stojko5 Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Поздрав свима! Не знам дал сте чули за онлајн игрицу еРепублик,игрица је копија стварног живота,имате свој профил,компаније,странке,војне јединице,новине... еСрбија је посебно позната у игрици,имамо доста територија,заузели смо скоро цео Балкан,Арабијско полуострво,имамо свих 10 ресурса. Ако неког занима и ако би неко волео да се прикључи нек се обавезно региструје преко овог линка http://www.erepublik.com/sr/referrer/stojko+m Свако Добро! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 A morao si ref link da daš cccc.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Па где нађе овде да промовишеш ратовање.... Срђан Ранђеловић and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 E kad sam ja ovo igrao, jer postoji EDEN još uvek i Peace(pa se promenio u Phoenix) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Eee kad sam ja igrao, pa bio uspesni privatni preduzetnik lebac sam valjao kao siptar Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Није фора, уграм и ја али нисам отварао тему за реф линк (додуше ја поставио у статусу... Ако неко игра нека ме потражи, нов сам... http://www.erepublik.com/sr/referrer/Ultras035 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 [...] еСрбија је посебно позната у игрици,имамо доста територија,заузели смо скоро цео Балкан,Арабијско полуострво,имамо свих 10 ресурса.[...] :cheesy2: :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 ja igram to svakodnevno već godinu dana, i nisam provalio zašto nekada mi neprijateljski top (7) oduzme preko 100 helta, čak i kada se borim sa tenkićima (4,5) a nekada mi uzme samo 10 helta. U oba slučaja se radi o protivniku sa približno istom snagom. Primer: Sinoć sam udarao protiv Albanaca, i 500 helta mi je otišlo na 5-6 njihovih topovnjača (7), a jutros sam u Izraelu napadao isto topovnjače (7) ali za 5-6 koje sam uništio, nije mi otišlo više od 200 helta. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/25649-srbi-osvajaju-sad-u-erepublici/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Не разумем, зашто си у одговору линковао на другу тему?? О ерепублици на форуму постоји неколико поруке, од којих је прва написана још 2009. године. мада садржи само једну поруку. Ова тема је онако општа, док порука на коју си линковао (коју си ти написао) је више само један информативни сегмент саме игре. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 http://www.erepublik.com/sr/referrer/TBPTKO Ко се региструје добија хлеб, оружје и посао. Где ћеш више данас , па чак и у есвету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Захваљујем на прихватању и на донацији... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 ono sa rudnikom zlata je žešća glupost, neko dobije 0,4 (kao na primer ja), a neko dobije 40 zlata. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ја знам само пар људи (двоје) да су рокнули 40 комада, остало је обично нека сића... Првог дана сам добио близу 5.5 голда, а после тога сваког дана у просеку 0.5... Пар њих је заболо и по 12 голда... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Јесте видели да је наш рудник дошао на 31% златне руде. Још 3 дана копања и пресушиће нам рудник! Бразил - 84% (рудник у Јужној Африци) Чиле - 78% (рудник у Аустралији) САД - 65% (рудник у Дистрикту Колумбија у дворишту Беле Куће) Пољска - 51% (рудник у Турској) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука