Jump to content

Референдум у Шкотској 18. септембра 2014 - Да ли Шкотска треба да буде независна земља?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шкотланђани ће 18. септембра 2014. године гласати на референдуму о независности, саопштио је данас шкотски премијер Алекс Салмонд што су посланици поздравили громким аплаузом.

„Имам част да најавим да ћемо у четвртак, 18. септембра 2014. године, организовати референдум о Шкотској, историјског дана за становнике који ће одлучити о будућности Шкотске”, рекао је Салмонд.

Питање на које ће пет милиона становника одговорити, гласиће „Да ли Шкотска треба да буде независна земља?”.

Три главне британске политичке странке - владајући конзервативци и либерал-демократе као и опозициони лабуристи, најавили су да ће водити кампању против независности.

Према последњим анкетама, трећина становника Шкотске је за независност Шкотске.

Извор

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Извор

Уууу,мало је то, можда би требало да ураде римејк овог филма... .smesko.

Battle-of-Stirling-Bridge-in-Braveheart-

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

трећина становника Шкотске је за независност Шкотске.

само трећина?

чудно 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Што би рекла она баба из Ниш за долазак папе. 

biol_galerija_foto_zivot_divlja_patka.JP

Нисам чуо/видео ај' стави линк, ако је смешно! 0110_hahaha

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Шкотланђани ће 18. септембра 2014. године гласати на референдуму о независности, саопштио је данас шкотски премијер Алекс Салмонд што су посланици поздравили громким аплаузом.

„Имам част да најавим да ћемо у четвртак, 18. септембра 2014. године, организовати референдум о Шкотској, историјског дана за становнике који ће одлучити о будућности Шкотске”, рекао је Салмонд.

Питање на које ће пет милиона становника одговорити, гласиће „Да ли Шкотска треба да буде независна земља?”.

Три главне британске политичке странке - владајући конзервативци и либерал-демократе као и опозициони лабуристи, најавили су да ће водити кампању против независности.

Извор

Haha,pa od čega će da žive jadni brđani ako se otcepe,od dve ovce,tri kamena,petoro turista i nešto malo viskija? 0110_hahaha

Ma kakvo ocepljenje,nisu škoti blesavi.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Ја сам зли и резигнирани Србин и сад после свега шта нам се десило навијам за све сепаратисте , сем оних у Србији.

Подели на овим сајтовима

Уосталом Шкоти су старији од Енглеза, само је проблем у томе што је њихова изворна отаџбина Ирска...

Дакле ако ћемо по Деретићу- Старотићу наше старо племе Шкрти би требали да траже од старо иранско-српског племена Ираца да се сви иселе са острва на којему су сад и пусте Шкрте тамо а Ирци да се преселе у садашњу Шкотску одакле су дошли.

Подели на овим сајтовима

Ја сам зли и резигнирани Србин и сад после свега шта нам се десило навијам за све сепаратисте , сем оних у Србији.

И јаоооо колко је таких, стани у ред :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...