Odahviing Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ma mislio sam nat+ to islapiću napadneš li me. Ne u samodbrani, kao samodbrani, nego čisto kao sredstvo da poplašiš protivnike. Ja da je imam tako bi je koristio. Kada bi neko hteo da me napadne da sav glas bi pretio. Međutim čisto sumljam da bih je ikada stvarno ispali. Međutim Kim mislim da bi je ispali na prvi znak opasnosti. nešto mi je ne siguran. Psihopata, a još ima A bombu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 A-bomba i sluzi odvracanju od napada. Kao sredstvo pretnje odmazdom. Napadnes me ja ti sravnim New York. Nastavis, ode L.A. Itd . Tome sluze A-bombe a ne borbi prsa u prsa.... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 A-bomba i sluzi odvracanju od napada. Kao sredstvo pretnje odmazdom. Napadnes me ja ti sravnim New York. Nastavis, ode L.A. Itd . Tome sluze A-bombe a ne borbi prsa u prsa.... Da ali koliko je sigurno da bombu ima neko poput Kima, mislim da ni jedna velika sila nikada neće iskoristiti A bombu, ako jedna bomba padne padaju sve. Međutim za ovog Korejanca nisam siguran da se baš ne bi usudio da je iskoristi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Ali Milosevica su crvi odavno konzumirali ... kako to da je jos uvek kriv on a nisu ameri koji su nas bombardovali i naneli 100 mld dolara stete? Не разумеш ти шта ја теби кажем. Није он крив он је одговоран. И у том смислу ми смо одговорни. Под одговорност сматрам да ти имаш могућност да урадиш нешто и да спречиш нешто и да директно утичеш на нешто. Ми не можемо да утичемо на то да ли ће нас амери бомбардовати или не, али можемо да ли ће нас амери бомбардовати. И на крају, амери када су нас гађали то није толико уништили колико нас уништава сваки дан судство, корумпирана полиција итд. И то је све много веће последице оставило него амери никад. Дакле, ја ти ОПЕТ понављам, амери јесу одговорни али они су најмање одговорни. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Одустани. Залуду се нервираш. Не слуша те, нажалост. Огуглао сам, он никад не слуша. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Не разумеш ти шта ја теби кажем. Није он крив он је одговоран. И у том смислу ми смо одговорни. A Ameri i bombardovanje, 100 mld stete, sankcije? Oni nit' su krivi nit' su odgovorni? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 A Ameri i bombardovanje, 100 mld stete, sankcije? Oni nit' su krivi nit' su odgovorni? Da je Milošesku u mozgu imao nekoliko funkcionalnih neurona, i to se lako moglo izbeći... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 A Ameri i bombardovanje, 100 mld stete, sankcije? Oni nit' su krivi nit' su odgovorni? Не схваташ ти да је Јапан напредовао зато што је просечан Јапанац анти-Жељко. Просечан јапанац када му се деси нешто лоше он не размишља - ко је крив што се то њему десило већ шта је он могао да уради да би то спречио следећи пут. Е исто тако и за амере. п.с. Да извинеш не знам какав си у практичном животу причам о твојим ставовима, ти си у практичном животу можда прави јапанац. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Da je Milošesku u mozgu imao nekoliko funkcionalnih neurona, i to se lako moglo izbeći... Имао је тај неурона, само није имао срца. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Не схваташ ти да је Јапан напредовао зато што је просечан Јапанац анти-Жељко. Просечан јапанац када му се деси нешто лоше он не размишља - ко је крив што се то њему десило већ шта је он могао да уради да би то спречио следећи пут. A kako mislis da sprecis nesto lose da ti se desi ako ne razmislis zbog cega se to lose desava? Misle Japanci itekako o tome. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Имао је тај неурона, само није имао срца. Ma imao je srca , radio za amere dok im je trebao a onda ga pustili niz vodu kad je odsluzio svoje . Tako ce biti i sa sadasnjom ekipom. Samo Srbija sve manja i sve jadnija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ma imao je srca , radio za amere dok im je trebao a onda ga pustili niz vodu kad je odsluzio svoje . Tako ce biti i sa sadasnjom ekipom. Samo Srbija sve manja i sve jadnija Нико њега није пустио него им је окренуо леђа. Исто као и гадафи, што каже жељко. A kako mislis da sprecis nesto lose da ti se desi ako ne razmislis zbog cega se to lose desava? Misle Japanci itekako o tome. Ето заниљиво да си споменуо гадафија, кажеш смакнули гадафија са власти. Ајде то што је био диктатор и једно пола либије било против њега, али мислим да је овакав став резултовао да они крену против њега oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 A kako mislis da sprecis nesto lose da ti se desi ako ne razmislis zbog cega se to lose desava? Misle Japanci itekako o tome. Због чега се нешто лоше дешава? Па рат у југи се десио јер су хрвати хтели независност а слоба је хтео велику Србију. То је јасно као дан. Због чега су нам ударили санкције? Зато што је цео свет (буквлано) препознао хрватску независност а ми смо радили против тога, слали војску и на сличне начине испод жита учествовали у рату и буктали га. И на крају смо кренули слично решење на косову. Дакле није Милошевић ту одбрамбени светац као што га ти и многи други представљате. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Па рат у југи се десио јер су хрвати хтели независност а слоба је хтео велику Србију. Рат у Југи је почео мало раније него што ти памтиш. Само је активиран кад је постало јасно да нисмо чували братство и јединство као зеницу ока... Него, где је и кад тачно Слоба помињао велику Србију (ма шта тај појам за тебе значио)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Због чега се нешто лоше дешава? Па рат у југи се десио јер су хрвати хтели независност а слоба је хтео велику Србију. То је јасно као дан. Meni opvo nije jasno. I nikada nece biti. Kada je to Milosevicrekao ili uradio bilo sta da bi napravio Veliku Srbiju? Hajde za Seselja, on je i govorio i radio na tome, ali Milosevic? Pa jos "komunjara", hteo da bude "drugi Tito", a jos pride "velika srbija". Dogovorite se malo za sta ga konkretno osudjujete. Nemojte samo da bude kriv i za bombardovanje i za sve onako pausalno samo zato sto je bio Predsednik Srbije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука