Срђан Ранђеловић Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Засигурно је тада Дачија, односно фирма која ју увози била спонзор "Дизања", односно "Буђења"... greengrin Сасвим је могуће! :0104cheesy: Тада су још били на Б92 чини ми се. Били су на неком паркингу и причали колико је добар ауто и колико ствари може да стане у гепек :0104cheesy: Били су јако занимљиви и ја сам се баш исмејао :0104cheesy: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Драган и Горица нам највероватније долазе већ у следећи понедељак. Silence , Срђан Ранђеловић, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 у следећи понедељак. У јутарњим сатима ил` увече? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МАРКО Мaленчић Написано Април 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Следеће седмице! помози Боже! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 @@Милан Ракић, Могло би буђење на форуму sHa_sarcasticlol . Мада радимо као дракстор. Silence and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 @@Милан Ракић, Могло би буђење на форуму sHa_sarcasticlol . Мада радимо као дракстор. На то сам и мислио... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Али не можемо да ускладимо обавезе. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Šta znači na VIP ŽRU divanu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МАРКО Мaленчић Написано Април 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2013 даклеМ 22 април понедељак у 19 Silence , ПЧЕЛИЦА and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Питање је: да ли још увек возе Дачије? Само да потврдим да ме још увек занима Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 nikad ne bih reko da ova teta ima tolko godina (64. god) ... deluje mladje Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Dolazim sigurno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука