Justin Waters Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Ево да подијелим са заинтересованим неке књиге које нећу користити, а штета је да код мене стоје на полици и скупљају прашину. Раније сам толико тога накуповао да сам превршио сваку мјеру, а мало тога сам прочитао. Тако да сада сувишак желим да подијелим са онима којма ће ове књиге значити да иха имају. Има их мало више, па сад да не пишем о свакој, усликао сам сваку понаособ па ко жели да погледа. Имам и мали милион неких књижица кратких штива, а то ћу све ставити као бонус на оне главне. Ово је најприје да видимо ко би шта желио, дакле да некако видим како да се распореде књиге. Пошто сам у БиХ, ако се неко из Србије јави, онда је најбоља опција да пошаљем аутобусом у један град гдје има чланова форума, па онда одатле да се даље редистрибуише, ако из Бања Луке нема аутобус директно за мјесто у коме живи неко ко одабере књигу. Жедни, JESSY, Rašo and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Јустинијане, свака част! .....све су то добре књиге...... .mense. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Најбоље је да они који размишљају о монаштву добију ове монашке књиге уједно и молитвенике уз њих. Такођер и Љестивца је за њих. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Могли бисмо да направимо неку врсту наградне игре те да књиге дођу заиста у праве руке, у смислу да се неко потруди да их добије. Зорица Бубало, Срђан Ранђеловић, Sneza Dj. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Такођер имам иконе које бих желио некоме дати ко ће их одмах користити. Мени скупљају прашину, или да их држим у неком сандуку нема смисла. Ја сам одсутан ко зна до кад, и не знам тачно када ћу и да ли ћу имати свој дом у коме ћу моћи саставити триптих. Нису то сад неке вриједне иконе, репродуктивна копија, али опет освештане су и као такве вриједне у другом смислу. Ако би неко желио направити триптих, свој молитвени кутак, њему ће бити одличне. Дакле сљедеће иконе, А4 формат. Богородица Господ Исус Христос (Хиландарски Пантократор) Св.Никола Св.Сава Преображење Господње Улазак Господа Исуса Христа у Јерусалим, Цвети. Зидни крст Заборавио сам да напоменем горе око књига. Ако се јави потенцијални монах, добиће монашку бројаницу и крст са сталком. Ignjatije, JESSY, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Књиге светог Игњатија, су фантастичне... Недавно сам позајмио од пријатеља и прочитао Аскетске огледе. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Немој да неко оклијева . Уосталом, ако се нико не јави, књиге, иконе, крст и бројаницу ће добити о.Иван у Крушевац, па нека онда он расподијели то својим парохијанима. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
virtuelni Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Poslao sam vam pp , zainteresovan sam za knjige , naravno sa spiskom ono sto imam u kolekciji bih mozda ja poklonio kome mislim da je potrebno a u realnoj mjeri bih Vas obestetio ! s postovanjem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Да, то сам заборавио да напишем, да ће се књиге подијелити у неком омјеру тако да што више људи добије. Шта те интересује, па да видимо на који начин се шта може упарити? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
virtuelni Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Encikopedija pravoslavnog duhovnog života Sv I , Molitvenik i Psaltir i Hilandarski molitvenik!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Мисли о молитви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Asketski ogledi, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Мисли о молитви. Može, zabilježeno. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Asketski ogledi, Zabilježeno, prvi drugi i treći dio . Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Encikopedija pravoslavnog duhovnog života Sv I , Molitvenik i Psaltir i Hilandarski molitvenik!!!! Neka ostane samo na jednom molitveniku. Dakle enciklopedija pravoslavnog duhovnog života, i prvi ili drugi molitvenik? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука