Jump to content

Lynda.com - Видео туторијали за билошта

Оцени ову тему

Препоручена порука

Lynda.com Photoshop CS5 One-on-One Fundamentals, Advanced & Mastery with Deke McClelland

8596618639_fe2cd6e3a4_b.jpg

8596622629_db0ea75b7d_z.jpg

Видим да има пуно људи који воле православне постере. Према некој логици још више би волели да их и праве... Од Фотошопа нема бољег алата.

Уживајте!

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Bože preblagi i premudri, nama koji smo u grehu ogrezli, i uzimamo što nije naše, mi koji koristimo torente i druge kompjuterske servere sa ukradenim programima i igrama i drugim materijalom, mi koji se lažno pravdamo a opravdanja nemamo, podaj nam tvoje milosti i daj nam jaču volju, da ne krademo više ono što nije naše. Amin.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ej, nema bre postavljanja piraterije ovde, `ste citali pravilnik... nemo` da neko navuce prehladu zbog toga... moderacija

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Људи, торенти се користе као што се користе копиране књиге. Ко не користи копиране књиге, е онда свака част.

Сајт не може да одговара за слике мог компа које сам ја поставио, не може да одговара за линкове ка "Пајратбеју" који није нелегалан.

Коме ово прави морални проблем не мора да скида, али ти је мој савет да извадиш прво дебло из свог ока.

Све је грех и ми смо грешни по природи нашој.

"Ко је од вас без греха нека први баци камен!"

Подели на овим сајтовима

@ obi-wan

Пиратерија би била са стране поука када би се хостовали торенти на сајту, али тога нема, нити може бити без вашег пристанка. Ја сам ставио линкове ка местима, која су по тумачењу америчког конгреса нелегална, али по њима је и независност Косова легална.

Шта је са вама људи, као да сам убио неког!? Поставио линк.

Подели на овим сајтовима

Sve je to narodno. STOP imperijalistima!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Sve je to narodno. STOP imperijalistima!

Видиш, ту постоји само један ”малени” проблемчић. ”Империјалисти” су и даље потребни ”народу” да направе све те ствари које после ваља ”у име народа” покрасти. Ако се ”империјалисти” зауставе, ”народни” сајтови ће остати потпуно празни, јер ”народ” не ствара, ”народ” само присваја. ”Империјалисти” стварају.

Подели на овим сајтовима

Људи, торенти се користе као што се користе копиране књиге. Ко не користи копиране књиге, е онда свака част.

Сајт не може да одговара за слике мог компа које сам ја поставио, не може да одговара за линкове ка "Пајратбеју" који није нелегалан.

Коме ово прави морални проблем не мора да скида, али ти је мој савет да извадиш прво дебло из свог ока.

Све је грех и ми смо грешни по природи нашој.

"Ко је од вас без греха нека први баци камен!"

Posto si novajlija ne znas da je ovde vec odvajkada pravilo da nema postavljanja linkova ka bilo kakvim piratskim sajtovima. Ako neko bas zeli nekome da kaze gde moze naci neki piratski materijal onda se to po nepisanom forumskom pravilu kaze "googlaj taj i taj naslov pod torentima.".

Подели на овим сајтовима

Može da važi za sve isto kada jedna mizerna manjina prestane da drži više od 60 posto materijalnih dobara sveta.

Neka za početak imperijalisti manje eksplatišu narodne mase i neka  zasluženo plaćaju   radničku klasu...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...