Jump to content

Отварање ЖРУ подфорума за упознавање и брак

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?  

187 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?

• Да, веома лепа идеја
    • Не, то никако
    • Нисам о томе размишљао/ла
    • Одмах да се покрене, помоћи ће људима

Препоручена порука

E Deki trebao si ono da nađeš neka kola BMW mercedes itd i da staneš pored (ili još bolje ako znaš vlasnika uđeš unutra), uzmeš neke naočare. Više bi imao kandidata :D

PS. Da zamalo da zaboravim neku kajlu ono ko lanac od sidra na titaniku, oko vrata, pa da vidiš kako će da se lepe za debe :D

Подели на овим сајтовима

E Deki trebao si ono da nađeš neka kola BMW mercedes itd i da staneš pored (ili još bolje ako znaš vlasnika uđeš unutra), uzmeš neke naočare. Više bi imao kandidata :D

PS. Da zamalo da zaboravim neku kajlu ono ko lanac od sidra na titaniku, oko vrata, pa da vidiš kako će da se lepe za debe :D

Majku mu,nije valjda da sam toliko ružan da mi treba mečka :D :D

evo ,je l ova odgovara :D

224514_2275112485766_6627774_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Da li ova rubrika (tema) važi i za muško-muše, i žensko-ženske oglase i upoznavanja?

Dečko u cvetu mladosti, upoznao bi šaramantnog gospodina, radi prijateljstva. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Dečko u cvetu mladosti, upoznao bi šaramantnog gospodina, radi prijateljstva.

to bično ide ovako,u onim oglasima na TV,OK momak traži OK momka :D :D

Подели на овим сајтовима

Девојке са нешто скромнијим прохтевима,које може задовољити и заставин пунто,нека се јаве... :0104cheesy:

puntic.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Just_Cuz_19 Извини, молим те, али овај Пунто је новијег типа, није за бацање .smesko.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Предложила бих Дејану да постави још једну слику. Ја бих, али се плашим да се не наљути .smesko.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Видим да ће ово бити веома занимљиво...

Ја мислим да би заиста било добро да ово покренемо с тим што ћемо на један несвакидашњи начин да помажемо људима да се упознају, тј. да не буде оно "је л бре, има л овде која за удадбу"... већ на занимљив начин да се пронађу сродне душе.

Оно што ће такође бити веома строго санкционисано јесте било какво узнемиравање и обавезно ће такав (таква) бити пријављивани полицији. 

Подели на овим сајтовима

Za sankcionisanje se slazem u potpusnosti, a za ovo prvo,pa kako ko voli.Ionako je dosta onih koji se ovde vrzmaju ,a u stvari traze nekoga. Mozda ne bi bilo lose nazvati stvari pravim imenom i ne gubiti vreme,koje ionako prebrzo ide i ne moz` da se vrati.

U svakom slucaju lepa ideja.

Подели на овим сајтовима

klapklap Јупииииии

Мени је ова супер :cheesy2:

252718349405507753410968.jpg

Подели на овим сајтовима

Девојке са нешто скромнијим прохтевима, које може задовољити и заставин пунто, нека се јаве...  

У ал си га изгланцао, па и гуме си опрао, као из фабрике . Мене је сад срамота да постављам слику поред вас двојице.

Подели на овим сајтовима

Девојке са нешто скромнијим прохтевима,које може задовољити и заставин пунто,нека се јаве... :0104cheesy:

puntic.jpg

Au bratee jesi pravi rastafari, Kralj Haile Selasie king of the kings NBG-a .smesko.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...