatista.. Bravo . Ovaj tekst je podsetnik kako najlakse razotkriti perfidan nacin kojim se sluze separatisti I njjima slicni sa ciljem urusavanja svega onoga sto pravi patriota zastupa . Dragi patrioti hval na budnosti I pravilnom tumacenju separatistickih tekstova . Sada se osecam spokojnijim znajuci da ce misleci ljudi blagovremeno reagovati na slicne provokativne tekstove . Avocado care , hvala ti sto si me izveo na pravi put , i sto si mi pomogao da pravilno tumacim uvek sumnjive tekstove separatista . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 . Bravo . Ovaj tekst je podsetnik kako najlakse razotkriti perfidan nacin kojim se sluze separatisti I njjima slicni sa ciljem urusavanja svega onoga sto pravi patriota zastupa . Dragi patrioti hval na budnosti I pravilnom tumacenju separatistickih tekstova . Sada se osecam spokojnijim znajuci da ce misleci ljudi blagovremeno reagovati na slicne provokativne tekstove . Avocado care , hvala ti sto si me izveo na pravi put , i sto si mi pomogao da pravilno tumacim uvek sumnjive tekstove separatista . Nema na čemu... mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se, ako se ne sete, nikom ništa, to je bila moja dužnost... najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put... Александар Милојков, filotej, Zawisza and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Nema na čemu... mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se, ako se ne sete, nikom ništa, to je bila moja dužnost... najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put... 0102_laugh Zawisza је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Najstarije crkve u Vojvodini možda nisu srpske -sa obzirom da je sveti Metodije, prvi slovenski episkop, kao mitropolit panonski, navodno i srpski ali ovo može da bude istorijski falsifikat, stolovao u Sremskoj Mitrovici- ali nisu ni hrvatske, odnosno srpske su starije od hrvatskih ukoliko zadnjih postoje. Pustimo se toga.. Da, u pravu si Dragi, tako je! Prazne priče! Keci, same keci! Vojvodina je Velikomoravska! Nije ni turska, ni srpska , ni hrvatska ni njemačka ni mađarska već Velika Morava! Živjela Velika Morava! Hahahahaha! VELKÁ MORAVA "Nepůjdu domů" Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Velká Morava, CD "1150" skladba "Kupec Sámo" VELKÁ MORAVA - " Vznik Velké Moravy " Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Argema - Velká Morava - Kníže Rostislav Argema - Velká Morava - Příchod věrozvěstů Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука