Jump to content

Отварање ЖРУ подфорума за упознавање и брак

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?  

187 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?

• Да, веома лепа идеја
    • Не, то никако
    • Нисам о томе размишљао/ла
    • Одмах да се покрене, помоћи ће људима

Препоручена порука

Мени у аутобусима прилазе само просјаци, контролори и видовњаци.

Posluzi se metodom odlozene higijene i nema niko da ti prilazi.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Мени у аутобусима прилазе само просјаци, контролори и видовњаци.

погледати видео 3х послушати савете стрица и успех гарантован  :)))

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Brate, sad vidim tvoje pitanje. Nas urednik Nikola, koji je zaduzen za taj deo foruma, trenutno je na sluzbenom putu. Obzirom da je otputovao prilicno iznenada, nije stigao da svoje ovlascenje oko podforuma prebaci na nekog drugog.

Tvoja prijavnica bice prihvacena vrlo brzo, to ce da ucini ili glavni administrator kad dodje na forum, ili sam Nikola kad se vrati sa puta.

Hvala na strpljenju i razumevanju... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 2 months later...

1417724_202393086612510_1422604799_o.jpg

Поштовани пријатељи, драги чланови и посетиоци,

Прошле године негде у новембру покренули смо подфорум "Упознавање ради хришћанског брака" , који је затвореног типа и за који треба  да се добије посебна дозвола администрације сајта (како је и описано на теми коју смо линковали изнад).

Хвала Богу, том подфоруму је приступило између 1500 и 2000 чланова што је огроман успех нашег сајта који је ту да помаже људима који желе да дубље упознају истине наше Православне вере, али и да разговарају међусобно, да се друже, помажу једни другима итд...

Можемо рећи да овај подфорум има успеха али не онолико колико смо мислили да ће бити.

Администратори су чак организовали серију дружења у Београду и мислимо да наставимо тим темпом.

Оно што смо приметили да су многи и даље затворени, да нису ослобођени да се представи и вероватно чекају да им се неко јави и ако се нису представили, и ако прстом нису макли да учине оно што смо од њих тражили- да пишу на јавном делу, да се представе ширем аудиторијуму, и да отворено приступе овој причи.

наравно, има много оних који су то и схватили, упознали се са сродном душом, ушли у брачне воде и чекају бебу :) То је наша радост, то је испуњење нашег плана.

Овy темy замишљамо као место подршке за оне који су стидљиви, који се нису ослободили да пишу, да се представе.

Хајдемо сви, да на онај начин како то yвек чине поукаши, на отворен, шаљив, присан, а у исто време и озбиљан начин помогнемо нашој браћи и сестрама да се ослободе.

Учините да ова тема њима буде на корист, без икаквих негативних коментара, без исмејавања, без омаловажавања, већ отворено и хришћански.

Јасно нам је да многи људи не могу лако да ослободе и мисле да им је прошло време. Није! Ваше време је ту, сад је право време да упознате вашу сродну душу.

Ваша администрација.

Подели на овим сајтовима

Није баш да сам схватила :.mislise., зар они немају у њиховом подфоруму теме на којима учествују (па макар и само као представљање)? Можда имају, али ви сад хоћете некако да проширите те њихове активности и на остатак форума? И која онда овде да буде тема разговора? Схватам да тон треба да буде лежеран, али таквих тема - ћаскајућих, има већ колико год хоћете. А ја све мислим да ако се тамо стиде, овде ће још више.

Подели на овим сајтовима

Вратите тему "Упознајмо се, представимо се"...или како год, на вр`.

П.С. Коме треба промотивни слоган, оглас, проводаџисање, или шта год нек ми се обрати.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

lepo je sto se administracija angazovala oko ovog rekao bi "fenomena" tako da u svakom slucaju podrzavam imicijativu, medjutim ono sto je mene odbilo od prijavljivanja na taj podforum jeste davanje licnih podataka. mislim da nisam paranoican jer ko je pratio verske forume zna sta se tu sve desavalo i koliko "interesa" postoji od strane kojekakvih "interesnih grupa" (primer o.Aleksandra sa foruma verujem i o.Ivana sa ovog foruma). da ne spominjem sajber "misionarenje" kao i neke druge stvari koje ne retko imaju neke sasvim druge motive od iskrenih verskih.

ono sto bi predlozio je "oslobodjenje" podforuma od restriktivnog pristupa, recimo davanja licnih podataka (sa jedne strane), i vise organizovanja "zivog" okupljanja. to moze biti u rasponu od kafe negde na konkretnom mestu do webcast druzenja.

nisam citao posto nemam pristup podforumu ali verujem da je tesko odrzavati nekakvo aktivno ucesce forumasa na tim temama u fazonu "evo upoznajte se". s druge strane kada se organizuje nekakav dogadjaj mislim da je odziv forumasa gotovo siguran a i prilika za upoznavanje poprima nekakvu konkretniju formu. jer jedno je pisati na netu a sasvim drugo sresti osobu uzivo.... 

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...