Jump to content

ДВЕРИ : Овако више не може !

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bravo za policiju koja bi u najgoroj i ne daj Boze varijanti zajedno sa vojskom bila prva na udaru i svesna da mogu tako da izgube svoj zivot.

Nema vece ljubavi od toga da neko svoj zivot polozi za nekog.

Pricam iz licnog iskustva sve dok me invalidnost nije sterala u choshak.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Novosti: Tači vežba upad na sever

Izvor: Tanjug, Večernje novosti

Beograd -- Taktička vežba Kosovskih bezbednosnih snaga, izvedena prošle nedelje u blizini južne Mitrovice, je kulminacija pritisaka na sever Kosova, pišu "Novosti".

19054599615131bac228ae8184342030_368x244
(Beta, arhiva)

Pozivajući se na obaveštene izvore bliske međunarodnim snagama, "Novosti" pišu da je oko 1.000 pripadnika KBS, koje Priština naziva svojom vojskom, pod punom borbenom opremom prošlo kroz južnu Mitrovicu.

"Američke uniforme, naoružanje i način kretanja u grupama sa karakterističnim naredbama gestikulacijom ukazuju ko ih je obučavao. Izveli su taktičku obuku na pravcu južna Mitrovica - Bair - Vaganica. Taj teren po karakteristikama veoma nalikuje na pravac Suvi Do - Brđani - Zvečan, gde u poslednje tri godine traje intenzivno naseljavanje Albanaca. Prema svim procenama, to bi bio najpovoljniji pravac eventualnog napada na sever", rečeno je "Novostima" .

Taktička vežba KBS do sada je najozbiljnija demonstracija sile. Međutim, jasno je, Priština, niti može, niti sme da preduzme ijedan korak bez dopuštenja SAD, piše list.

On navodi da se prepričava scenario po kome bi albanske jedinice poslužile kao pešadija za izazivanje incidenta, s ciljem da se umeša Kfor i reši "srpski problem".

"Upravo je tako nešto nagovestio Tači, koji je prethodnih dana izjavio da bi nepostizanje dogovora moglo da dovede do pogoršanja situacije i da će Priština u tom slučaju morati da uspostavi vlast i na severu Kosova. Zato se sa zanimanjem očekuje dolazak američke 525. borbeno-izviđačke brigade, čijih oko 600 pripadnika treba da bude respoređeno u kampu Noting Hil kod Leposavića", navode "Novosti".

b92

Подели на овим сајтовима

»  Двери на делу  »  2013.  »  Април  »  Прва ноћ је прошла, остајемо и даље на тргу!

Прва ноћ је прошла, остајемо и даље на Тргу републике!

Провели смо прву ноћ на Тргу републике, прикључите нам се! Данас, централни догађај у 15 часова!

Београд, 07.04.2013

14628_4_protiv-eu.jpgРецимо "Хоћемо Косово и Метохију - Нећемо ЕУ"! Протест на београдском Тргу републике траје већ 24 часа! Остало је још мање од 40 часова до ванредне седнице Владе Србије на којој треба да се донесе последња и кључна одлука! 

СПЦ, угледни интелектуалци, патриотске странке, синдикат полиције - сви су они рекли НЕ ултиматуму, али то није довољно! Дођите на Трг, да покажемо колико смо истрајни у борби за Косово и Метохију!

Данас, на Благовести, централни догађај на Тргу почиње у 15 часова! 

Дођите и обавестите друге!

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2013/april/prva-noc-je-prosla-ostajemo-i-dalje-na-trgu.php

Подели на овим сајтовима

Novosti: Tači vežba upad na sever

Izvor: Tanjug, Večernje novosti

Beograd -- Taktička vežba Kosovskih bezbednosnih snaga, izvedena prošle nedelje u blizini južne Mitrovice, je kulminacija pritisaka na sever Kosova, pišu "Novosti".

19054599615131bac228ae8184342030_368x244
(Beta, arhiva)

Pozivajući se na obaveštene izvore bliske međunarodnim snagama, "Novosti" pišu da je oko 1.000 pripadnika KBS, koje Priština naziva svojom vojskom, pod punom borbenom opremom prošlo kroz južnu Mitrovicu.

"Američke uniforme, naoružanje i način kretanja u grupama sa karakterističnim naredbama gestikulacijom ukazuju ko ih je obučavao. Izveli su taktičku obuku na pravcu južna Mitrovica - Bair - Vaganica. Taj teren po karakteristikama veoma nalikuje na pravac Suvi Do - Brđani - Zvečan, gde u poslednje tri godine traje intenzivno naseljavanje Albanaca. Prema svim procenama, to bi bio najpovoljniji pravac eventualnog napada na sever", rečeno je "Novostima" .

Taktička vežba KBS do sada je najozbiljnija demonstracija sile. Međutim, jasno je, Priština, niti može, niti sme da preduzme ijedan korak bez dopuštenja SAD, piše list.

On navodi da se prepričava scenario po kome bi albanske jedinice poslužile kao pešadija za izazivanje incidenta, s ciljem da se umeša Kfor i reši "srpski problem".

"Upravo je tako nešto nagovestio Tači, koji je prethodnih dana izjavio da bi nepostizanje dogovora moglo da dovede do pogoršanja situacije i da će Priština u tom slučaju morati da uspostavi vlast i na severu Kosova. Zato se sa zanimanjem očekuje dolazak američke 525. borbeno-izviđačke brigade, čijih oko 600 pripadnika treba da bude respoređeno u kampu Noting Hil kod Leposavića", navode "Novosti".

b92

Изјава једног од неколико десетина Срба са Косова и Метохије који су дошли да подрже протест : ,, Не бојимо се ми Шиптара већ Срба из Београда ".

Подели на овим сајтовима

УЖИВО - Данас на Тргу републике: Јавне личности и концерти!

Дођите што пре на Трг републике, очекују Вас угледне јавне личности, а увече и концерт!

Београд, 07.04.2013

18596_4_IMG_6679.jpgПодршка протесту расте из часа у час! Данас, на Благовести, централни догађај на Тргу почиње у 15 часова! 

Говоре:

- Др Срђа Трифковић, новинар и публициста;

- Др Мирослав Пушоња, економиста;

- Горан Петронијевић, адвокат

- Зорица Кубуровић, писац;

- Небојша Ђорђевић, представник Срба са барикада;

- Проф. др Љуба Протић, ПМФ Београд;

- Љуба Манасијевић, уметник

- Милутин Шошкић, легенда ФК "Партизан";

- Добрица Ерић, песник;

- Радован Тврдишић, Старешинство Двери

- Ив Батај, француски историчар;

- Проф. др Живко Кулић, професор и афористичар;

- Дејан Тадић, економиста и публициста;

- Представници Равногорског покрета.

У 21 час, наступиће Небојша Мастиловић из култне групе "Пирг".

Дођите и обавестите друге!

http://dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2013/april/danasnji-dogadjaji-na-trgu-republike.php

Подели на овим сајтовима

A kad vec pricamo on najbitnijim drzavama, zar na njima nije najveca odgovornost da stite i brane pravo na imovinu? Mi ugovorom imamo da je Kosovo sastavni deo Srbije, pored toga sto ne mozemo 100% da upravljamo dole, sad se javljaju neke " bitne " drzave, da sruse civilizacijsku borbu za imovinu, za koju su se i same borile.

Само зато што је нешто са ове стране линије, а не са оне, то не значи да је моје или твоје. Да Дачић управља Косовом уместо Тачија, то не би учинило Косово више мојим него што је сада, баш као што сада Косово није имовина неког имагинарног албанског племена, него мафијашка јазбина појединих убица, нарко дилера, терориста, лопова итд, као што си и сам приметио. Лична имовина и суверенитет државе су у супротности једно са другим. Чим неко повуче границу тамо негде, моја кућа престаје да буде моја и постаје власништво политичара, који ми онда одређују кога смем да доведем у њу. Саме границе су насиље над имовином у својој најдубљој суштинини. Мењањем граница ми само мењамо насилнике који добијају право да тероришу људе унутар њих. А да би то успели, насилници морају да убеде масу да је та територија унутар линија вреднија од њихових живота, некаква светиња или слично, обланда зависи од културе до културе. Онда се масе попале и покољу, а насилници скидају кајмак. Једини излаз је освешћење једног по једног појединца из те масе. То се, наравно, неће десити скоро, на овим проклетим просторима нарочито. Формално је тачно да све те државе нарушавају право на својину, само што се то не може променити померањем линије горе или доле, већ само брисањем тих линија. Што ће се догодити на светог никад, јер већина људи више воли да живи у чопору и следи алфа мужјака, него да буду слободни. Ја не желим да учествујем у том циркусу, само да бих могао да добијем ”привилегију” да ми се вођа чопора презива на -ић и да седи у центру Београда.

Подели на овим сајтовима

Писмо са београдских барикада!

Биљана Ђоровић Народ Србије није за ЕУ али да јесу дахије и зулумћари, одговорни светској влади и свом буђелару.

Београд, 07.04.2013

18623_4_Picture176Copy.jpgОбраћам вам се у име редакције Фејсбук репортера, независног алтернативног медија који је унео највише светла у медијску тмину у коју смо инкапсулирани захваљујући Новом светском поретку чији централни стуб представља медијска лоботомија, манипулација, спин и контрола ума популације.

У Србији, читав медијски систем је под контролом глобалистичких центара моћи; медији представљају трансмисију агенде Новог светског поретка и средство којим се лажна слика о њима самима утувљује Србима као ортодоксија, чак и у сну. Циљ који је испостављен пред режим и институције система је инжињеринг нације: прекрајање идентитета нације и његова замена и од стране елите моћи скројеним за нас, Србе, у циљу нашег нестанка са историјске позорнице након што смо деценијским лажима и медијском пропагандом претворени у народ убица, варвара и силоватеља.

Имагинарни датум придруживања ЕУ није ништа друго до стара колонијална и империјална игра нарциса и наказе: неопходно је, након свих малтретирања и садистичког уништавања једног народа, да сада дамо срце Србије да у замену за датум почетка преговора за улазак у заједницу која се распала и сада се реорганизује по мери предатора и пљачкаша свих ресурса и новца, чак и оног који се налази на банковним рачунима грађана.

На делу је педагогија дављења у Дишановом писоару након што смо прошли кроз привикавање па нам је сада глава у клозетској ЕУ шољи до грла, одакле морамо да из свег гласа вичемо: „ох, какав миомирис“. Добијам мејлове из целог света и могу вам рећи да нам се читав свет смеје: не може да схвати због чега толико чезнемо за нечим „од чега треба бежати главом без обзира“. И ја им одговарам да народ Србије није за ЕУ али да јесу дахије и зулумћари, одговорни светској влади и свом буђелару. И кажем им да народ Србије не би дао своје срце, Косово и Метохију, ни за шта на свету и ни по коју цену, јер то је суштина његовог бића и природа Косовског завета.

Да би успели у свом науму овладавања планетом, глобалисти су свет колонизовали медијима и сада шест мега корпорација поседује све медије на западу и добрим делом и истока. Контрола ума, манипулација, спин и пропаганда је основ њиховог деловања. Неопходно је човека увући у медијски матрикс и одвојити од  реалности, користећи сва технолошка и психолошка средства и методе, како би се човек трајно одвојио од интринсичних моћи ума и разума, критичког мишљења и деловања. 

У ту сврху су преузети медији у Србији и уведени страни медији које Срби доживљавају као своје, само зато што се у њима говори српским језиком. Ни најмање не би требало да вас чуди што су Велики брат (већи него икад) и Фарма отпочели свој нови круг лоботомизације и форматизације Срба у тренутку када се припрема последњи чин Косовко метохијске драме. Билборди којима се Велики брат рекламира постављени су на свакој већој раскрсници.

Заглупљивање и овцоизација становништва у духу Орвелове 1984. и поклоништва Великом брату постижу сјајне резултате у Србији, чије се становништво моделује у складу са најмрачнијим плановима глобалиста: оних који делују иза сцене, одређују правила игре монтирајући резултат. Спектакли, реалити шоу програми, спортска такмичења и производња реалности одвијају се у савршеном синхроницитету са одузимањем права на живот. Кемтрелси, ХААРП, генетички модификована храна представљају веома моћно оружје геноцидалиста: психопата, реализатора луциферијанско-сатанистичких планова за уништење Хришћанства и Божијег света.

Медији су главно оружје за форматизацију и логистику перцепције и уводе човека у стање поларне инерције: импотентне зависности од телевизијских екрана. Бука је обавезујућа за готово све кафиће, сплавове, ресторане и целокупан јавни простор зато што је глобалистима и њиховим слугама веома важно да се талсаи човековог мозга никада не нађу у опсегу Шумановог поља (7,2 Hz) које отвара пут идејама и мишљењу и свим пољима интелектуалне активности. Дезоријентисани и узмнемирени, људи губе могућност контроле властитих судбина.

Да бисмо борбу добили, неопходно је да знамо шта медији раде, на који начин нас форматизују и какву будућност нам припремају планери и реализатори света без слободе, контролисаног моћним полугама орвелијанског антиутопијског пројекта. Квислинзи спремни да овом поретку беспоговорно служе не доззвољавају да народ има савест, свест, сећање, историју и самопоштовање. Прес-титутски медији и њихови посленици континуирано бубњајући, пуне мозгове Срба баналностима, лажима и опсценостима.

Наша будућност зависи од наших сазнања и наше спремности да се супротставимо процесима који су нас окружили са свих страна. Спремност да живимо за идеју, част, морал а не за притискање даљинског управљача и служење злу.

Косово и Метохија: Света српска земља и Косовски завет којим смо се обавезали мера су нашег постојања и нашег трајања. Уколико га будемо издали остаћемо тек маса телевизијских гледалаца, прождирача лажи који су одавно озгубили тле под ногама, удављени у мас медијима.

Извор: ФБ Репортер

Подели на овим сајтовима

Изјава једног од неколико десетина Срба са Косова и Метохије који су дошли да подрже протест : ,, Не бојимо се ми Шиптара већ Срба из Београда ".

Moram da se slozim sa njim i ja se bojim Srba iz beograda vec uspesno pljackaju ovu zemlju duze vreme. 

Писмо са београдских барикада!

Биљана Ђоровић Народ Србије није за ЕУ али да јесу дахије и зулумћари, одговорни светској влади и свом буђелару.

Jos kada bi shvatali koliko zapravo podrske gube ovakvim pricama o svetskoj vladi i slichno.... mislim preslikavaju samo americke teoritacare zavera.. i njihove gluposti.  A tek koliko mozgova isperu..... to je tek za pricu. 

Kada bi umeli razumno da argumentuju pricu protiv EU mnogo bi bolje prosli. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Из густе магле институција уцењених буџетом: Подршка барикадама на Тргу републике!

Уредништво Језичке трибине УКС послали су писмо подршке протесту и народном референдуму "Овако више не може" који и даље траје на Тргу републике.

Београд, 07.04.2013

18620_4_Mile_Medic.jpgУредништво Језичке трибине Удружења књижевника Србије сматра да свако ко није уцењен буџетом, кредитом, радним местом, субвенцијом, интервенцијом, провизијом, хлебом, млеком и позицијом, данас, сада и овде треба да каже: „Нећу у Аустроугарску!“

Уредништво Језичке трибине Удружења књижевника Србије сматра да свако ко јесте уцењен буџетом, кредитом, радним местом, субвенцијом, интервенцијом, провизијом, хлебом, млеком и позицијом, данас, сада и овде треба да каже: „Нећу у Аустроугарску!“

Језичка трибина Удружења књижевника Србије сматра да свако нико нема монопол над отаџбином и родољубљем и да свако данас мора да поступи по савести, а не по политичком опредељењу и мора да каже: „Нећу у Аустроугарску!“

Језичка трибина Удружења књижевника Србије сматра да сматра да свако нико нема монопол над отаџбином и родољубљем и подсећа да где нестане ћирилице, нестану и Срби: „Нећу у Аустроугарску!“

Језичка трибина Удружења књижевника Србије данас зна да је Газиместан сваки српски трг, сеоски и варошки и позива Србију да стане, устане, прене се пред речима: „Када слушам временску прогнозу, више не знам да ли ће у Београду бити кише. Не знам је ли север Србије Суботица или Ретензија. 

Када слушам временску прогнозу, више не знам да ли ће у Крушевцу бити кише. Не знам је ли југ Србије Брезовица или Брзеће. 

Када слушам временску прогнозу, знам да се запад не држи Дрине онолико чврсто колико Рум за Ћоркана. 

Када слушам временску прогнозу, још увек се ослањам на исток иако ми од шопске салате трну и језик и зуби.“

Ми, србисти и српски писци, позивамо српски народ сав и свуда да сутра стане и устане: да ђаци стану крај својих клупа, професори крај катедри, радници крај својих машина и алата, службеници крај својих рачунара и регистратора, да стану таксисти и возачи, пекари и инжењери, лекари и поштари, сва српска деца, све српске мајке и сви српски очеви, сва чељад разасута да се сабере срцем и у срцу и да стане и устане:

„Онам, онамо, да виђу Призрен,

та, то је моје, дома ћу доћ!“

Благовести 2013. л. Г.    

Уредништво Језичке трибине и независни србисти и писци

на чин предавања Косова и Метохије од стране државе Србије окупатору

Оливера Дуњић, лектор

Милош Ковачевић, србиста

Радмило Маројевић, слависта

Миле Медић, писац

Петар Милосављевић, србиста

Бранко Стевановић, писац

Михајло Шћепановић, србиста

http://dverisrpske.com/sr-CS/vesti/2013/april/iz-guste-magle-institucija-ucenjenih-budzetom.php

Подели на овим сајтовима

ГДЕ СУ СРБИ ? 
Хоћемо ли се и даље делити на партијске заставе или ћемо коначно стати под једну једину заставу коју имамо ? 
ДОЂИ НА ТРГ !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=57BifX9YAO8

Подели на овим сајтовима

Само зато што је нешто са ове стране линије, а не са оне, то не значи да је моје или твоје. Да Дачић управља Косовом уместо Тачија, то не би учинило Косово више мојим него што је сада, баш као што сада Косово није имовина неког имагинарног албанског племена, него мафијашка јазбина појединих убица, нарко дилера, терориста, лопова итд, као што си и сам приметио. Лична имовина и суверенитет државе су у супротности једно са другим. Чим неко повуче границу тамо негде, моја кућа престаје да буде моја и постаје власништво политичара, који ми онда одређују кога смем да доведем у њу. Саме границе су насиље над имовином у својој најдубљој суштинини. Мењањем граница ми само мењамо насилнике који добијају право да тероришу људе унутар њих. А да би то успели, насилници морају да убеде масу да је та територија унутар линија вреднија од њихових живота, некаква светиња или слично, обланда зависи од културе до културе. Онда се масе попале и покољу, а насилници скидају кајмак. Једини излаз је освешћење једног по једног појединца из те масе. То се, наравно, неће десити скоро, на овим проклетим просторима нарочито. Формално је тачно да све те државе нарушавају право на својину, само што се то не може променити померањем линије горе или доле, већ само брисањем тих линија. Што ће се догодити на светог никад, јер већина људи више воли да живи у чопору и следи алфа мужјака, него да буду слободни. Ја не желим да учествујем у том циркусу, само да бих могао да добијем ”привилегију” да ми се вођа чопора презива на -ић и да седи у центру Београда.

Dobro lepo je sve to, znamo da granice ne treba da postoje, ali ovde se prica o tome da je Kosovo sastavni deo Srbije ugovorom, potpisanim i da bi te " velike " zemlje trebale da stanu u ocuvanje prava na imovinu, da ne krse ugovore i sve ono za sta se ceo svet borio. Jer je licemerno da danas potpises nesto dobrovoljno, a za 10 godina govoris da to sto si potpisao ne vazi. Ja sam za to da se postuju  osnovi ugovora i imovine,a onaj ko je spreman da postuje, ne treba sa njim ni pregovarati, jer se zalaze za nesto sto nema veze sa 21.vekom.

Подели на овим сајтовима

ГДЕ СУ СРБИ ? 

Хоћемо ли се и даље делити на партијске заставе или ћемо коначно стати под једну једину заставу коју имамо ? 

ДОЂИ НА ТРГ !

:D

Na trgu se viju partijske zastave... partije koja se predstavlja kao pokret...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...