Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Баш како кажу оци Иван и Горан горе, само другим речима, уместо да се свађате боље би било да помогнете и умножите своје таленте (нпр. на теми https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1822.msg67682/topicseen.html#msg67682).

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

vinston рече:
  W.A.Mozart рече:

ma daj,kucaj latinicom i to je to...ko ti brani.....man 0110_hahaha

opet masish poentu, ali nema veze  0110_hahaha

e pa onda....moraš ?irilicom dada 1405_love joooj

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

W.A.Mozart рече:
  vinston рече:
  W.A.Mozart рече:

ma daj,kucaj latinicom i to je to...ko ti brani.....man joooj

opet masish poentu, ali nema veze  joooj

e pa onda....moraš ?irilicom 0913_sport crvenilo joooj

brate ubijash u pojam choveka koliko smarash. Mislim da sam te vec jednom lepo zamolio da obidjesh moje postove i smarash nekog drugog...

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

???? рече:
  vinston рече:
  W.A.Mozart рече:
  vinston рече:
  W.A.Mozart рече:

ma daj,kucaj latinicom i to je to...ko ti brani.....man joooj

opet masish poentu, ali nema veze  0202_238

e pa onda....moraš ?irilicom ;):) 0110_hahaha

brate ubijash u pojam choveka koliko smarash. Mislim da sam te vec jednom lepo zamolio da obidjesh moje postove i smarash nekog drugog...

??? ?? ????? ?? ??????????, ?? ????? ?? ??????.

???

to nije vredjanje vec konstatacija.

OK?

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не желимо неодговорно писање на нашем форуму. Под тим подразумевамо демагошко петљање у принадлежности које не припадају модерацији форума. По правилу, неодговорно писање се врши анонимно, а тврдокорно инсистирање на анонимности у таквим случајевима сматрам недостојним човека, а камоли православног хришћанина. Зато модерација форума задржава за себе право да, уз потпуно разумевање функционисања форума, тражи у одређеним случајевима идентитет свог члана и то не зарад било какве злоупотребе, већ ради увида у исти. Ако неко себе сматра јунаком нека не буде јунак преко тастатуре него нека се изјасни ко је( у овом случају модерацији). Наглашавам да ћемо ово тражити искључиво у ретким ситуацијама.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Na ovom kompu nemam instaliranu cirilicu. Ocigledno je da se nisam mogla odjaviti sa kompjutera koji koristim za ovaj forum, morala sam se ulogovati na drugom kompu da bi se odjavila. Malo kasnije prijavila sam se sa prvog, nisam se mogla odjaviti, pa sam na isti nacin pokusala odjaviti se sa drugog, ali ovaj drugi put to vec nije bilo moguce. Sad sam uspela da se prijavim, ali sa treceg kompujutera, sa kojeg cu se odjaviti. Dakle, nije u pitanju slucajnost! Imam jos jedan comp i IP, no, nadjite si sebi drugu zrtvu!

Подели на овим сајтовима

није проблем у форуму, него што си се пријавила са штиклираном опцијом за стално.

пријави се са временским ограничењем, па ћеш се аутоматски излоговати после истека интервала.

на другим комповима само погаси браузере и све ће бити у реду.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

Администрацији

Оче Горане молим да ми се обрише account. Молим Вас да се више не враћам.

Наздравље вам Божићни празници.

Остајте збогом.

Подели на овим сајтовима

кликом на ''профил'' линк, поред ''моје поруке'' са леве стране у менију постоји опција ''Обриши овај налог'' на дну.

тиме се даје захтев за брисање профила, не усменим путем.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог! Ја се слабо сналазим са овом технологијом.Иако сам прочитала

како се шаљу слике,тј.позадине не полази ми за руком.Да ли треба да смањим величину слике или...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Не могу више да отворим тему "Зашто је човек данашњице често дубоко несрећан?"... А могао сам...

Пробајте ви... https://www.pouke.org/forum/index.php?topic=3136.msg79746;topicseen#msg79746

Нека грешка у бази података, шта ли...?

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Гости

На Бадњи дан ћемо привремено затворити D Mol подфорум. То ће бити наш симболички допринос припреми за један од 2 највећа хришћанска празника-Божић.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

може питање?

не могу да пошаљем поруку, каже ми да је директоријум за слање пун, је л' ја треба нешто да обришем или је грешка нешто што није до мене?

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...