Jump to content

Beovizija 2013. na ŽRU

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma katstrofa ...jo$ pocinju vesti prvom informacijom ko je pobedio ..na ..na..ovom .. RTSovom izbljuvku od festivala .. 

Uz opasku..   ... --Sa jednog telefona moglo je da se glasa SAMO pet puta..            degenerija

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Mirna, Nevena i Sara, su upravo nastupile na Evroviziji, u polufinalu. Na redu je glasanje. Pomolimo se da prođu dalje, zato što je to dobro za našu zemlju. 

Bile su mi nekako njanjavo obučene u "Alisa u zemlji čuda" fazonu, i to mi se nije dopalo, ali su devojke sjajne i harizmatične, tako da se nadam da će i to biti dovoljno da uđu u finale.  Hajdemo "Moje 3" ŽRU i Srbija su uz vas.

vlcsnap2013051422h25m50.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

E ajde samo vi meni javite koje su dobre pesme (ako ih ima) da poslušam, da ne gledam/slušam celu Evroviziju

Ево, добра пјесма је ова ;) 

http://youtu.be/TZCBUSBkunc

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

НИ Србија, ни Хрватска, ни Црна Гора, ни Словенија се нису пласирале у финале!

Управо си ми упропастила вече, а вероватно и наредни дан. Надам се да си сада срећна!

Док будем гледао финале, плакаћу...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Pukli smo. Nismo bili dovoljno jaki sa molitvom :(

Ovo je veliki poraz. Ispasti pre finalne večeri. Još jednom Srbija ulazi u podrum najprestižnijeg evropskog pevačkog takmičenja. Još jadikovanja i optuživanja "zašto" i "kako".. "ukrali su nam pobedu" i sl. Suština je da je ovo bila dobra pesma, i da je ovo bila dobra grupa, ali da nije bila dobra pozadina. Trećepozivci su izgubili ovu bitku. :(

Nevena, Mirna, Saro, ovo nije vaš poraz. Mi vas i dalje volimo i nadamo se vašim uspesima, kako u zajedničkim nastupima, tako i solo. Bog vam bio u pomoći i blagoslovene bile. Vi ste ponos Srbije.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Управо си ми упропастила вече, а вероватно и наредни дан. Надам се да си сада срећна!

Док будем гледао финале, плакаћу...

Да сам знала да ће то толико утицати на тебе, била бих много блажа!  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Како сад да се искупим??? Како??? Може   pivo !!?   :laugh:

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...