Arsenija Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Dakle za gdjicu Laru i njenu moc razumjevanja, nije dizajniran vec evoluira Naravno da se čovek menja u skladu sa uslovima života,načinom ishrane,mestom na kome živi,i jeste,to je evolucija.Menja se čovek,ali je naš život prekratak da vidimo preobražaj u čoveka sa 20 umesto 32 zuba. Broj zuba se smanjuje,ljudi se drugačije hrane za razliku od njihovih pra,pra predaka i to je evolucija.Dakle,evolucija postoji,to niko ne negira,isuviše je neinteligentno reći da ona ne postoji. Mada,to da je čovek nastao od koacetvata i da je nekako evoluirala duša i sve emocije i da je atom toliko pametan,da prevazilazi našu moć razumevanja,e pa za to je moja moć razumevanja nemaćna da prihvati evaluciju kao izvor života. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ja ne vidim nikakav propust na sebi... :P Subjektivna si i mozda ti je nesto promaklo, daj der taj avatar malo krupnije da objektivno osmotrim. Juan Valdez, Avocado, grigorije22 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Valjda da spreči ulazak u organizam mikroba, virusa i bakterija. A koja je uloga bradavica kod muškarca ? Bradavice imamo jer smo svi bili zenskog pola prvih par nedelja zivota. http://indianapublicmedia.org/amomentofscience/male-nipples-why/ пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Mada,to da je čovek nastao od koacetvata i da je nekako evoluirala duša i sve emocije i da je atom toliko pametan,da prevazilazi našu moć razumevanja,e pa za to je moja moć razumevanja nemaćna da prihvati evaluciju kao izvor života. mozda treba malo da pogledas teoriju evolucije... ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука