Sanja Т. Написано Октобар 10, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 Када човек издаје другога, заправо издаје себе.Оном поред њега је довољно само да га пусти и да чека...да се врати или да оде бестрага.На крају крајева схвати, ништа лично- туђа битка! Исто је и са осветом...светећи се другима, осветимо се себи самима..... Снежана and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2015 Ivan skon'to da sam sarmantna. Zapazila sam. naravno da jesi Џуманџи and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2015 nekad se pitam, kad će konačno doći proleće i Sunce zasijati... Suncokret54 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 11, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2015 БанеЛ, Suncokret54 and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 ćelava latinica je dobar sluga, ali loš gospodar Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 "Човек, колико год да је мудар, нека се саветује. Нисмо ми Богом научени. Може ли сам Бог да ти каже? Нисмо у том стању. Е, да упитамо и неког другог, да се посаветујемо. Зар немаш ниједног човека бољег од себе?" СТАРАЦ ЈЕФРЕМ КАТУНАКИЈСКИ Иван ♪♫, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 -U noci ima uvek straha, kao vlage, nekad vise nekad manje. Njegov uticaj na nas sasvim je nejednak. Ponekad imamo snage da mu se potpuno otmemo, ponekad nas samo trenutno prodje, kao jeza, a ponekad mu otvorimo sami dusu i pustimo ga da gazi i hara kako hoce. Ponekad covek prezivljava takve stvari, da sama cinjenica da ih je prezivio znaci ne samo pobedu i izbavljenje nego i cudo: jedno ponovno, radosno rodjenje po narocitoj milosti visih sila. --Ne treba se bojati ljudi. –Pa ja se i ne bojim ljudi, nego onog sto je neljudsko u njima. Andric Sanja Т., Иван ♪♫ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 lepa slika, jesi je samo zbog toga stavila, ili ima neku poruku, ili pitanje, a ja ne kapiram? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 ili ima neku poruku naravno da ima poruku.....tema za razmisljanje......polako....kaz`će ti se samo.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Јер они који заиста желе растанак, ништа не кажу. Они одлазе или нестају, постепено се удаљавају, губе се, бледе, гасе се, али стежући кваку на вратима никада не узвикују да је сада крај... Лајош Зилахи - "Бегунац" Suncokret54 and javor је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Кораке моје управи по речи Твојој,и да не овлада мноме икакво безакоње. Избави ме од клевете људске,и чуваћу заповести Твоје. (Psalam 133) Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Разни људи Питам чулног човека: Ко си ти? А он одговара: Ја сам ја. - И мисли на своје тело. Питам мисаоног човека: Ко си ти? А он одговара: Два странца видим у себи, и ја се пробијам између њих, гостујући час у једном час у другом. - И мисли на свесну и инстинктивну душу своју. Питам духовног човека: Ко си ти? А он одговара: Има неко у дну душе моје, пружам руке да га дохватим, но видим, да би ми зато требале руке дуже од васионе. Питај њега ко сам ја? Свети владика Николај Српски - Мисли о добру и злу Sanja Т. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 naravno da ima poruku.....tema za razmisljanje......polako....kaz`će ti se samo.... i dalje ne razumem? :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 i dalje ne razumem? :/ :1017297a2wim1jr9k: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука