Jump to content

еРепублик

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрав свима!

Не знам дал сте чули за онлајн игрицу еРепублик,игрица је копија стварног живота,имате свој профил,компаније,странке,војне јединице,новине...

еСрбија је посебно позната у игрици,имамо доста територија,заузели смо скоро цео Балкан,Арабијско полуострво,имамо свих 10 ресурса.

Ако неког занима и ако би неко волео да се прикључи нек се обавезно региструје преко овог линка http://www.erepublik.com/sr/referrer/stojko+m

Свако Добро! :)

Подели на овим сајтовима

Није фора, уграм и ја али нисам отварао тему за реф линк (додуше ја поставио у статусу...  Ако неко игра нека ме потражи, нов сам...  :)

http://www.erepublik.com/sr/referrer/Ultras035

.

..

...

Подели на овим сајтовима

[...]

еСрбија је посебно позната у игрици,имамо доста територија,заузели смо скоро цео Балкан,Арабијско полуострво,имамо свих 10 ресурса.

[...]

:cheesy2: :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

ja igram to svakodnevno već godinu dana, i nisam provalio zašto nekada mi neprijateljski top (7) oduzme preko 100 helta, čak i kada se borim sa tenkićima (4,5) a nekada mi uzme samo 10 helta. U oba slučaja se radi o protivniku sa približno istom snagom. 

Primer: Sinoć sam udarao protiv Albanaca, i 500 helta mi je otišlo na 5-6 njihovih topovnjača (7), a jutros sam u Izraelu napadao isto topovnjače (7) ali za 5-6 koje sam uništio, nije mi otišlo više od 200 helta. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Не разумем, зашто си у одговору линковао на другу тему??

О ерепублици на форуму постоји неколико поруке, од којих је прва написана још 2009. године. мада садржи само једну поруку. 

Ова тема је онако општа, док порука на коју си линковао (коју си ти написао) је више само један информативни сегмент саме игре. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ја знам само пар људи (двоје) да су рокнули 40 комада, остало је обично нека сића...  Првог дана сам добио близу 5.5 голда, а после тога сваког дана у просеку 0.5...  Пар њих је заболо и по 12 голда...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Јесте видели да је наш рудник дошао на 31% златне руде. Још 3 дана копања и пресушиће нам рудник!

Бразил - 84% (рудник у Јужној Африци)

Чиле - 78% (рудник у Аустралији)

САД - 65% (рудник у Дистрикту Колумбија у дворишту Беле Куће)

Пољска - 51% (рудник у Турској)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...