Иван ♪♫ Написано Октобар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 krstim se kad čitam neka moja ranija pisanja Данче* and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 одох да одрастем i ? jel si odrastao :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 i ? jel si odrastao :D Ne znam... Kako to da proverim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2014 http://i.imgur.com/oMeXyLX.jpg DYNABLASTER, Лапис Лазули, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Ljudi prave sebi krune od iluzija, i pošto vetar života razvejava tu krunu, onda svaki dan iznova obnavljaju te krune. Иван Ивковић, Лапис Лазули, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2014 šta je bitno u životu: Gospod, ljubav, porodica, mir, sloboda http://www.youtube.com/watch?v=XnUIfHFTg2o Данче*, JESSY, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 šta je bitno u životu: Gospod, ljubav, porodica, mir, sloboda sve zajedno..... Лапис Лазули, Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 potpuno sam razočaran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 potpuno sam razočaran што Иване...? :1759280v7keu5ymzp: Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 што Иване...? zbog stanja stvari Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 So you can hurt, hurt me badBut still I'll raise the flag Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 ispravka, sad je slika kako treba: http://i.imgur.com/2lq8RDa.jpg Данче*, Лидија Миленковић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2014 utehu hoću, a ne filozofiju milost hoću, a ne žrtvoprinošenje Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 utehu hoću, a ne filozofiju milost hoću, a ne žrtvoprinošenje Лапис Лазули, Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука