Justin Waters Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ????????? ??? ?????. ????? ? ????????????, ? ????? ? ??????? ? ????? ????????? ??? (??????), ???? ????? ??, ?????? ???????, ?????? ??????, ????????? ?? ? ????? ????????? ????? (??????? ? ??????? ??????? ??????????). ?....????? ?? ???? ??????? ??? ?????. ? ?????? ???????? ????? ?? ?????....??????? ??????? (???? ?? ?? ????? ???? ????? ???)....???????. ???? ?? ?? ???? ????????? ????. ???? ?? ??????? ???? ??? ?? ??.????????? ????? ??????? ?? ??? ??????????????. ????????????? ?? ????? ???? ?? ??????? ?? 5.??????????? ??????, ? ?????????? ????? ??? ??????? ??????????? ???? ? ????? ???? ?? ????? ?????? ??.????????? ?? ?????? ?? ??? ????. ???? ?? ?? ?????? ??????? ?? ?? ?????? ? ?????, ??? ?????? ?? ?? ??????? ?? ????????????? ??? ?? ?? ??? ??????, ??? ?? ?? ????? ?? ????? ??? ?????????. ?? ???? ?? ??????? ?????? ????? ????, ??????? ?? ?? ????????? ???????????. ??.????????? ????? ?? ???????? ???? ?? ?????????? ?????, ??? ???? ?? ???? ????? ?????? ?? ????? ???????? ????? ? ??????????????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Тачно,али Игор се понаша као да сам ја рехабилитовао Оригена и као да је не знам шта је одлучио Други Цариградски Сабор или Пети Васељенски Сабор и као да ја никад нисам читао Оригена и као да ја причам напамет. Ја сам поновио хиљаду пута зашто ваља дискутовати о Оригену али све то у оквирима Цркве односно у оквирима које је поставио Пети Сабор. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ????????? ??? ?????. ????? ? ????????????, ? ????? ? ??????? ? ????? ????????? ??? (??????), ???? ????? ??, ?????? ???????, ?????? ??????, ????????? ?? ? ????? ????????? ????? (??????? ? ??????? ??????? ??????????). ?....????? ?? ???? ??????? ??? ?????. ? ?????? ???????? ????? ?? ?????....??????? ??????? (???? ?? ?? ????? ???? ????? ???)....???????. ???? ?? ?? ???? ????????? ????. ???? ?? ??????? ???? ??? ?? ??.????????? ????? ??????? ?? ??? ??????????????. ????????????? ?? ????? ???? ?? ??????? ?? 5.??????????? ??????, ? ?????????? ????? ??? ??????? ??????????? ???? ? ????? ???? ?? ????? ?????? ??.????????? ?? ?????? ?? ??? ????. ???? ?? ?? ?????? ??????? ?? ?? ?????? ? ?????, ??? ?????? ?? ?? ??????? ?? ????????????? ??? ?? ?? ??? ??????, ??? ?? ?? ????? ?? ????? ??? ?????????. ?? ???? ?? ??????? ?????? ????? ????, ??????? ?? ?? ????????? ???????????. ??.????????? ????? ?? ???????? ???? ?? ?????????? ?????, ??? ???? ?? ???? ????? ?????? ?? ????? ???????? ????? ? ??????????????. ??????? ??????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука