RYLAH Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Ево сад сам чуо ову победничку, остале ме мрзи да слушам. Ретардирана крајње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Ma katstrofa ...jo$ pocinju vesti prvom informacijom ko je pobedio ..na ..na..ovom .. RTSovom izbljuvku od festivala .. Uz opasku.. ... --Sa jednog telefona moglo je da se glasa SAMO pet puta.. degenerija .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 5, 2013 Пријави Подели Написано Март 5, 2013 smej.gif smej.gif smej.gif Милан Ракић, RYLAH, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 5, 2013 Пријави Подели Написано Март 5, 2013 Ово је усавршио кад је био Бреговић Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Mirna, Nevena i Sara, su upravo nastupile na Evroviziji, u polufinalu. Na redu je glasanje. Pomolimo se da prođu dalje, zato što je to dobro za našu zemlju. Bile su mi nekako njanjavo obučene u "Alisa u zemlji čuda" fazonu, i to mi se nije dopalo, ali su devojke sjajne i harizmatične, tako da se nadam da će i to biti dovoljno da uđu u finale. Hajdemo "Moje 3" ŽRU i Srbija su uz vas. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 E ajde samo vi meni javite koje su dobre pesme (ako ih ima) da poslušam, da ne gledam/slušam celu Evroviziju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Биљана and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 E ajde samo vi meni javite koje su dobre pesme (ako ih ima) da poslušam, da ne gledam/slušam celu Evroviziju Ево, добра пјесма је ова http://youtu.be/TZCBUSBkunc Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 НИ Србија, ни Хрватска, ни Црна Гора, ни Словенија се нису пласирале у финале! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 НИ Србија, ни Хрватска, ни Црна Гора, ни Словенија се нису пласирале у финале! Управо си ми упропастила вече, а вероватно и наредни дан. Надам се да си сада срећна! Док будем гледао финале, плакаћу... Биљана and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Pukli smo. Nismo bili dovoljno jaki sa molitvom Ovo je veliki poraz. Ispasti pre finalne večeri. Još jednom Srbija ulazi u podrum najprestižnijeg evropskog pevačkog takmičenja. Još jadikovanja i optuživanja "zašto" i "kako".. "ukrali su nam pobedu" i sl. Suština je da je ovo bila dobra pesma, i da je ovo bila dobra grupa, ali da nije bila dobra pozadina. Trećepozivci su izgubili ovu bitku. Nevena, Mirna, Saro, ovo nije vaš poraz. Mi vas i dalje volimo i nadamo se vašim uspesima, kako u zajedničkim nastupima, tako i solo. Bog vam bio u pomoći i blagoslovene bile. Vi ste ponos Srbije. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Управо си ми упропастила вече, а вероватно и наредни дан. Надам се да си сада срећна! Док будем гледао финале, плакаћу... Да сам знала да ће то толико утицати на тебе, била бих много блажа! :laugh: :laugh: :laugh: Како сад да се искупим??? Како??? Може pivo !!? :laugh: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Nego meni nije jasno kako smo pored Slovenaca, Crnogoraca i Hrvata uspeli da izgubimo uvek smo jedni drugima, barem je tako bilo kad sam zadnji put gledao, a da budem iskren beše to davno. Ali pretpostavljam da se nije promenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Хвала Богу да се Србија није квалификовала са овим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Haha! Turska je unapred odkazala.. Dakle, nema ni Turske. I Bosna je isto odkazala... Why? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука