Jump to content

Отварање ЖРУ подфорума за упознавање и брак

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?  

187 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?

• Да, веома лепа идеја
    • Не, то никако
    • Нисам о томе размишљао/ла
    • Одмах да се покрене, помоћи ће људима

Препоручена порука

Bog vas blagoslovio!

Ušla sam u podforum,ne znajući šta je forum.

Došla su čudna vremena-ljudi se plaše braka i obaveza.

Iskreno-veliki sam skeptik po pitanju ovakvog vrsta upoznavanja,ali moj problem je što živim u multinacionalnoj sredini.

Teško mi je da upoznam Srbina,pravoslavca.

da ne zaboravim -  :smajolik78:  :smajolik78:  :smajolik78:  :)))

Подели на овим сајтовима

Мени ово јако слатко , срећно свима нек вас љубав према Богу води у одабиру.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ja sam za

Pa Marijana, salji mejl, sta cekas :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Poslala sam za prijavu.Sat treba jos?

sad samo sacekaj mejl da ti neko odgovori i prati dalje instrukcije :) Moguce je da ce to biti sutra prepodne :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Колико ја пратим овај подфорум,лакше је упознати се у трамвају,рецимо седмици,од блока до вука, него ли на овом чувеном порталу упознавање ради хришћанског брака (како то само гордо звучи :0414_feel: )

mnogi ulažu mnogo truda i vremena radi upoznavanja onih koji su odabrali taj način za upoznavanje...zato, nije pošteno, prema njima... :bendoff:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Ako mogu svi koji traže bračne partnere da se drže svog podforuma, i da tamo "jure" svoje žrtve, bilo bi sjajno. Vidim da spopadaju sve redom. Cela ideja je totalna katastrofa, koja je forum pretvorila u pravi Cirkus. 

Подели на овим сајтовима

Ako mogu svi koji traže bračne partnere da se drže svog podforuma, i da tamo "jure" svoje žrtve, bilo bi sjajno. Vidim da spopadaju sve redom. Cela ideja je totalna katastrofa, koja je forum pretvorila u pravi Cirkus. 

Pa, to se vrlo često dešava i na forumima koji nemaju podforum Srodne duše; ako je neko imao ženski nick na Krstarici, dan koji prođe bez pp sa  ponudama običnim i raznim je bio vrlo redak  :) 

Realno, bar meni ovde niko nije nudio razne vrste seksualnih usluga; i to treba ceniti. Bar je pristojnost na nivou. Ili da se zabrinem za svoj e-šarm :D

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...