Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Kad upisem da pratim temu,ne dobijam obavestenja o novim odgovorima,ali uopste,cak ni to kad mi stigne privatna poruka,sto me zbunjuje,zato skacem sa teme na temu,jer mi se ne trazi gde sam bese zadnji put pisala...Ako me interesuje sta se dalje desavalo na nekoj od tema gde sam ucestvovala,moram da odvojim vreme i krenem u potragu za koju nisam sigurna da cu uvek da imam vremena....Samo tako mogu da vidim u kojim temama sam ucestvovala !?

Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
Још једном обавештавамо цењене чланове који су се регистровали у последњих месец и по дана и нису добијали активациони мејл, да се слободно пријаве на форум, јер су им имена одобрена, али имамо проблема са техничком подршком.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Обавештавамо цењене чланове и будуће чланове, да сада раде све опције: обавештења о новим порукама, пријава увредљиве поруке Модерацији, одобравање нових чланова...

Ваше

29dz8zk

Подели на овим сајтовима

Дођи на заказани термин 15-ак минута пре, да заузмеш место и да подесиш искључивање микрофона.

0409_feelJa ću se vjerovatno teško snaći ali pokušaću pa šta bude....ako ne uspijem pokušaću drugi put.. :) 89898989898989 :)

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Поштовани посетиоци, чланови и гости портала Поуке.орг,

Обавештавамо вас да смо на свим страницама портала, сем на форуму, поставили chat & share bar, па ћете директно са нашег сајта моћи комуницирати са вашим пријатељима на друштвеним мрежама ( facebook, twiter, google buzz...), као и да материјал са портала прослеђивати свим вашим пријатељима.

Посетите насловну страницу и испробајте ову нову опцију.

Ваше,

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...