ПиП Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 @@Бели Раде, treba se pitati , dal je taj neko bi isto tako malodušan .... treba pročitati šta je ko napisao a sad ako ne to nije uvreda , onda ne znaš šta, pa samo sad i malodušni. treba malo realni da budemo, da ne ispadne samo administracija kriva, ako je poenta da dopustimo svakome da piskara sve i svašta i to ne samo jedan post , već više takvih, onda šta treba da radimo? kako će neko to gledati iz Crkve ako svakome sve dopustimo i za to treba da se zapistao! Lako je osuditi i banovati, a obraz ostaje večno! Има на овом форуму у појединим темама толико глупости да ће ти сваки парохијски свештеник рећи да то није пристојно ни за кућне разговоре а не за форум који носи префикс Православни. Треба обратити пажњу и на то. Искусни у Цркви можда неће на то обрћати пажњу али многи који овде дођу да би упознали православље какво мишљење ће стећи о истоме? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Пази ти то: не мрзи неког да се региструје, само да би већ у првом поусту на форуму могао да се разрачунава... Стварно интернет свашта трпи, стварно се многи трпају. Елем, ја ћу опет да исповедим глупост и да јавно кажем да не разумем одакле оволика хајка на овај сајт, и то од оних који се региструју на сајт који је готов, да би се некоме супростављали... Ако то није ћерање, шта је онда? Олабавите мало, бре људи, стварно сте сморили. Ко вас дира, ко вас чачка? Ако је ово место окупљања јеретика, кој' матраг тражите овде? Чачкате се. И лоше вам иде: нит се духовити, нит сте убедљиви. Жив пропас' - што кажу моји Моравци. Идите, солите памет некоме кога интересује шта мислите. Милан Ракић, Дејан and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Има на овом форуму у појединим темама толико глупости да ће ти сваки парохијски свештеник рећи да то није пристојно ни за кућне разговоре а не за форум који носи префикс Православни. Треба обратити пажњу и на то. Искусни у Цркви можда неће на то обрћати пажњу али многи који овде дођу да би упознали православље какво мишљење ће стећи о истоме? А у коју ти групу спадаш? Душебрижнике? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Молим јавни одговор и образложење! Mnogi su tvrdili da na ovom sajtu postoje dupli aršini, ja sam im razbio iluzije, jer na ovom sajtu postoje petodupli aršini. Nema istih pravila za sve, jer nisu svi ljudi isti. Pravilnik postoji, ali kao smernica a ne kao nešto što slepo sledimo. Neko nešto napiše a desi mu se, to je za toleranciju jer se desi svakom, ali kad neko dodje vrlo zlonameran onda za njega ne mogu da važe ista pravila kao i za ovog prvog. Što se tiče Zajrona, dobio sam prijavljenu poruku, pogledao šta je pisao, on mi se sam obratio i na fejsbuku tako da sam mu rastumačio ko je i šta je bio vladika Nikolaj , on je to prihvatio. I onako je sve one tekstove našao negde na internetu , nisu to ni njegove tvrrdnje. Što se tiče drugih teških teči, e pa dragi moj člane sajta PiP , imate opciju prijavi uredniku, pa bih vas molio da to dugme i koristite, ne možemo mi da ispratimo svaku poruku ovde na sajtu. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 А у коју ти групу спадаш? Душебрижнике? По твом наступу рекао би да си се мало ражљутио. Оно што сам написао у директној је вези са поруком на коју сам одговорио тако да не видим разлог за овакве наступе. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 По твом наступу рекао би да си се мало ражљутио. Оно што сам написао у директној је вези са поруком на коју сам одговорио тако да не видим разлог за овакве наступе. Нисам се разљутио. Ја не могу да се начудим. Али је лепо кад си душебрижник... Посаветујте ме, брате! Реците реч да бих се спасао! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Mnogi su tvrdili da na ovom sajtu postoje dupli aršini, ja sam im razbio iluzije, jer na ovom sajtu postoje petodupli aršini. Nema istih pravila za sve, jer nisu svi ljudi isti. Pravilnik postoji, ali kao smernica a ne kao nešto što slepo sledimo. Neko nešto napiše a desi mu se, to je za toleranciju jer se desi svakom, ali kad neko dodje vrlo zlonameran onda za njega ne mogu da važe ista pravila kao i za ovog prvog. Što se tiče Zajrona, dobio sam prijavljenu poruku, pogledao šta je pisao, on mi se sam obratio i na fejsbuku tako da sam mu rastumačio ko je i šta je bio vladika Nikolaj , on je to prihvatio. I onako je sve one tekstove našao negde na internetu , nisu to ni njegove tvrrdnje. Što se tiče drugih teških teči, e pa dragi moj člane sajta PiP , imate opciju prijavi uredniku, pa bih vas molio da to dugme i koristite, ne možemo mi da ispratimo svaku poruku ovde na sajtu. Како тебе рецимо да пријавим теби? О'ш ти себе одстранити? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 3, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Da ne spamujemo više, sve što nije jasno ima tema pitejte administratore i imate, kao što reče Dejan, opciju prijave i tu ste da odreagujete u pravo vreme kad zatreba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Mnogi su tvrdili da na ovom sajtu postoje dupli aršini, ja sam im razbio iluzije, jer na ovom sajtu postoje petodupli aršini. Nema istih pravila za sve, jer nisu svi ljudi isti. Pravilnik postoji, ali kao smernica a ne kao nešto što slepo sledimo. Neko nešto napiše a desi mu se, to je za toleranciju jer se desi svakom, ali kad neko dodje vrlo zlonameran onda za njega ne mogu da važe ista pravila kao i za ovog prvog. Što se tiče Zajrona, dobio sam prijavljenu poruku, pogledao šta je pisao, on mi se sam obratio i na fejsbuku tako da sam mu rastumačio ko je i šta je bio vladika Nikolaj , on je to prihvatio. I onako je sve one tekstove našao negde na internetu , nisu to ni njegove tvrrdnje. Što se tiče drugih teških teči, e pa dragi moj člane sajta PiP , imate opciju prijavi uredniku, pa bih vas molio da to dugme i koristite, ne možemo mi da ispratimo svaku poruku ovde na sajtu. Ja sam brate prijavio zajrona to mi je druga prijava u životu! Objasnio si ti njemu sve je to lepo i ok a ja te molim da nam zajron da i javno izvinjenje na temi. Svako dobro! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Svakako da je episkop Ignjatije mudar što dotičnog oca ne kažnjava niti ga stavlja pod zabranu činodejstva jer bi to od njega samo stvorilo novog super-heroja njemu sličnih... Simeon-man, uvek spreman da stupi u akciju - jer kada on pojede naforu, ne dešava se nikakva promena Александар Милојков and Anette је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Svakako da je episkop Ignjatije mudar što dotičnog oca ne kažnjava niti ga stavlja pod zabranu činodejstva jer bi to od njega samo stvorilo novog super-heroja njemu sličnih... Simeon-man, uvek spreman da stupi u akciju - jer kada on pojede naforu, ne dešava se nikakva promena Сада си ти испао паметан, колико ти банана поједеш да би постао супер херој??? Написао сам већ неколико пута свој став о овој теми и подржавам и једну и другу оријентацију. Не требају нам никакве поделе, мало нас је а поделе су велике. Мој став је био тврд као камен, мало сам попричао са неким са овог форума и увидео да ствари не изгледају тако црне а богами нису ни тако беле. Помака има, помак је евидентан, потребно је време... Ни најгорег непријатеља не називам погрдним именима какви су појединци изнели на рачун оца Симеона. Али појединци пре него што завире у туђе двориште могли би да погледају своје. Туђе мане су нам пред очима а наше су нам на леђима. nana је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 jedem isključivo suve šljive... slažem se ja sa tobom i evo najiskrenije ispovedam svoje grehe, zaista sam grešan - ne vidim sam kako to menja situaciju u vezi sa ocem Simeonom. Žalosno je što neko može po crkvi da vršlja i smirenje episkopa dovodi do krajnjih granica a kad se na to neko samo našali (Bog mi je svedok da pomenutog oca niti poznajem niti ga mrzim) dobije po njušci... Anette and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Žalosno je što neko može po crkvi da vršlja i smirenje episkopa dovodi do krajnjih granica a kad se na to neko samo našali (Bog mi je svedok da pomenutog oca niti poznajem niti ga mrzim) dobije po njušci... Па дирнуо си у светог гуруа. Јадранка-Дервента, w.a.mozart and Anette је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Има и онај велики бисер, када је отац Симеон покушао да критикује Православни богословски факултет. Па је онда замерио зашто се факултет зове "богословски" а не "теолошки" а студенти "богослови" а не "теолози". Ајд` сад ти њему докажи да су богословље и теологија, богослов и теолог потпуно истоветни изрази, с тим што је први словенског а други грчког порекла. Одвали човек овакву глупост око баналних ствари и онда он треба да суди о високој теологији, предавањима професора на ПБФ-у, теологији најугледнијих православних теолога,... Страва и ужас. Гадно је када се знање надима, али још је горе кад се незналачка шупљина надује. Manastir Bradaca and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Има и онај велики бисер, када је отац Симеон покушао да критикује Православни богословски факултет. Па је онда замерио зашто се факултет зове "богословски" а не "теолошки" а студенти "богослови" а не "теолози". Ајд` сад ти њему докажи да су богословље и теологија, богослов и теолог потпуно истоветни изрази, с тим што је први словенског а други грчког порекла. Одвали човек овакву глупост око баналних ствари и онда он треба да суди о високој теологији, предавањима професора на ПБФ-у, теологији најугледнијих православних теолога,... Страва и ужас. Гадно је када се знање надима, али још је горе кад се незналачка шупљина надује. Чек, чек, мислиш отац преферира хеленизме? Па добро, то је онако...високо теолошки.. Данаске ма колико мудро зборио - ако не срочиш коју по грчки (него само по нашки) и ниси неки теолог...(него само богослов ) Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука