Jump to content

Највећи пропусти на људском телу

Препоручена порука

Dakle za gdjicu Laru i njenu moc razumjevanja, nije dizajniran vec evoluira

Naravno da se čovek menja u skladu sa uslovima života,načinom ishrane,mestom na kome živi,i jeste,to je evolucija.Menja se čovek,ali je naš život prekratak da vidimo preobražaj u čoveka sa 20 umesto 32 zuba.

Broj zuba se smanjuje,ljudi se drugačije hrane za razliku od njihovih pra,pra predaka i to je evolucija.Dakle,evolucija postoji,to niko ne negira,isuviše je neinteligentno reći da ona ne postoji.

Mada,to da je čovek nastao od koacetvata i da je nekako evoluirala duša i sve emocije i da je atom toliko pametan,da prevazilazi našu moć razumevanja,e pa za to je moja moć razumevanja  nemaćna da prihvati evaluciju kao izvor života.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ja ne vidim nikakav propust na sebi... :P

Subjektivna si i mozda ti je nesto promaklo, daj der taj avatar malo krupnije da objektivno osmotrim.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Valjda da spreči ulazak u organizam mikroba, virusa i bakterija.

A koja je uloga bradavica kod muškarca ?

Bradavice imamo jer smo svi bili zenskog pola prvih par nedelja zivota.

http://indianapublicmedia.org/amomentofscience/male-nipples-why/

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Mada,to da je čovek nastao od koacetvata i da je nekako evoluirala duša i sve emocije i da je atom toliko pametan,da prevazilazi našu moć razumevanja,e pa za to je moja moć razumevanja nemaćna da prihvati evaluciju kao izvor života.

mozda treba malo da pogledas teoriju evolucije... ;-)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...