Crveni Baron Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Imaš životinje koje imaju oči sa strane, ne napred na glave nego levo i desno OK to ... ali zamisli probleme ljudi u pustinji .. i zivotinja ... kada krene pustinjska oluja ... pesak u ocima pa bile spreda ili straga, svejedno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 OK to ... ali zamisli probleme ljudi u pustinji .. i zivotinja ... kada krene pustinjska oluja ... pesak u ocima pa bile spreda ili straga, svejedno ... Ako si čovek stavi neke naočare, a neke životinje imaju "prirodne naočare", ako žive na takvim mestima Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ako si čovek stavi neke naočare, a neke životinje imaju "prirodne naočare", ako žive na takvim mestima Pa dobro, pricamo o nedostacima ... mogu da se stave i za starcku dalekovidost naocare ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 A evo kako izgledaju pokusaji da se ti `` propusti`` oklone. Rucni rad britanskih ``naucnika`` koji nipodastavaju Bozije stvaralacko savrsenstvo i igraju se svojim `` stvaralastvom``. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Heheh, kakve veze ove slike imaju sa britanskim naucnicima? Jesi ti stvarno mislio da su ovo neki izrodi genetskog inzenjeringa? Ovo su skulpture koje proizvodi izvjesna http://www.patriciapiccinini.net Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ovde sam naleteo na te slike: http://katanixis.blogspot.no/2012/12/150.html U tekstu se govori da je po britanskim laboratorijama pronadjeno 155 ovakvih i slicnih kreatura a sve dok su pravljeni pokusaji da se genetski otklone pojedine bolesti ili pojedini organi unaprede. Nadjeni su u laboratorijama univerziteta: King College,Newcastle i Warwick. A klupko je pocelo da se odmotava kada je Lord Alton ( David Patrick Paul Alton) postavio pitanje o tim istrazivanjima u skupstini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ovde sam naleteo na te slike: http://katanixis.blogspot.no/2012/12/150.html U tekstu se govori da je po britanskim laboratorijama pronadjeno 155 ovakvih i slicnih kreatura a sve dok su pravljeni pokusaji da se genetski otklone pojedine bolesti ili pojedini organi unaprede. Nadjeni su u laboratorijama univerziteta: King College,Newcastle i Warwick. A klupko je pocelo da se odmotava kada je Lord Alton ( David Patrick Paul Alton) postavio pitanje o tim istrazivanjima u skupstini. Ne tripuj se... ovo su skulpture... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ovde sam naleteo na te slike: http://katanixis.blogspot.no/2012/12/150.html U tekstu se govori da je po britanskim laboratorijama pronadjeno 155 ovakvih i slicnih kreatura a sve dok su pravljeni pokusaji da se genetski otklone pojedine bolesti ili pojedini organi unaprede. Nadjeni su u laboratorijama univerziteta: King College,Newcastle i Warwick. A klupko je pocelo da se odmotava kada je Lord Alton ( David Patrick Paul Alton) postavio pitanje o tim istrazivanjima u skupstini. Nesto nece da mi otvori sajt slabo radi 3G. Pretpostavljam da je neki zilotski, ne citaj takve sajtove. Makar i ne bili zilotski, a bili u nekom fazonu teorije zavjere i raskrinkavanja novog svejtskog poretka, sve je to falicno. Takvi izvori obicno ne raspolazu nikakavim informacijama osim prenesenih rekla kazala. Stetni su jako i smucuju. Evo ti ove cupakabrice na drugoj slici iz malo druge perspektive Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ljudsko tijelo nije savrseno. Savrsenost je relativna stvar, prema tome vrednovanje tijela u tom pravacu nema smisla. Sa druge strane ne vezano za to jel si savrseno ili ne, cinjenica je da ljudsko tijelo ima mnogo nedostataka. Ja mislim da je ljudsko telo zaista predivno!!!!!!!Da odlično funkcioniše s obzirom na njegovu gradju koja možda i nije savršena,pošto je predvidjeno da starimo i umiremo . Mislim da nas Bog mnogo voli kad nas je baš ovakve stvorio.Na sve je mislio,samo da čoveku bude dobro u njegovoj rodjenoj koži. Crveni Baron and grigorije22 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Pa razlikujemo ih... jedni se nalaze u fosilnom zapisu a drugi samo u pričama... Да. У фосилном запису се види да је клима некада била другачија и много бујнија. Елем, ови тзв. пропусти не морају да значе да је човек створен несавршен. Шта то савршен уопште и значи ? Само Хришћанство учи да је једино Бог савршен и да у Њему јединоме нема промена. У извештају о Стварању се каже да је творевина ствовера "добро веома", а не савршена. У самом том извештају се спомиње и промена твари након пада, као и након Потопа. Немогу се неке аномалије у природи користити као аргумент против Божијег стварања из Библије. И када се буквалистички гледа на Стварање, оно само говори о негативним променама у творевини. Када смо ми и свет око нас по Божијој вољи онда те аномалије или пропусти уопште не морају имати негативан ефекат. Здрава храна и хигијена усне дупље и зуба уништава бактерије. Без напада од стране животиња и људи, и пажљивим кретањем неће бити повређене очи. Без превилког кретања и рада нећемо оштети хрскавицу. Без повреда нема бола... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Da su zubi ukorenjeni u tvrdo tkivo to uopste ne bi stvaralo nikakve bolove, jer bolovi dolaze od zivcanih aktivnosti a ne od pritiska. Dobro.Kosti su inervisane,kad je slomiš boli samo tako.A da su zubi recimo u alveolarnom grebenu,pod pritiskom bi pukla vilica i ode hrana iz usne u nosnu duplju,a odatle u pluća i tu bi bio kraj.....Da ne dužim više nije mi to cilj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ja mislim da je ljudsko telo zaista predivno!!!!!!!Da odlično funkcioniše s obzirom na njegovu gradju koja možda i nije savršena,pošto je predvidjeno da starimo i umiremo . Mislim da nas Bog mnogo voli kad nas je baš ovakve stvorio.Na sve je mislio,samo da čoveku bude dobro u njegovoj rodjenoj koži. Gresis sestro, vidis sta kazu strucnjaci, ic ne valjamo. Imamo cak i previse zuba ... moja pokojna baba Jela je izgleda meni odmakla bila u evoluciji ... ostalo jok 5 zuba u glavi ... kakvi crni umnjaci, samo su joj smetali ... grigorije22 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ja mislim da je ljudsko telo zaista predivno!!!!!!!Da odlično funkcioniše s obzirom na njegovu gradju koja možda i nije savršena,pošto je predvidjeno da starimo i umiremo . Mislim da nas Bog mnogo voli kad nas je baš ovakve stvorio.Na sve je mislio,samo da čoveku bude dobro u njegovoj rodjenoj koži. Predivno i savrseno su dve razlicite stvari. Predivno je stvar licne percepcije ne mora imati nikakve veze sa funkcionalnoscu, dok savrsenstvo moze biti atribut koji u sebi nosi i pojam funkcionalnosti. Ljudsko tijelo je dobra masina, fabrika, korporacija celija koje obavljaju svoj posao, ali nije savrseno, moglo bi biti funkcionalnije. Ne rastu nam novi udovi, ni novi zubi, sto bi bilo mnogo potrebnije od recimo kose koja stalno raste. Kanal za disanje i gutanje na jednom dijelu imaju zajednicki kanal sto moze dovesti do gusenja usljed hrane, Moze doci do zacepljenja krvnih sudova u starosnom dobu, zivotni vijek je vrlo kratak bez medicinske njege itd..Citav organizam je takav i funkcionise na takvom principu, haosu, da postoji milion malih mogucnosti da dodje do neke greske koja moze dovesti do fatalnih posljedica. Ovi nedostaci pokazuju da ljudski organizam nije inteligentno dizajniran, buduci da u njemu rade zakoni istovjetni onim u prirodi oko njega, a obrazci i seme kojima se moze nesto opisati matematicki u ljudskom organizmu istovjetni su onim u prirodi. Ona misao da smo mi dio prirode uopste nije daleko od istine, cak stavise potpuna je istina. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Gresis sestro, vidis sta kazu strucnjaci, ic ne valjamo. Imamo cak i previse zuba ... moja pokojna baba Jela je izgleda meni odmakla bila u evoluciji ... ostalo jok 5 zuba u glavi ... kakvi crni umnjaci, samo su joj smetali ... Ako si ti strucnjak, onda mozda da objasnis zbog cega nam trebaju umnjaci i zasto kasne sa izrastanjem u odnosu na ostale zube? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Predivno i savrseno su dve razlicite stvari. Predivno je stvar licne percepcije ne mora imati nikakve veze sa funkcionalnoscu, dok savrsenstvo moze biti atribut koji u sebi nosi i pojam funkcionalnosti. Ljudsko tijelo je dobra masina, fabrika, korporacija celija koje obavljaju svoj posao, ali nije savrseno, moglo bi biti funkcionalnije. Ne rastu nam novi udovi, ni novi zubi, sto bi bilo mnogo potrebnije od recimo kose koja stalno raste. Kanal za disanje i gutanje na jednom dijelu imaju zajednicki kanal sto moze dovesti do gusenja usljed hrane, Moze doci do zacepljenja krvnih sudova u starosnom dobu, zivotni vijek je vrlo kratak bez medicinske njege itd..Citav organizam je takav i funkcionise na takvom principu, haosu, da postoji milion malih mogucnosti da dodje do neke greske koja moze dovesti do fatalnih posljedica. Ovi nedostaci pokazuju da ljudski organizam nije inteligentno dizajniran, buduci da u njemu rade zakoni istovjetni onim u prirodi oko njega, a obrazci i seme kojima se moze nesto opisati matematicki u ljudskom organizmu istovjetni su onim u prirodi. Ona misao da smo mi dio prirode uopste nije daleko od istine, cak stavise potpuna je istina. A ko kaze da je "dizajner" zeleo da stvori "savrsenog" coveka? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука