Jump to content

ДРАГАН и ГОРИЦА са БУЂЕЊА на ВИП ЖРУ дивану

Оцени ову тему

Препоручена порука

У понедељак 22. 04. 2013.

у 19 сати

на  ВИП ЖРУ ДИВАНУ су гости

%D0%B1%D1%83%D1%92%D0%B5%D1%9A%D0%B5.jpg
                                                                                                    ГОРИЦА И ДРАГАН  

водитељи

БУЂЕЊА

на радију Београд 1

Горица Нешовић је рођена 1964. године у Београду, где је завршила основну школу и гимназију. Постаје сарадник Омладинске емисије "Ритам срца" на Студију Б.

До 1989. је на Студију Б водитељ у музичким емисијама, квизовима, топ-листама. На Телевизији Београд је у школском програму "Понедељник" и у огледном програму Трећег канала и била је на Радију Бе92директорка програма.

Објавила је две књиге надахнуте обичним животом "Причи никад краја" и "Куварица".Заљубљена у радио, занесена биљкама и природом, Теслом, људском енергијом...

Драган Илић је рођен 1969.у Приштини. Основну и средњу заврши у Бањалуци, а у Београду дипломирао психологију, био некада бубњар. Ожењен је и има два сина.

Од 1994. је на Б92. Његове омиљене емисије које је смислио и водио су "ТВ Манијак", "Такси Б92", "Манијаци на
Точковима". Оснивач је музичког фестивала "Ринг Ринг". Колумниста је недељника Време.

Добитник је награде за ТВ критику Душан Тимотијевић и Оскара популарности 2009.

Драган и Горица су водили емисију "Дизање", а као власници независне продукције „Супер миш“ су од 2010. на радију Београд 1 са јутарњим програмом БУЂЕЊЕ од 6 до 9 у којој  су потпуно одговорни за продукцију програма, укључујући садржај и слушаност.

Причаћемо о утицају медија на друштво, радију,БУЂЕЊУ, путешествијима по Србији, људима које су упознали, БУДИ МУШКО клубу, Комуналној Србији, и ономе што ви будете питали укључењем у наш ДИВАН.

Све можете пратити уживо са насловне стране мреже Поуке.орг  или преко нашег Јутјуб канала

(горе десно је иконица јутјуба).

Да бисте се укључили у разговор потребно је једнио Гугл+ профил и камерица и микрофон.

Дакле:
ДРАГАН и ГОРИЦА, ЖРУ
Јер, слава Богу- тако смо у могућности!

post-9304-0-81398800-1362082697_thumb.pn

Подели на овим сајтовима

Ovo gostovanje je zaista ekskluziva. Jedva čekam. Osećam se kao nekada u vreme "Dinastije" kada se očekivalo ponedeljkom 20h, nakon Dnevnika.

Bar jedan sat izjutra uhvatim što kod kuće, što u prevozu "Buđenje" i uvek osetim dobru vibraciju, mada ponekad ni oni nisu u vinkli.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ovo gostovanje je zaista ekskluziva. Jedva čekam. Osećam se kao nekada u vreme "Dinastije" kada se očekivalo ponedeljkom 20h, nakon Dnevnika.

Bar jedan sat izjutra uhvatim što kod kuće, što u prevozu "Buđenje" i uvek osetim dobru vibraciju, mada ponekad ni oni nisu u vinkli.

.. U VINKLU

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

ево, оче, ОВЕРИО сам туторијал

а овај снимаk који окачисте је сјајан интервју.

а ево их и као говорници на Конференцији Нових лидера 2012.

били су сјајни. хедлајнери тог дана

486335_10152178672845618_1187728091_n.jp

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Skoro da ih i ne gledam i ne slusam otkada su presli na RTS,

jednostavno legli su na rudu isuvise su mejnstrim opredeljeni,

nikakve kritike ili akcije nasuprot trenutnih vlasti i desavanja oko nje.

Opet je B92 preuzeo primat u tom segmentu!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Ја имам једно питање за њих и одмах га овде пишем, јер ћу заборавити :10900:

Питање је: да ли још увек возе Дачије?

Гледао сам емисију са њима где су их хвалили, па чисто да знам да ли је то толико добар ауто колико они кажу :smile:

Подели на овим сајтовима

Гледао сам емисију са њима где су их хвалили, па чисто да знам да ли је то толико добар ауто колико они кажу

Засигурно је тада Дачија, односно фирма која ју увози била спонзор "Дизања", односно "Буђења"... greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...