Ромејац Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Шкотланђани ће 18. септембра 2014. године гласати на референдуму о независности, саопштио је данас шкотски премијер Алекс Салмонд што су посланици поздравили громким аплаузом. „Имам част да најавим да ћемо у четвртак, 18. септембра 2014. године, организовати референдум о Шкотској, историјског дана за становнике који ће одлучити о будућности Шкотске”, рекао је Салмонд. Питање на које ће пет милиона становника одговорити, гласиће „Да ли Шкотска треба да буде независна земља?”. Три главне британске политичке странке - владајући конзервативци и либерал-демократе као и опозициони лабуристи, најавили су да ће водити кампању против независности. Према последњим анкетама, трећина становника Шкотске је за независност Шкотске. Извор kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Што каже Били Бучер из филма "Банде Њујорка": "Down with the Union!" Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Према последњим анкетама, трећина становника Шкотске је за независност Шкотске. Извор Уууу,мало је то, можда би требало да ураде римејк овог филма... .smesko. Number15648 and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 трећина становника Шкотске је за независност Шкотске. само трећина? чудно "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Што би рекла она баба из Ниш за долазак папе. Silence and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Што би рекла она баба из Ниш за долазак папе. Нисам чуо/видео ај' стави линк, ако је смешно! 0110_hahaha Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Уууу,мало је то, можда би требало да ураде римејк овог филма... .smesko. Ne bi bilo loše da urade remake filma Brave heart pošto je taj film jedan od najdebilnijih koje sam ikada pogledao. .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Шкотланђани ће 18. септембра 2014. године гласати на референдуму о независности, саопштио је данас шкотски премијер Алекс Салмонд што су посланици поздравили громким аплаузом. „Имам част да најавим да ћемо у четвртак, 18. септембра 2014. године, организовати референдум о Шкотској, историјског дана за становнике који ће одлучити о будућности Шкотске”, рекао је Салмонд. Питање на које ће пет милиона становника одговорити, гласиће „Да ли Шкотска треба да буде независна земља?”. Три главне британске политичке странке - владајући конзервативци и либерал-демократе као и опозициони лабуристи, најавили су да ће водити кампању против независности. Према последњим анкетама, трећина становника Шкотске је за независност Шкотске. Извор Haha,pa od čega će da žive jadni brđani ako se otcepe,od dve ovce,tri kamena,petoro turista i nešto malo viskija? 0110_hahaha Ma kakvo ocepljenje,nisu škoti blesavi. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Нисам чуо/видео ај' стави линк, ако је смешно! 0110_hahaha Уф ја сам погрешио, није за папу него за 1700 година миланског едикта :ДДД Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Ја сам зли и резигнирани Србин и сад после свега шта нам се десило навијам за све сепаратисте , сем оних у Србији. Владан Здравков Меденица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Уосталом Шкоти су старији од Енглеза, само је проблем у томе што је њихова изворна отаџбина Ирска... Дакле ако ћемо по Деретићу- Старотићу наше старо племе Шкрти би требали да траже од старо иранско-српског племена Ираца да се сви иселе са острва на којему су сад и пусте Шкрте тамо а Ирци да се преселе у садашњу Шкотску одакле су дошли. Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Ја сам зли и резигнирани Србин и сад после свега шта нам се десило навијам за све сепаратисте , сем оних у Србији. И јаоооо колко је таких, стани у ред Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 И јаоооо колко је таких, стани у ред А не! Ја сам најпрви ! Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Чуо сам да Србија увози камење, ето шансе за Шкотску. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Чуо сам да Србија увози камење, ето шансе за Шкотску. Ма ми смо се тог несоја шкртог српског решили још док смо били у држави Бојки. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука