Raymond Red Reddington Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Званични став епископа није догмат. Ми нисмо паписти. наравно...али за комуникацију према мирјанима јесте... можеш да мислиш шта ти воља...али мораш да као Хришћанин сушаш свога Епископа... посебно курија..мора да буде послушна... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 а ово није јерес... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Ovo nije pravoslavni sveštenik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Ovo nije pravoslavni sveštenik Него? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Него? To je katolički sveštenik istočnog obreda, odnosno grkokatolički, obzirom da su Templari pod zaštitom nekog grkokatoličkog patrijarha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 To je katolički sveštenik istočnog obreda, odnosno grkokatolički, obzirom da Templari su pod zaštitom nekog grkokatoličkog patrijarha. Јел..стварно знаш свештеника..или онако причаш.. Видим да су и у соко граду били...јел и он гркокатолички манастир? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Zaista je čudan svet...Nikada mi nije jasno bilo, niti će mi ikad jasno biti do kad će ljudi videti "prljavštinu" u tuđoj kući, a u svojoj ne vide..Do kad će kritikovati drugog, a sebe ne vide, do kad će komentarisati svakog, a sebe nece. Možda kad se ljudi budu okrenuli sebi, i prvo videli sebe ( i postali samokritični) verovatno će tada manje zboriti o drugima. Ko sam ja da komentarišem o sveštenim licima??? Niko.Obična mirjanka i nemam prava na to! Ko bi se molio za nas grešnike, ako nije monaha i sveštenika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Zaista je čudan svet...Nikada mi nije jasno bilo, niti će mi ikad jasno biti do kad će ljudi videti "prljavštinu" u tuđoj kući, a u svojoj ne vide..Do kad će kritikovati drugog, a sebe ne vide, do kad će komentarisati svakog, a sebe nece. Možda kad se ljudi budu okrenuli sebi, i prvo videli sebe ( i postali samokritični) verovatno će tada manje zboriti o drugima. Ko sam ja da komentarišem o sveštenim licima??? Niko.Obična mirjanka i nemam prava na to! Ko bi se molio za nas grešnike, ako nije monaha i sveštenika. Такви су Темплари.. све би чистили.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Јел..стварно знаш свештеника..или онако причаш.. Видим да су и у соко граду били...јел и он гркокатолички манастир? Idi na Templarske zvanične straanice pa vidi ko im je duhovni zaštitnik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Idi na Templarske zvanične straanice pa vidi ko im je duhovni zaštitnik. Ја сам стари темплар... Господ Христ је наш заштитник.. Него питам за ове примере у Србији...јел знаш тачно..или онако... ја знам ко је тај Свештеник..па питам тебе леј знаш... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Zaista je čudan svet...Nikada mi nije jasno bilo, niti će mi ikad jasno biti do kad će ljudi videti "prljavštinu" u tuđoj kući, a u svojoj ne vide..Do kad će kritikovati drugog, a sebe ne vide, do kad će komentarisati svakog, a sebe nece. Možda kad se ljudi budu okrenuli sebi, i prvo videli sebe ( i postali samokritični) verovatno će tada manje zboriti o drugima. Ko sam ja da komentarišem o sveštenim licima??? Niko.Obična mirjanka i nemam prava na to! Ko bi se molio za nas grešnike, ako nije monaha i sveštenika. Iz čega zaključujemo da smo mi mirjani jedna oblikovana organska masa, bez svesti, savesti , pameti i bilo kakve duhovne snage, koji poziramo po crkvama i dajemo pare?? Kakvo god da je stanje u našoj crkvi i kakvi god da su sveštenici, dobri ili loši, mi smo krivi za to, naročito sa ovakvim razmišljanjima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Нико се неће усрећити ако говори о другоме који је много тога урадио да саблазни људе који су дошли да слушају такве приче. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Јел..стварно знаш свештеника..или онако причаш.. Видим да су и у соко граду били...јел и он гркокатолички манастир? Kakve to ima veze gde su bili, manastiri su otvoreni za svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Ја сам стари темплар... Господ Христ је наш заштитник.. Него питам за ове примере у Србији...јел знаш тачно..или онако... ја знам ко је тај Свештеник..па питам тебе леј знаш... ne znam koji je, koji je? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 можеш да мислиш шта ти воља...али мораш да као Хришћанин сушаш свога Епископа... посебно курија..мора да буде послушна... Одлично. Иди реци то оцу Симеону, јер он има проблем са тим. Он је, без благослова и одобрења свог епископа, ишао тада у Смедерево и држао те трибине где је олајавао друге (митрополите, епископе,...). Он је тај који је бунио народ у Браничевској епархији да не иду на некакве "новотарске литургије", да не примају свештенике у кућу, да одбијају Свете Тајне... Он је тај који, нажалост, није успео да савлада свој секташки дух који је изградио у секти Пентикосталаца којој је некада припадао. Нажалост, ментално је још увек тамо. Milan Nikolic, Дејан and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука