Дејан Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 To ti je ono sto danas ne mozes da nadjes није истина... DYNABLASTER, YOKA, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Нажалост,реалност је другачија, развода је све више,а сигурне куће све пуније...преобраћање је само у домену изузетно духовно јаких и оних којих се безпоговорно уздају у Господа... Господ никада не даје искушење веће него што човек може да савлада или ако је Господ са нама ко може бити против нас. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 mi sami protiv sebe muzicki intermezzo Зосима је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 драги моји, могу вам рећи да сам уживала читајући ових 5 страна које сте исписали од како сам поставила тему....морам рећи да сам знала да ће бити веома занимљиво, зато сам је и отворила....а такође и знам да су овакве теме посећеније од неких''других''..... :10900: изволите, наставите.... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 драги моји, могу вам рећи да сам уживала читајући ових 5 страна које сте исписали од како сам поставила тему....морам рећи да сам знала да ће бити веома занимљиво, зато сам је и отворила....а такође и знам да су овакве теме посећеније од неких''других''..... :10900: изволите, наставите.... i koja je dijagnoza Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 i koja je dijagnoza још мало ћу сачекати са изјашњавањем.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 evo da razjasnimo Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Čak i kad shvatite da ste u vezi s "Gosp. Pogrešnim", niste sigurni kako da raskinete Neke žene znaju da prepoznaju da su naletele na pogrešnog muškarca, izađu iz te veze i krenu dalje. Međutim, postoje i žene koje se u takvim vezama zadržavaju mnogo duže nego što je to pametno ili čak zdravo. Moguće je da vi ostajete u takvim vezama predugo zbog toga što ne znate kako da raskinete s njim. Za početak morate shvatiti da vama nije potreban partnerov pristanak ili dopuštenje – poštujte se dovoljno da znate da vam je vaše sopstveno nezadovoljstvo dovoljan razlog da raskinete. Odlučite se šta morate da mu kažete i dostojanstveno idite od njega. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Занимљиво да ниједно женско са форума, не узима учешћа у овој теми,мада је тема усмерена ка њима... Уствари кад мало размислим,жене све мање учествују на овом форуму,а и све их мање има... (вероватно што на форуму има мањак лоших мушкараца ) Бојан Сарачевић and zuti car је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Ne želite da budete sami Ponekad žene privlače i pristaju na veze s pogrešnim muškarcima zbog toga što prebrzo skaču u novu vezu... i ponovo u novu vezu... i tako jednu za drugom. Znate... zaista je u redu biti singl neko vreme. U stvari, to je poželjno jer ćete tako imati vremena da razmislite o prošloj vezi, o dobrim i negativnim stvarima, naučićete više o sebi, o tome šta želite i šta vam je potrebno, zalečiti rane, i naučiti da cenite lepotu vašeg života sa ili bez partnera u njemu. Drugim rečima biti singl vam omogućava da odaberete da budete s nekim ko odgovara pažljivo odabranim kriterijumima vaših želja i potreba...umesto da pristanete na vezu s bilo kim, samo zato jer je to prva osoba koja vam se nabacivala nakon vašeg poslednjeg raskida. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Verujete da je moguće pogrešnog muškarca pretvoriti u pravog Možda patite od kompleksa spasiteljke. Možda vam je potreban neko koga ćete "popraviti". Možda ste naivni. A možda ste samo optimistični. I iako je moguće da se neko promeni u bolju i zdraviju osobu, to nije verovatno ako ta osoba sama ne želi promenu. A male su šanse da će on hteti da se promeni samo zato što vi to tako želite i kažete, uostalom on tako već godinama funkcioniše i njemu je savršeno dobro. Pokušavati da promenite Gospodina Pogrešnog u Gospodina Pravog je recept za mnogo frustracije. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Vi privlačite takve tipove, zato jer vas takvi tipovi privlače Više vam se sviđaju "loši" momci? Moguće je da vas privlači uvek pogrešan tip muškaraca zbog toga što vi podsvesno pokušavate da "popravite" prošlu propalu vezu ili zato što je vaš otac imao slične karakteristike. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Из личног искуства, тј. мени се лично у животу десило да сам се удала за момка који се свидео и мојој мами. Био је пажљив, даровао цвеће у свим приликама, врцао од романтике и некако је био сав слаткаст, културан, допадљив. Ишао је са мном чак и на концерте озбиљне музике!!! Међутим, истина је тек изашла на видело када је дошла на свет принова. Рођење детета је за мене нешто најлепше на свету, али у овом случају само за мене. Почео је прво да касни кући са посла а онда и да не долази баш сваки дан, а и кад дође бивао је под дејством свега и свачега. итд, итд. Бајка се претворила у пакао... Брак се брзо распао и годинама сам имала горак укус у устима.Када ти неко прича овакву причу, ти једноставно можеш да је замислиш али не и баш да је у потпуности доживиш, али када ти се деси, ух , то је тешко, претешко. И тако годинама сам зазирала од таквих лукавих и препредених људи... Међутим, једног дана сам упознала човека који је својом појавом скретао пажњу. Врло груба појава, крупан, незграпан... али деца су га обожавала. То ми је скренуло пажњу на ту особу. Нађох да има неки топао поглед, хм... високо образован...хм...иде у цркву ! Е ту сам већ била до пола готова. Али за њим је ишао и лош глас, воли да пије а кад пије он и бије... Време пролази... и ево, ту смо. Двоје деце, купили стару кућу на периферији, још мало нам фали да завршимо рестаурацију, радили смо заједно на истраживањима средњовековног сликарства Византије, Србије, Косова ... Много ствари сам научила уз њега и од њега. Велики ми је ослонац. И тако се код мене десило да назови "лош" момак је доживео преобраћење у доброг, хахаах, није тачно... он је био добар човек од увек, само га је тежак живот и горка искуства натерала да мало лута... Наша љубав је залечила ране и донела многе дарове drlove Лидија Миленковић, Ћириличар, Јелина and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Занимљиво да ниједно женско са форума, не узима учешћа у овој теми да, то и мене чуди.... Уствари кад мало размислим,жене све мање учествују на овом форуму,а и све их мање има па није баш тако....можда је фора у томе што женски чланови форума учествују на озбиљнијим темама.... YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука