Jump to content

Деветнаест на једнога

Препоручена порука

O šiptarima mislim sve najgore budući da sam se gledao preko nišana sa njima,i nisu hrabri borci.Divlje pleme koje funcioniše na stari način,oni su svesni koliku moć ima podmićivanje-uostalom tako su i oteli Kosovo.

Kojim drugim narodima?

Pa jevrejima, hrvatima, austrijancima...ima naroda koliko hoces. Evo Srbi su dvodimenzionalni i primitivni, kakvi su ostali?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa napisao si da milosevicu nije odgovaralo mirno Kosovo, pa sam odgovorio da nemirno Kosovo nema m

Nikakve veze sa njim.

Pa, ne znam da li troluješ, ali sam siguran da imaš dovoljne moždane kapacitete da shvatiš da činjenica da je Kosovo bilo nemirno i pre njega nije apsolutno nikakav argument protiv teze da njemu nije odgovaralo da se situacija na Kosovu smiri... naravno da nemirno Kosovo ima veze sa njim, vladao je 10 godina Kosovom i osim što im je ukinuo autonomiju i praktično ih skoro sve gurnuo u ruke prvo Rugovi a zatim Tačiju, ništa na Kosovu nije uradio... držao je status quo, dok su oni pizdeli i naoružavali se...

A stvar je prilično jednostavna... samo treba pogledati odnos snaga u skupštini 90ih ukoliko bi Albanci izašli na izbore... i jasno je zašto Milošević nikada nije ni želeo da se situacija na Kosovu smiri...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pa jevrejima, hrvatima, austrijancima...ima naroda koliko hoces. Evo Srbi su dvodimenzionalni i primitivni, kakvi su ostali?

O jevrejima imam visoko istorijsko mišljenje,hrvati su servilni slabići Što se tiče austrijanaca(i nemaca u istom paketu),žao mi je što smo ih se odrekli za rad rusa 1752.,tome je kumavala tadašnja SPC,to je bio jedan katastrofalan istorijski potez čije posledice osećamo još uvek,tj. ove sve su posledice toga što smo odbacili nemačke saveznike za rad rusa.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

A stvar je prilično jednostavna... samo treba pogledati odnos snaga u skupštini 90ih ukoliko bi Albanci izašli na izbore... i jasno je zašto Milošević nikada nije ni želeo da se situacija na Kosovu smiri...

Pričaš gluposti.Tada je bio proporcionalni izborni sistem,koliko se secam,i svi oni siptari koji ne bi izašli na glasanje bi ustvari dali glas Miloševiću,kakve veze sa tim ima da li je situacija mirna ili ne?

Подели на овим сајтовима

Pričaš gluposti.Tada je bio proporcionalni izborni sistem,koliko se secam,i svi oni siptari koji ne bi izašli na glasanje bi ustvari dali glas Miloševiću,kakve veze sa tim ima da li je situacija mirna ili ne?

Hajde obrazuj se malo pre nego što nekom napišeš da lupa gluposti... 1997. je bilo 29 izbornih jedinica (na prethodnim izborima 9 izbornih jedinica) i veliki broj poslanika je išao upravo sa Kosova...

Albanci bi dali glas svojim partijama, koje bi glatko ušle u parlament... nema njih manje od cenzusa (pogotovo ne kada ima više izborinih jedinica) pa da se njihovi glasovi presipaju nekom... ne znam šta si imao nameru da baljezgaš, ali svakako nema veze sa realnošću... pokušaj ponovo... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Hajde obrazuj se malo pre nego što nekom napišeš da lupa gluposti... 1997. je bilo 29 izbornih jedinica (na prethodnim izborima 9 izbornih jedinica) i veliki broj poslanika je išao upravo sa Kosova...

Albanci bi dali glas svojim partijama, koje bi glatko ušle u parlament... nema njih manje od cenzusa (pogotovo ne kada ima više izborinih jedinica) pa da se njihovi glasovi presipaju nekom... ne znam šta si imao nameru da baljezgaš, ali svakako nema veze sa realnošću... pokušaj ponovo... ;)

Hajde zaista,ne foliraj se.Nije dovoljno samo imati stav o sebi da si pametan,jeste lepo ali nije dovoljno,pogotovo ako je to samo prazan stav .smesko.  Dakle,80% šiptara NIKAD nije izašlo na izbore pa ni kad je na Kosovu bio mir,a to su sedišta u parlamentu za vladajuću partiju prema tada važećem proporcionalnom sistemu,i onda je glupa tvoja izjava da je Miloševiću trebalo neko među ratno stanje da bi dobijao na izborima,nemaš veze...  .smesko.

Подели на овим сајтовима

Hajde zaista,ne foliraj se.Nije dovoljno samo imati stav o sebi da si pametan,jeste lepo ali nije dovoljno,pogotovo ako je to samo prazan stav .smesko.  Dakle,80% šiptara NIKAD nije izašlo na izbore pa ni kad je na Kosovu bio mir,a to su sedišta u parlamentu za vladajuću partiju prema tada važećem proporcionalnom sistemu,i onda je glupa tvoja izjava da je Miloševiću trebalo neko među ratno stanje da bi dobijao na izborima,nemaš veze...  .smesko.

Glupost+bezobrazluk je loša kombinacija i neće te daleko odvesti... elem, 80% Albanaca nije NIKAD izlazilo na izbore jer pričamo o izborima od 1990. pa nadalje a Gazimestan i praktično ukidanje autonomije su se desili pre toga... poslanička mesta sa Kosova jesu bila sigurna "sedišta za vladajuću partiju" UPRAVO zato što Albanci nisu izlazili na izbore pčelice, te je upravo poenta moje priče da vladajućoj partiji nije odgovaralo da se reši ta situacija jer su gubili ta sigurna mesta u parlamentu i tako bi sasvim sigurno izgubili vlast... dakle, i dalje baljezgaš... čitaj pažljivo... sriči ako je potrebno... jednog dana možda i skapiraš...

Подели на овим сајтовима

Jel bese on prvi oboren pa iskocio? I jel bio neki snimak o tome? Ako imas tako nesto, posalji ovde linak... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Glupost+bezobrazluk je loša kombinacija i neće te daleko odvesti... elem, 80% Albanaca nije NIKAD izlazilo na izbore jer pričamo o izborima od 1990. pa nadalje a Gazimestan i praktično ukidanje autonomije su se desili pre toga... poslanička mesta sa Kosova jesu bila sigurna "sedišta za vladajuću partiju" UPRAVO zato što Albanci nisu izlazili na izbore pčelice, te je upravo poenta moje priče da vladajućoj partiji nije odgovaralo da se reši ta situacija jer su gubili ta sigurna mesta u parlamentu i tako bi sasvim sigurno izgubili vlast... dakle, i dalje baljezgaš... čitaj pažljivo... sriči ako je potrebno... jednog dana možda i skapiraš...

Jeftinom demagogijom vređaš i mene i sve forumaše i taj stav te neće odvesti nigde.Vidim da ti se izjava razlikuje od prvobitne i da se SADA slaže sa mojom,što ukazuje da učiš i da si izguglao šta je to proporcionalni sistim.Trebao si samo ranije da pogledaš šta je to proporcionalni sistem pa da ne ispadaš piglu sa tvojim izjavama da je Slobi odgovaralo drž-ne daj semi-ratno stanje na Kosovu zbog parlamenta....misssssim,zlo

Vidiš kako je loše imati naduvani stav o samom sebi,mmm? .smesko.

Подели на овим сајтовима

Jeftinom demagogijom vređaš i mene i sve forumaše i taj stav te neće odvesti nigde.Vidim da ti se izjava razlikuje od prvobitne i da se SADA slaže sa mojom,što ukazuje da učiš i da si izguglao šta je to proporcionalni sistim.

ahahahaha

U čemu sam to ja promenio izjavu pčelice? Potpuno istu stvar pričam sve vreme... a ne znam u čemu se sada slažemo pošto pišeš kontradiktorne nebuloze:

- prvo nebulozu da bi u proporcionalnom (i bilo kom poznatom izbornom sistemu) glasovi kosovskih Albanaca otišli SPS-u;

- a zatim nebulozu kako je to što Albanci nisu izlazili na izbore, nekakav argument protiv teze da je Miloševiću odgovaralo da ne izlaze na izbore...

Sa vređanjem si prvi počeo, pa si i dobio istom merom, po zaslugama... mogu da trpim glupost i arogantnost ali ne kada idu zajedno u paketu...

Trebao si samo ranije da pogledaš šta je to proporcionalni sistem pa da ne ispadaš piglu sa tvojim izjavama da je Slobi odgovaralo drž-ne daj semi-ratno stanje na Kosovu zbog parlamenta....misssssim,zlo

:D

Pre svega, za ovo pitanje je irelevantno da li je bio proporcionalni sistem ili većinski sistem. U oba sistema bi Milošević gubio veći broj poslanika sa Kosova ako bi Albanci izašli na izbore.

Takođe, budući da si napisao "tada je bio proporcionalni sistem", koji je i sada i sve vreme (osim na prvim izborima), cenim da si ga pomešao sa većinskim sistemom, koji je bio na izborima 1990. godine... mada je u principu nebitno... jer i u većinskom bi na skoro svim izbornim jedinicama na Kosovu (osim severnog dela) očigledno pobedili albanski kandidati...

Vidiš kako je loše imati naduvani stav o samom sebi,mmm? .smesko.

Prestani da se blamiraš...

Подели на овим сајтовима

ahahahaha

U čemu sam to ja promenio izjavu pčelice? Potpuno istu stvar pričam sve vreme... a ne znam u čemu se sada slažemo pošto pišeš kontradiktorne nebuloze:

- prvo nebulozu da bi u proporcionalnom (i bilo kom poznatom izbornom sistemu) glasovi kosovskih Albanaca otišli SPS-u;

- a zatim nebulozu kako je to što Albanci nisu izlazili na izbore, nekakav argument protiv teze da je Miloševiću odgovaralo da ne izlaze na izbore...

Sa vređanjem si prvi počeo, pa si i dobio istom merom, po zaslugama... mogu da trpim glupost i arogantnost ali ne kada idu zajedno u paketu...

Hajde ložano,reci nam koji je izborni sistem bio aktuelan za vreme Slobe i po čijem principu i kome su dodeljivani neiskorišđeni glasački listići? .smesko.

Sad si dobio i pomoć,vidiš kako sam ja dobar. greengrin

Подели на овим сајтовима

Први удар је извршен на инсталације ВОЈИН на Копаонику у 19:51-19:55, а у наредних пола сата је дејствовано по Космету. Батајница је била на удару тек у 20:38. Био сам дежурни тад... :)

Milane , prvi udar je bio na kasarnu Danilovgrad gdje su poginula dvojica vojnika , a posle toga nakon nekih dvadesetak minuta aerodrom Podgorica . Na aerodromu Golubovci nijesu ni znali da je gađan Danilovgrad. Moj brat je  za malo poginuo . To je bilo oko 19 sati.

A da ima oficira u našoj vojsci koji bi da budu heroji preko leševa vojnika svjedočim i ja kao ratni veteran a i moj brat. Svako dobro !

Подели на овим сајтовима

Jel bese on prvi oboren pa iskocio? I jel bio neki snimak o tome? Ako imas tako nesto, posalji ovde linak... :)

Кеша (Небојша Николић) је оборен након само три минута... Полетео је са Батајнице у 20:37, а већ у 20:40 су га у фази пењања на 3000 метара оборили, премда је отприлике у то време и покојни Иљо Аризанов који је полетео из Ниша оборен...

Ево ти један снимак, Причају Иљо, Кеша, Илић...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...