Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

tako je...a zamisli da si češće na forumu...

čisto da se podsetimo šta si rekao stranu ispred....

meda- винстоне, писмо је ћирилица или латиница, енглески или српски је језик.

о укусу се не расправља, тако да немам коментар.

ti- smeta mi ujedno i jezik i pismo ukus je chudna stvar

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

tako je...a zamisli da si ?eš?e na forumu...

?isto da se podsetimo šta si rekao stranu ispred....

meda- ????????, ????? ?? ???????? ??? ????????, ???????? ??? ?????? ?? ?????.

? ????? ?? ?? ?????????, ???? ?? ????? ????????.

ti- smeta mi ujedno i jezik i pismo ukus je chudna stvar

pa sad zamisli da mi je ceo forum, kao sto mi je inache stajao na engleskom jeziku, a pishem kao i do sada na srpskom i koristim latinicu.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

????????, ?? ?? ?????? ????????? ?????? ? ?????, ?? ???? ?????? ????????.

Znachi po tvojoj logici stvari postoji samo jedano pismo u srpskom jeziku a to je cirilica. Nema veze shto se koristila u razli?itim razdobljima srpski književni (standardni) jezik pisao latinicom, glagoljicom, cirilicom i arapskim pismom. i nema veze sto je za vreme Stefana Prvoven?anog Nemanjica i njegovog brata Svetog Save, primorsko (jadransko) jezgro srpskog etnickog prostora je uslovno naporedo koristilo latinicu, glagoljicu i cirilicu.

I ne, ja pisem srpskom latinicom.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Nesto mi je nejasno.

Banovani i obrisani su clanovi otac Ivan i Svetlana, a Svetlana se sa istim nikom vratila (samo sada nije moder), medjutim, Ivana i dalje nema.

Подели на овим сајтовима

Nesto mi je nejasno.

Banovani i obrisani su clanovi otac Ivan i Svetlana, a Svetlana se sa istim nikom vratila (samo sada nije moder), medjutim, Ivana i dalje nema.

Vins o Ivan nije banovan, pa on je vlasnik sajta 0110_hahaha

A Svetlana je po dogovoru postala samo ?lan :drugarstvo:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Nesto mi je nejasno.

Vins o Ivan nije banovan, pa on je vlasnik sajta dada

A Svetlana je po dogovoru postala samo ?lan :cheesy2:

pa shto je njen nik obrisan kao i Ivanov?

Подели на овим сајтовима

????? ?? ?????? ????? - ????????. ????? ?? ? ??????????? ?? ?????? ? ????????? ??? ?????? ?????.

??? ?? ????? ????? ??????? ????? ? ???? ??????, ????? ?? ???? ??????-???????? ? ???????? ?? ??? ????? ?????? ???????? ? ???????? ????????. ????? ?? ???? ????? ????????? ???????? ?????????.

????????? ?? ?? ???????? ?? ????? ??????? ????, ????? ?? ?? ?? ??????????. ???????, ?????? ?? ???? ? ????? ?? ????????, ????? ?? ???? ???????? ???? ? ???????? ?? ???????? ????? ? ???? ????????, ???? ?? ???????????? ???? ?????????? ??? ????, ???? ????????? ??????? ? ????????.

?? ?????? ????? ?????????? ??????? ?????????, ????? ?????????????? ????????? ?? ???? ???????? ???? ???? ??????? ?? ????????? ??????????? ???? ???????? ?????????? ?????.

??????, ???????? ch ??? ?????? ?? ? ? ????????? ????????.

Evo da potkrepim, latinica je Grchkog porekla, jednu varijantu starogrchkog pisma su preuzeli Latini. U antichkom dobu se razvila latinska azbuka sa 23 slova. Nakon nekih izmena stvorena je osnovna ili opsta latinica i na njoj se temelje sva savremena nacionalna latinicna pisma.

Srpsku latinicu je po?etkom 19. veka, zajedno sa srpskom cirilicom, kodifikovao Vuk Karadzic. Vuk je kao aktuelna srpska pisma smatrao i cirilicu i latinicu. Vukova srpska latinica je gotovo identicna današnjoj, razlika je samo u 5 slova.

Подели на овим сајтовима

Nesto mi je nejasno.

Vins o Ivan nije banovan, pa on je vlasnik sajta 0110_hahaha

A Svetlana je po dogovoru postala samo ?lan :drugarstvo:

pa shto je njen nik obrisan kao i Ivanov?

nisu im nikovi obrisani nego titule, po želji i dogovoru :smiley:

Vins piši bre kao što govoriš, govori kao što pišeš  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

ma daj,kucaj latinicom i to je to...ko ti brani.....man crvenilo

opet masish poentu, ali nema veze  :drugarstvo:

?????? ?? ??????????? ?? ?? ???????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif

ako cesh ti tada biti sretnija, neka je to poenta 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Драга Настасија, тема о питању бановања двојице чланова је обрисана зато што је потпуно бесмислено да се на 10 тема расправља што су два члана банована на одређени временски период. О. Горан је дао образложење бановања (што није дужан да пише свима понасоб, већ само онима које су одлуком Модерације бановани), јер овде се поштује кућни ред, а поред тога је потпуно неприхватљив начин опхођења наше браће, који после на другим форумима користе увређујуће изјаве, чак се усуђујући да нам прете, јер нисмо по њиховом чапу. Наш портал није копија овога или онога сајта (што не значи да не сарађујемо, јер смо апсолутно отврени за сарадњу) и не дозвољавамо да нам администратори других сајтова говоре какви ми треба да будемо.

Како ја нећу дозволити икакво препуцавање "наших и њихових", јер је то потпуно бесмислено и то само показује незрелост у свим овим проблемима са којима се сусреће наша Црква, убудуће ће бити најстроже санкционисано омаловажавање било којег члана, свештеника, Епископа, монаха, било којег верског погледа итд.. Не постоје "наши и њихови", то једино раде расколници и мрзитељи Цркве. Ми смо једно у Христу и то је мој изричит став, без обзира на било која неслагања по питању ојединих тема. Може да се критикује став, али не и личност. Такође, још једном бих замолио нашу православну браћу са форума који је, не знам из којих разлога, повео хајку против појединих личности са  портала Поуке.орг, да прекину са тим. Ми се убудуће нећемо са овим стварима бавити.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ми се убудуће нећемо са овим стварима бавити.

Управо тако. Овде је стваљена тачка на овај случај, а ми идемо даље са конструктивним радом, не враћајући се без потребе на овај случај. Чека нас пуно посла, умножавајмо своје Богом дане таланте!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...