Jump to content

Нова атомска сила

Оцени ову тему

R.Žiskar

Препоручена порука

Слажем се ја са тим што ти кажеш али је питање у основи значило: да ли је то што Северна Кореја сада поседује атомску бомбу много већи проблем од тога што исту ту бомбу поседују Америка, Русија, Кина, Француска, Израел и остали?

То што Северна Кореја поседује атомску бомбу, то се на језику народа и народности зове лумпенпролетаријат. Уместо да прави бомбе и остала сочињенија, Северној Кореји и олигархији скупљеној око ње, боље би било да на`рани свој народ... Ако је то уопште тамо неком Киму битно!?

Подели на овим сајтовима

Osnovna uloga A bombe je odvracanje od napada. Ameri nikada nece napasti S. Koreju. Mogu samo da lazu okolo kako ovi umitu od gladi. I da kupuju Koreanske proizvode koje im salju Kinezi. A i jednima i drugima mogu samo da pljunu pod prozor.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Severna Koreja mozda poseduje rakete kojima moze da dobaci do Aljsake ali ne i do drugih delova Amerike. Oni mogu tu bombu da bace na americku

bazu u Juznoj koreji u kojoj se nalazi oko 60 000 americkih vojnika.

Подели на овим сајтовима

Severna Koreja mozda poseduje rakete kojima moze da dobaci do Aljsake ali ne i do drugih delova Amerike. Oni mogu tu bombu da bace na americku bazu u Juznoj koreji u kojoj se nalazi oko 60 000 americkih vojnika

И? 

Подели на овим сајтовима

Mogu samo da lazu okolo kako ovi umitu od gladi.

Не знам да ли умиру од глади. Таква је пропаганда била на Западу док је постојала СФРЈ, да умиремо од глади, живимо у руинираним зградама, да полиција туче људе по улици.... Причао ми то човек коме је дошао рођак из САД-а . Понео им храну и препао се када је видео полицајца.

Да им није лако то је сигурно, али како им је, то само они знају.

Подели на овим сајтовима

Слажем се ја са тим што ти кажеш али је питање у основи значило: да ли је то што Северна Кореја сада поседује атомску бомбу много већи проблем од тога што исту ту бомбу поседују Америка, Русија, Кина, Француска, Израел и остали?

Naravno da je mnogo veći problem jer je mnogo veća šansa da će je upotrebiti, imajući u vidu koliki se manijaci pitaju oko toga.

Подели на овим сајтовима

Ameri pod okupacijom drze juzni deo Koreje i naravno da ih brine napredak slobodnog dela Koreje. Salju satelite, vrse atomske probe, grade auto puteve i jacaju ekonomiju ... a Ameri sve to nemocno posmatraju i strepe od buduceg oslobodjenja i ujedinjenja Koreje.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Таква је пропаганда била на Западу док је постојала СФРЈ,

А у којем временском периоду је била пропаганда такве врсте? Ако би био љубазан да нам пренесеш експресије "човека коме је дошао рођак из САД"!!??? 

Подели на овим сајтовима

Ja sam negde pročitao da su rekli to.

Postoji rizik i za novi full scale rat, koji će naravno biti kraj Severne Koreje, ali videćemo šta će se zbiti.

A jesi li znao da Kina vraća u Severnu Koreju ljude koji pobegnu iz nje u Kinu?

Нисам знао за враћање, то значи да нема шансе да утекнеш из С.Кореје. Једини начин је направиш неко пловило, да те нико не спази, отиснеш се и да се надаш да ћеш жив да допловиш до Јапана....

Могао би бити већи проблем јер зависи шта они намјеравају да ураде са том бомбом. Ако су као Иран који намјерава да збрише Израел, онда јесте проблем што је имају. 

Severna Koreja mozda poseduje rakete kojima moze da dobaci do Aljsake ali ne i do drugih delova Amerike. Oni mogu tu bombu da bace na americku

bazu u Juznoj koreji u kojoj se nalazi oko 60 000 americkih vojnika.

Ако баце атомску бомбу на америчку базу, то ће бити напад на САД, и на Ј.Кореју, и то ће бити уједно и њихов крај, од њих ће остати само дугмићи. Јесу ли луди толико не знам. 

Иначе то како се прави атомска бомба ради одбрамбене сврхе је обична прича. Атомска бомба је офанзивно оружије а не дефанзивно. Дефианзивно оружије је противрактени штит рецимо. Тако да они лажу да праве атомску бомбу како би се бранили, а то да могу да застраже САД, све се бојим, не знам кога ће застражити, можда могу дићи живац Сеулу. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ameri pod okupacijom drze juzni deo Koreje i naravno da ih brine napredak slobodnog dela Koreje. Salju satelite, vrse atomske probe, grade auto puteve i jacaju ekonomiju ... a Ameri sve to nemocno posmatraju i strepe od buduceg oslobodjenja i ujedinjenja Koreje.

Кад га лупиш онда нек пуца све. :)

Па да С.Кореја је слободарска земља, њени грађани под пуном слободом једва да mогу изаћи из земље, и не могу осим ако некако не успију побјећи, под пуном слободом су одсјечени од свијета, немају интернет ни телефон, осим у локалној мрежи. Права слобода. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

HAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah   0403_feel  0403_feel  0110_hahaha  0110_hahaha 

Kim Jong Bilbija i njegove odvale nuklearnih proporcija...  :D

Подели на овим сајтовима

А у којем временском периоду је била пропаганда такве врсте? Ако би био љубазан да нам пренесеш експресије "човека коме је дошао рођак из САД"!!???

То не знам. Знам само да га је после одвео у наше месаре да му покаже да не гладујемо. Не знам које године је то било. Тај човек је који нам је то испричао је угледна особа доктор, који је и сам радио у Сад-у

Подели на овим сајтовима

Ако баце атомску бомбу на америчку базу, то ће бити напад на САД, и

на Ј.Кореју, и то ће бити уједно и њихов крај, од њих ће остати само

дугмићи. Јесу ли луди толико не знам.

Nece da je bace naravno ali njome mogu da prete Amerikancima posto bi bacanjem bombe izginulo svih 60 000 vojnika. Toliko americkih vojnika je pogunulo

u Vjetnamu tako da su to gubici koji su za Ameriku neprihvatljivi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...