karadjordje Написано Јануар 2, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 Па онда си ме погрешно разумио.Нико не спори анатему на Оригена,већ зашто је она бачена,који су разлози да неко буде анатемисан после 200 година а био је у једном периоду стуб Цркве.О томе говоримо. Ориген је поменут са Аријем али то никако не значи да је доведен у исту раван са њим јер постоје велики и бројни разлози да се то не чини. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ???? ?? ?? ???????? ???????.???? ?? ????? ??????? ?? ???????,??? ????? ?? ??? ??????,???? ?? ??????? ?? ???? ???? ?????????? ????? 200 ?????? ? ??? ?? ? ?????? ??????? ???? ?????.? ???? ????????. ????? ???? ?????: ??? ?? ?????? ?? ??????? ?? ?? ??????? ?????? ????? ?????? ????? Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Да,слажем се.То нигдје нисам порекао.Али ја о другоме размишљам:зашто 200 година после? Не спорим да је то била воља Духа Светога,али разговарали смо о околностима под којима је бачена антема. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ??,?????? ??.?? ?????? ????? ???????.??? ?? ? ??????? ?????????:????? 200 ?????? ?????? ?? ?????? ?? ?? ?? ???? ???? ???? ???????,??? ??????????? ??? ? ??????????? ??? ?????? ?? ?????? ??????. ???????! ? ????, ?? ????? ?? ??????? ?? ?????? ????????? ? ????? ???????? ??????? ?????????? ?????? ? ?????? ?????? ????????, ? ????? ? ?? ?? ??????? ???? ???? ?????, ?? ????????? ?? ??????? ??? ??? ????????? ?? ???????. ????? ?? ????. ?? ??? ??? ???? ????? ???????? ??????????????? ????? ????? ?????? ??????? ?? ?????: ?????? ?? ??????????? ???????, ? ?? ??? ? ?????? ?????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ја мислим да ти уопште и не читаш оно што ја напишем.Ја сам рекао да размишљам о томе,да анализирам.Не видим зашто би то био проблем. Ум нам је дат да бисмо га користили,тако је воља БОЖЈА. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ?????? ?? ?? ?????? ? ?? ????? ??? ??? ?? ???????.?? ??? ????? ?? ????????? ? ????,?? ??????????.?? ????? ????? ?? ?? ??? ???????. ?? ??? ?? ??? ?? ????? ?? ?????????,???? ?? ???? ?????. ???? ?????? ? ??? ?????? ?? ?? ?????????. ??? ????? ?? ????? ???? ?? ??????, ?? ????? ??? ?? ????? ????? ??? ? ???? ?????? ???????. ??? ????? ?????? ?? ???????, ??? ????? ?? ???? ??? ??? ???? ??????? ????? ?? ?????, ????? ?? ?? ??? ???? ???????, ???? ???? ????????. ? ????? ?? ??? ??? ? ???????? ????? ????. ???????? ??????, ? ??? ?????????? ???????. ??? ??? ??? ?? ?????????????, ???? ??? ??? ????? ???? ???????, ? ?? ?? ???, ??? ??? ???? ?????? ????????? ???????? ????????? ? ??????? ? ??????, ? ?? ?? ??? ?????????. ??? ???? ???????: "????? ???? ?? ???????? ?????? ?? ???? ?????, ???? ?? ?? ?? ????? ????????? ????? ? ???? ? ?? ?? ???? ? ?????? ??????." Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Не знам кога може да саблазни мишљење које у себи садржи ријеч``можда``.Не знам да ли сам у праву већ само размишљам. Ако је неко проглашен јеретиком није забрањено да се његова дјела изучавају и да се анализирају.То се ради на теолошком факултету. Ако се ви бојите да користите мозак и да размишљате у оквирима Цркве-ваш проблем.Само немојте да дајете аналогије које немају везе са овом темом.Сабор није забранио читање Оригена и анализирање.Пошто ја то чиним,чиним оно што сабор није забранио,онда не подлежем никаквој осуди. Даље,немојте да дајете оцјене ко је погубио своју душу и ко погубљава своју јер нијесте БОГ.Наставите ли да дајете класификације ко је у којој мјери погубио душу добићете опомену.Три опомене бан. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ????,??????? ?? ?????? ?????? ?? ?? ??????? ????? ???? ? ?? ????????? ????? ??? ??????? ???.????????? ?? ?? ?????? ????????????? ?? ?? ? ????? ????? ??????? ???? ???????? ???????.??? ??????? ???. ?? ??, ??? ?? ?????? ??. ????? ???? ?????? ?????? ?????? ?????????????? ?? ????? ??????? ??????? ?????? ?? ??? ?????? ?????. ? ??????? ? ?????! ????? ???? ???????? ?????? ??????? ? ???????????.????? ?? ?? ?????,????? ??? ??? ????? ???? ????????,???? ?? ???????? ???????? ?????. ??? ?? ???????? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????? ??????? ???????, ? ?? ?? ??? ???? ?????. ???? ?? ???? ??????? ?? ??????? ??????? ????, ???? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?? ?? ?????? ? ??????? ????????. ? 5. ?????????? ????? ????? ?????? ???????? - ?? ?? ?? ???????. ????? ?? ???????? ?? ???? ??? ? ??????? ???????: „??? ???? ?? ????????? ?????, ????????, ??????????, ???????????, ?????????, ?????? ? ???????, ? ??? ???????? ???? ??? ?????? ????? ????????????, ??? ? ??? ????? ????????, ???? ?? ??????? ? ??????????? ??. ???????????? ? ???????? ??? ????? ? ???? ???????? ?????? ??. ??????; ????? ??? ??? ???? ?? ????????? ??? ???????, ?????? ???? ????????? ??????????, ??? ? ??? ???? ?? ??? ?? ????? ????? ?????? ?? ??????? ????????????, ? ?? ???? ????????????. 11.??????????, ?? 8. ???????? Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ????,??????? ?? ?????? ?????? ?? ?? ??????? ????? ???? ? ?? ????????? ????? ??? ??????? ???.????????? ?? ?? ?????? ????????????? ?? ?? ? ????? ????? ??????? ???? ???????? ???????.??? ??????? ???. ?? ??, ??? ?? ?????? ??. ????? ???? ?????? ?????? ?????? ?????????????? ?? ????? ??????? ??????? ?????? ?? ??? ?????? ?????. ? ??????? ? ?????! ?????.??? ?? ????????? ??? ?? ????? ??? ???? ? ????? ? ??? ?????? ? ??????? ?? ?????????? ???? ?? ????????? ?????????. ????? ???? ???????? ?????? ??????? ? ???????????.????? ?? ?? ?????,????? ??? ??? ????? ???? ????????,???? ?? ???????? ???????? ?????. ??? ?? ???????? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????? ??????? ???????, ? ?? ?? ??? ???? ?????. ???? ?? ???? ??????? ?? ??????? ??????? ????, ???? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?? ?? ?????? ? ??????? ????????. ? 5. ?????????? ????? ????? ?????? ???????? - ?? ?? ?? ???????. ????? ?? ???????? ?? ???? ??? ? ??????? ???????: „??? ???? ?? ????????? ?????, ????????, ??????????, ???????????, ?????????, ?????? ? ???????, ? ??? ???????? ???? ??? ?????? ????? ????????????, ??? ? ??? ????? ????????, ???? ?? ??????? ? ??????????? ??. ???????????? ? ???????? ??? ????? ? ???? ???????? ?????? ??. ??????; ????? ??? ??? ???? ?? ????????? ??? ???????, ?????? ???? ????????? ??????????, ??? ? ??? ???? ?? ??? ?? ????? ????? ?????? ?? ??????? ????????????, ? ?? ???? ????????????. 11.??????????, ?? 8. ???????? ?? ???? ?? ?? ???????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????? ??????.?? ?? ?????? ?? ????? ?? ????????? ??????.?? ??? ?????? ?? ???????. ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ?? ?????? ?????? ? ????? ??? ? ???? ??????? ????? ?????? ?? ?? ?????????? ? ?????? ?? ?? ?????????? ???? ???? ??? ?? ?????? ????? ???? ???????? ?? ?????? ???????? ? ????? ??? ?????? ??????????? ??? ???????. ?????,?? ????? ?? ?????? ???? ??????,?????????,???????? ?????? ????????? ?? ???????? ? ?? ???? ??? ?? ?? ????.?????? ????? ?????:??,?????? ????? ??????.?? ????,???? ???????? ?? ?? ?????? ??? ?????? ?? ????? ????? ???? ?? ???? ??????? ??? ?? ??? ??? ?? ???????,????,?????? ?? ??????? ?? ???? ??????????? ???????? ?????? ???? ????? ? ?? ?? ???????? ??? ???? ????? ??? ?? ?????? ? ?????? ?? ??????? ????????? ?? ????? ???????????. ??? ??? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ????? ?? ?????????? ????????? ??? ?? ????? ????? ???????????? ???? ?? ?????? ? ????? ?? ?????????? ??? ?? ????? ???? ??? ?????. ???? ?? ??????? ????? ??????,? ???????? ?????? ??????? ????????? ? ???????? ???????? ? ??? ?? ?? ??? ????? ? ???? ? ??????? ?? ???? ?? ?? ????? ? ????? ??? ??? ????? ????? ?? ????? ? ????? ???? ????? ?? ?????????? ? ??????? ? ??? ?? ? ???????? ?????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ????? ??? ?? ???? ???????? ???? ???????? ?? ??? ????. ?? ?? ?? ????? ?????? ? ???: ??? ?? ???? ???????? ?? ????????? (??? ???? ?????? ?? ?? ?? ???????? ???? ?????-?? ?????, ? ?? ?? ?? ??? ?????????? ????), ???? ?? ???????? ?? ???? ????? ??????? ???????? ?? ????? ???? ?? ????, ???? ???? ??????? ?? ???? ???? ?? ?????????? ? ?? ???? ????? ??? ?????? ??? ?????. ?????????? ??? ? ???? ?? ?? ?? ????? ????? ??? ??, ? ????????? ?? ????? ?????, ??? ?????? ???? ????? ??? ?????? ??? ?? ???? ???? ? ????? ?????, ???? ???? ?? ? ???? ??????? ?? ?? ?????????? ?? ????? ????????? ?? ???? ?????????? ??????. ????? ??? ?? ?? ?? ???? ?????? ?? ???? ???? ????????, ??? ???? ???? ???? ???????? ?? ???? ?? ?? ??????, ???? ???????? ?????? ?? ? ?????. ???? ???? ???????? ?? ?????????, ??? ?? ???????? ?? ???????, ??? ?? ??? ?????? ??????? ?? ?????? ?????. ?? ???? ?? ???? ?????? ???????? ??????, ???? ????? ??????? ???? ?? ????? ??????? ????, ??? ?? ? ????. ???? ??????? ??? ??? ?????????? ?? ?????? ???? ????????? ?? ???????, ?? ?? ???? ?? ???? ??????, ???? ?????????? ????? ???? ?? ????? ? ?????? ????????????. ??? ?? ??? ??? ??? ?? ??????? ??? ?? ??????? ???????, ???? ?? ??? ???????? ??? ????? ????? ???? ????????? ? ??????????? ???? ?? ?? ????? ??? ???? ??????????. ?????? ?? ??????? ????????, ?? ???? ???? ? ??????????. ???? ?? ?? ?????????? ????? ???? ????? ?? ??? ?????? ???????, ???? ?????? ??? ?????? ?????? ?? ???? ?? ?????????? ????? ????, ?? ???? ???? ??????? ?? ???????????? ?? ??? ?? ???? ???? ?????????? ???? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ???????, ?? ??? ???? ?? ?????? ?? ?????? ???????, ? ???????? ?? ?????????. ??? ?? ???? ??????????, ???? ?? ??? ?????????? ?? ??? ?????? ? ????, ???? ?? ??????????? ?????? ?????????, ??? ?? ??????? ?????????? ??? ??? ?? ?????? ????, ???? ??????? ????????? ?? ????, ? ?? ??????? ????????. ?? ?????? ?? ???? ? ?? ?? ???????? ???? ????????? ?? ???????, ??????? ?? ????????? ??????? ?? ?? ?? ???? ? ???????? ?????????? ??????? ????. ???? ?? ???????? ????????? ?? ??????? ?? ?????? ?????????. ????????, ??? ????? ???? ?? ???? ?? ??? ??? ??? ??? ????, ? ??? ???? ???? ?????, ?? ????. ?? ???? ????? ???? ???? ?? ???????? ? ??????? ? ???? ??????? ??????, ?? ?????????, ?????????. ????? ? ???? ????? ?????? ?? ??? ? ?????? ? ???? ???????, ?? ????? ?? ??????? ? ???? ????????? ?????? ?????????. ??? ?? ??????? ?????? ?? ????? ??????? ??? ???????, ?? ????? ??? ????????? ? ????? ? ???? ??? ?????? ????. ?? ?? ???????? ???? ????? ?? ??? ?? ?????. ?? ??? ???? ???? ???? ?? ?? ?????????, ???? ?? ???? ?? ?? ??????? ???? ? ???? ????????? ??????????? ? ??????? ? ?????? ?? ???. ???? ?? ?? ???? ??? ?????? ??????? ??????, ? ???? ??? ???????? ????? ??????, ? ?? ???????????? ?? ????? ?? ?????? ?? ???????? ????, ???? ?? ???????? ??????????? ? ????, ????? ??? ??? ??????? ?????????? ???? ?????????. ???? ?????? ??????? ???????? ? ? ??? ????? ?????????, ? ???? ????????? ???? ??? ?? ???? ??? ?????? ?? ??? ?????, ??? ???? ?????? ???? ????? ???? ?? ?? ???? ??????? ??? ??, ??? ? ????????? ???? ?? ???? ?????? ???? ??? ??? ???? ??? ?????? ??????? ?????? ?????? ?? ?? ?? ???????????? ????, ??? ???? ?? ?? ???????????? ?????? ??????? ? ?????????? ?? ?? ????. ???? ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ????, ? ???????? ?? ?? ???? ????? ????????, ??? ?? ???? ?????? ?? ????? ????. ?? ????? ???? ?? ?? ????????? ? ???? ??? ?? ??? ???????? ?????? ?? ???? ? ???? ????????? ? ?? ??????? ???? ?? ????? ????? ? ???? ?????? ? ???? ?? ?????? ?? ????????? ?????? ? ????. ????? ??????, ???? ? ?????? ????. ??? ? ????????? ???? ???? ?? ???? ???????? ????????? ??????? ??????, ?????? ?? ???? ?????????, ??? ??? ???? ????? ??? ?? ???????? ???? ?? ?? ???? ?????? ???????, ? ??? ??? ????? ?????? ?? ????? ???? ?? ?? ???? ?????? ?????????, ???? ?? ? ????? ? ????? ???? ?? ??? ????? ?? ???? ?? ????? ??????? ???? ???? ???? ??? ???? ????????. ???? ?? ?? ???? ?? ?? ???????? ?????? "????? ?? ?? ???????? ?????? ?? ? ?????", ??? ???? ???? ???????? ?? ??????, ????? ?? ?? ??? ???? ??????? ???? ?? ?? ???? ? ?????? ??? ????? ????? ?? ?????? ?? ?????????, ??? ??? ???? ????? ?? ??????? ????, ?? ?? ?? ???? ??????? ? ????? ?????? ?? ???? ???????? ?? ????, ? ???? ??????? ?? ???. ???????? ????????? ???? ???? ???? ? ?????, ?????? ????? ???? ???? ?????? ?? ?????? ????? ?????? ?? ??????. ???? ?? ??????????? ?????? ????? ?? ?? ???????? ?? ?? ???? ???? ? ?????, ??????? ???????? ? ?????? ???? ????????, ? ?????? ???? ?????? ????????? ???? ?? ?????, ??? ????????? ?? ???? ?? ???? ?????, ? ??? ?? ???? ????????? ? ??????? ? ?????? ? ????????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ??????? ???? ?? ????? ?? ???????? ????????? ?? ?? ?? ??????? ?????? ?????? ??? ?????????? ?? ?????, ??? ?? ????????? ????????? ?? ???? ? ????????? ? ?????? ????. ???? ??? ???? ???? ???????? ?? ?? ???????? ?????????, ???????? ?????? ????? ???? ?? ? ?????, ?? ????? ?? ???? ?? ???? ????????, ??? ???? ?? ?? ????????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ja mislim da je pakao slicno KPZ(kazneno popravni zavod) to jest zatvor ! Ljudi ponekad toliko krse ljudske standarde,moralne norme ,zakone da je ponekad potrebno da se covek privremeno ili dozivotno smesti u u neku KPZ ustanovu kako bi se resocijalizovao to jest preumio ! Samo odvodjenje coveka u KPZ predstavlja privremeno odlucivanje od gledanja lica onih koje volimo i onih koji nas vole pa tako i pakao verovatno predstavlja mesto sa koga se ne vidi Lice Onoga koji nas najvise voli to jest Lice Samoga Sazdatelja naseg ! U zatvoru covek ima mogucnost da se popravi i da upet bude u zajednici sa svojima i mislim da i covek i iz pakla mozda moze da preumi i da bude vracen u Zajednicu da opet oseti Blagodat Gospoda naseg ! Zar i mi na svakoj Liturgiji ne upucujemo molitve za zatvorenike ,zarobljenike da i njih ozari Svetlost od Nezalazne Svetlosti !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ja mislim da je pakao slicno KPZ(kazneno popravni zavod) to jest zatvor ! Ljudi ponekad toliko krse ljudske standarde,moralne norme ,zakone da je ponekad potrebno da se covek privremeno ili dozivotno smesti u u neku KPZ ustanovu kako bi se resocijalizovao to jest preumio ! Samo odvodjenje coveka u KPZ predstavlja privremeno odlucivanje od gledanja lica onih koje volimo i onih koji nas vole pa tako i pakao verovatno predstavlja mesto sa koga se ne vidi Lice Onoga koji nas najvise voli to jest Lice Samoga Sazdatelja naseg ! U zatvoru covek ima mogucnost da se popravi i da upet bude u zajednici sa svojima i mislim da i covek i iz pakla mozda moze da preumi i da bude vracen u Zajednicu da opet oseti Blagodat Gospoda naseg ! Zar i mi na svakoj Liturgiji ne upucujemo molitve za zatvorenike ,zarobljenike da i njih ozari Svetlost od Nezalazne Svetlosti !!! ??????? ????????? ??????? ??? ???? ?????? ???????? ????? ????????? ??????? ???? ?? ???????? ????, ? ?? ???? ??? ?? ?????? ???? ???? ? ??????? ??? ???????, ?? ??? ?? ?????? ??????? ????? ?? ???????? ??? ??? ???????? ?????????? ????, ??? ????? ???????? ????, ???? ???????? ???? ?????? ? ????? ???? ?? ??????????? ?????? ? ???????? ???????, ??, ????? ???? ?? ?? ???? ???????? ???? ?? ? ?????? ?????????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Јорге, чиме потврђујеш став да је душа бесмртна по природи? Зар ако је нешто бесмртно по својој природи, суштини, не значи да извор њеног постојања Бог, већ њена природа? Онда се одмах поставља и питање смисао Христовог доласка на свет и даровања живота вечног. Заправо, зашто нешто спасавати од смрти ако је то само по себи бесмртно? Онда се Христов долазак може једино гледати са јуродичке стране, тј. задовољења Божије правде? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Сабор отаца је, својеврмено, збацио светог Атанасија Великог са његове катедре и прогонио га као последњег јеретика (због употребе непредањског и небиблијског израза "јединосуштни"- свети отац је био "новатор" тога времена). Мислите о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?????, ???? ?????????? ???? ?? ?? ???? ???????? ?? ???????? ??? ??? ?? ????? ???????? ?? ?????? ???????, ???????, ?? ????? ?? ????? ????? ????????? ???, ??? ???? ???????? ???? ?? ????? ???????? ? ?????? ?????? ????????? ??????? ?? ???? ? ???????? ?????? ??????. ???????, ????? ????? ????????? ?? ????? ??? ?? ?? ???? ?? ???? ????????? ???? ?? ??????? ??????? ???? ?????? ??????? ?? ????????? ??????, ??. ?????????? ?????? ??????? ?? ????????? ?? ??.??????, ??? ? ???????????? ???????? ?????? ?????. ??? ?????? ???? ??? ??????? ?? ???????????? ???????????, ?? ?? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?????????? ?? ?????????, ? ?????? ?? ??????? ???? ??????????. ?????? ?? ?? ???? ???????? ?? ???????, ???? ???? ??? ?? ??? ????? ??????? ???????, ??????? ?? ?????????. ???? ?? ?? ???? ????????? ????? ????? ???, ?? ???? ?? ???? ????? ?? ???????? ????????? ??????? ???????? ??????? ????? ?? ????? ????????? ? ????. ??? ????? ???? ??? ???? ?? ???? ??????, ?? ???? ???? ???? ?????? ?????? ???? ??? ?? ?? ???? ?????? ??? ????, ???? ???? ????? ?? ???? ???? ?? ????????? ?? ???? ???????. ?? ???? ?? ??? ?? ???? ??? ???? ?? ???? ???? ????? ???? ?? ?? ???????? ?? ???????. ???? ?? ?????? ?? ?????? ?????? ???? ?????, ? ?? ??? ???? ?? ?????? ??????? ???? ?????, ?? ???? ????????, ?? ?? ?? ???? ?? ???????? ?? ???????. ?? ??? ???????? ?? ????? ??? ?? ?????? ???????. ?????????? ?? ????? ? ????? ????? ? ?????? ???? ?? ?? ?????????? ??????. ???????? ????? ????? ?? ????? ? ????????? ?? ?????, ??? ?????????? ?? ?? ???? ?????????? ????? ?? ????????? ????????, ?????????, ??????????? ?? ???? ????? ?????????? ?? ?? ???? ? ???? ?? ????, ?? ?? ??? ?????? ?? ???? ?????? ?????, ??? ???? ?????????? ?? ???? ?? ????????? ?? ?????, ??? ? ?????? ?? ????????, ?? ?? ???????? ?? ????. ???? ???? ???????? ?? ?????????? ????? ?????. ????? ????? ???? ???? ?? ???????, ????????????. ???? ???? ??? ???? ??? ??? ?? ??? ?? ??????? ? ??????, ??? ???? ?? ??????? ? ???? ?????? ???????? ?????????, ? ????????? ??????? ? ????????. ? ????? ?? ?????? ?? ??????? ????? ? ?????????, ?????? ??????? ?? ?????????? ????? ???? ???? ??? ???????? ?? ??????? ?????, ???? ?? ???? ?? ???????? ??????? ????, ???? ????? ????? ????? ?????? ? ?? ??????, ? ?????? ? ???????, ? ??????, ??? ??? ??? ?? ???? ??????????????? ?? ???? ??? ????? ?? ?? ???????? ????????? ?? ????????? ??????, ???? ??? ?? ?? ??????? ????? ??????, ? ??????????? ?????? ??????? ???? ???? ?? ? ???? ?? ???? ???? ????? ?????????, ?? ???? ? ?????? ?? ???? ? ???????????, ??? ?????? ?? ???????? ????? ?? ????????? ???????. ????? ???? ???? ???? ???????????, ??????, ???? ?????????? ?? ????, ? ?????????? ?? ????? ???? ???? ????? ????? ???? ????? ???????, ??????? ???? ???? ?????, ? ?? ?? ???????? ???? ??? ??????. ? ???? ??? ??????? ???? ???????? ?? ????? ???? ????? ???????????, ???? ??? ?? ???????? ?? ????? ???? ????? ?????????? ?? ????, ? ??????? ??? ??? ???? ?? ???? ?? ????????? ?? ???? ???? ???? ? ?? ?? ????????? ?? ????? ????? ? ???????, ?? ?? ?? ???????. ???? ???? ?? ??????? ??????? ?? ???? ?????????? ?? ??? ?????????? ?????? ??????, ???? ??? ??????? ?? ????????? ??? ? ??????? ??????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука