Oglo Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 kakvo Valentinovo, kakvi bakrači....zna se šta pravoslavna crkva sutra slavi..i to je to...kraj priče... :good2: Ljubav prema drugom čovjeku? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Taj praznik nema nikakve religijske konotacije osim sto je vezan za katilicki datum. Sirom sveta ga ljudi obelezavaju a da imni jednom ne padne na pamet crkva, vera ili religija. Ako je to praznik ljubavi, zasto da ga ne obelezimo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Ljubav prema drugom čovjeku? Čak i biću ako ipak malo zaobidjemo zaljubljivanje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 ткзв. мамипара... lab_man је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 ткзв. мамипара... Nasmejao sam se izrazu ima li neki kratki prevod? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Ja taj praznik ne poštujem jer ga nema u kalendaru, što se mene tiče sv. Valentin mi dođe ko da slavim Muhameda. Свешт. муч. Валентин. Био епископ у Италијанском граду Интерамни. Исцелио од болести брата трибуна римског Фронтана. Кад се разболи син познатог философа Кратона, Херимон, то по саветовању Фронтоновом позва Кратон епископа Валентина у Рим. Херимон беше сав згрчен, тако да му глава беше савијена међу колена. Валентин се затвори у собу са болесником, и сву ноћ проведе у молитви. Сутрадан изведе Херимона потпуно здрава и предаде оцу. Тада се крсти Кратон са целим домом својим и са три ученика своја. Херимон остави дом очев и оде са Валентином. У том се крсти и син епарха римског, Авундије. Разјарен због овога епарх ухвати Валентина, и после мучења посече мачем. Посечени беху тада и она три ученика Кратонова: Прокул, Евив и Аполоније. Њихова тела узе Авундијеи чесно сахрани. Сви пострадаше 273 год. и посташе грађани царства небеског. http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/index.php?m=7&d=30&a=1&date=7-2014 Arsenija, Милан Ракић and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Postoji li u pravoslavlju dan zaljubljenih? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мали Лазар Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Контам да вероватно пола нас не би чуло за Св.Трифуна, а још мање за Валентина (има нека група?) да није дан заљубљених, па да се нешто не ложимо, и не "Србимо" cloudking and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 holivudski mit, o tome se radi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Ljubav prema drugom čovjeku taj praznik mora da je svaki dan i prema svim ljudima Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Nasmejao sam se izrazu ima li neki kratki prevod? нешто што мами новац из џепа.... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Мени је сасвим ок. Новац се мора на нешто потрошити. Па лепо је добити цвеће или изаћи на пиће, колаче или шта год. Сви говоре да љубав према човеку треба да буде сваког дана и то је ок. Само што је живот суров па не стигнемо баш увек да то адекватно покажемо. Зато мислим да је лепо да постоје и ти посебни дани када је човек усредсређен на позитивне емоције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 taj praznik mora da je svaki dan i prema svim ljudima ali danas ne? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 ali danas ne? Данас многи славе дан ЗАЉУБЉЕНИХ, не дан ЉУБАВИ. А разлика између заљубљености и љубави је разлика између страсти и бестрашћа, очекивања за себе и давања себе, неразумних емоција и емотивне разумности, идеализованог и истинитог... алиса, Milica89 and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 -Владимир-, Arsenija and DankaM је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука