Милан Ракић Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Meni još trnu prsti od mog katihete А то у Бајчетини од 1959-1967 била веронаука? Каква безочна лаж... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Pokušavao sam da izjavu nadjem na nekom snimku na netu ali je nema. Ali to je bila njegova izjava, upamtio sam je veoma dobro, čak nije rekao da mu trnu prsti od veroučitelja nego je rekao baš tim rečima od katihete. Možda je išao na veronauku pri crkvi. Ona je ukinuta u školi 1951, ali nije bila zabranjena u parohijskom domu. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Ne bi ti bio Dragi a da ne prekršiš dogovor. Rekli smo - ne pominjite ime. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Шта мислите о враћању веронауке? Кркобабић: ”Сећам се добро оних времена када су живели и проповедали апостоли. Тада нису држали веронауку у школи, па зашто би онда данас?” Нифада, Јадранка-Дервента, Срђан Ранђеловић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 10 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Sve mi ovo lici na onaj njihov urlik: SPC nam oduzima gradjansko ljudsko i elementarno pravo na praznoslovlja!! da nie zalost nasmejao bi se R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Možda je išao na veronauku pri crkvi. Ona je ukinuta u školi 1951, ali nije bila zabranjena u parohijskom domu. Просто не могу да замислим бајчетинског проту који малог Томицу прозива да одговара, нпр. Символ вере, овај погреши, а прота пацку, а овај опет погреши, а прота га ћушне по глави... К`о Ћопићев учитељ Паприка... Срђан Ранђеловић, DankaM and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Vuk Draskovic lol, on mi je primer da o coveku ne treba suditi po spoljasnjosti, jer izgleda prilicno ozbiljno i naocito, a ustvari ne zna ni sam sta lupeta, tragikomicna pojava antics, gandalf, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Шта да се ради кад је еволуциониста. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Crveni Baron, Срђан Ранђеловић and Јанко је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 А то у Бајчетини од 1959-1967 била веронаука? Каква безочна лаж... Били су часови. Одржавали су се у школама. Мислим да се тадашња веронаука звала Марксизам. А било је и за напредније ученике у просторијама бајчетинске КПЈ. Милан Ракић, Manolis, Благовесник and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 ,,... pa joj se većom (lukavijom?) aktivnošću mora i suprotstaviti!" DYNABLASTER, moze da ti izgleda da lupeta i ne zna sta govori, ali samo ako mislis da je dotični bio iskren tokom devedesetih.Medjutim, ono sto je radio tokom tih deset godina je bilo najgore moguce licemerstvo u cilju najlukavijeg sprovodjenja onoga sto je nekada savetovao - moramo im se većom aktivnošću suprostaviti ( a kome: Svetom Savi i Srbima, kako kaže: nekakvoj velikoj Srbiji, te posprdno - uskoj Srbiji, SPC i sl... ) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Проблем са нашим политичарима је што су они толико заостали да мисле да су тековине Француске револуције и даље нешто најбоље и најнапредније. Из тих ставова произилази њихова патолошка нетрпељивост према Цркви. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 @ Velja daleko od toga da branim Vuka Draskovica; stavise on koliko znam svoju komunisticku proslost ne krije; samo imam alergiju kada neko citira to smece od novina. Za razliku od Vuka; Seselj naprimer zestoko krije svoju komunisticku istoriju. U Beograd je svojevremeno dosao kao kadar DB; a svima je poznato da je postao doktor tako sto je napisao hvalospev disertaciju o Titu i komunizmu i onda plasio clanove komisije da ako im se ne svidja njegova disertacija to znaci da su protiv Tita i komunizma. Komunisti su inace bili i Nikolic, Radovan Karadzic , Dodik... Koliko znam jedina antikomunistkinja od svih srpskih politicara ikada je bila Biljana Plavsic. neka me neko ispravi ako gresim. Tvoj Kostunica nije bio nikada clan partije pa ti ni on ne valja. Bolji ti je Draskovic ... Благовесник and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 DYNABLASTER, moze da ti izgleda da lupeta i ne zna sta govori, ali samo ako mislis da je dotični bio iskren tokom devedesetih. Medjutim, ono sto je radio tokom tih deset godina je bilo najgore moguce licemerstvo u cilju najlukavijeg sprovodjenja onoga sto je nekada savetovao - moramo im se većom aktivnošću suprostaviti ( a kome: Svetom Savi i Srbima, kako kaže: nekakvoj velikoj Srbiji, te posprdno - uskoj Srbiji, SPC i sl... ) Када сам први пут чуо од његових блиских сарадника зашто је онако мршав, престао сам да размишљам о конзистентности његових политичких изјава... Уосталом, уметничке душе тешко преживљавају велике унутрашње ломове (а куд ћеш већег лома у Србији него да од партизана постанеш четник, то је горе него од звездаша партизановац и обрнуто ), и зато је већина њих редовни посетилац мушких сигурних кућа (читај кафана), али неки требају и нешто јаче... Прочитај свој пост који сам цитирао, па размисли који тип проблема треба да има човек да би га овако зелено описао... И можда размишљање о његовој и Чединој компатибилности добије другачију конотацију осим политичке... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Одмах сам сконтао ко је у питању, Гугл је послужио само као потврда "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2018 Потомак ратног злочинца https://www.srbijadanas.net/potomak-ratnog-zlocinca-otac-vuka-draskovica-vidak-komandovao-partizanskom-jedinicom-koja-je-streljala-25-000-dece-iz-sumadije/ ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука